Logo Gadero
service

Blokhut Toilet Kit 120 x 140 x 200 cm Wanddikte 28 mm

Productnummer
DE11478
Geschikt voor de meeste blokhutten (afhankelijk van hoogte)
toilet_kit_sfeer
toilet_kit_sfeer_3d_bovenaanzicht
toilet_kit_plattegrond
Vanaf

849,75

incl. BTW

Niet op voorraad
Details
Diepte
140 cm
Breedte
120 cm
Hoogte
200 cm
  • Beoordeeld op TrustedShops met een 8,4/10
  • Thuiswinkel Waarborg: gunstige service voorwaarden
  • Snelle levering in de Benelux

Plus- en minpunten

  • Inclusief Stevige Enkele Deur

  • Afgesloten ruimte

  • Geleverd met U-Profielen (Eenvoudig te plaatsen in (bijna) elke blokhut)

  • Wanddikte 28 mm

  • Onbehandeld (behandelen sterk aanbevolen)

  • Alleen te plaatsen in blokhutten waar een vloer in ligt

Specificaties

Materiaal
Hout
Houtsoort
Scandinavisch vuren
Product type
Tuinhuis
Offerte knop
Ja
Breedte
120 cm
Diepte
140 cm
Hoogte
200 cm

Blokhut Toilet Kit 120 x 140 x 200 cm Wanddikte 28 mm

Met deze Blokhut Toilet Kit creëert u een intern toilet of extra bergruimte in de hoek van uw blokhut. Deze tuinhuis Toilet Kit is 120 cm breed, 140 cm diep en 200 cm hoog. Deze handige houten extra berging / is gemaakt van hoogwaardig Noord-Europees vuren met een wanddikte van 28 mm, en wordt geleverd met stevige enkele dicht deur 83 x 190 cm (inclusief kozijn). Daarnaast wordt deze Toilet Kit geleverd met dakplanken, zodat de ruimte volledig is afgesloten om volledige privacy in uw blokhut te garanderen. De funderingsmaat van deze houten blokhut toilet kit bedraagd 110 x 130 cm.

Deze toilet Kit is geschikt voor plaatsing in de meeste blokhutten. Let op! Door zijn hoogte van ca. 200 cm adviseren wij deze handige kit enkel te plaatsen voor blokhuttten met een dakhoogte van ca. 210 cm. Deze Blokhut Toilet Kit is eenvoudig te plaatsen in de hoek van een blokhut middels de meegeleverde u-profielen. Deze handige kit wordt geleverd zonder houten vloer en is enkel te plaatsen in een blokhut met houten vloer (mee te bestellen als extra optie bij blokhutten).

Naast het plaatsen van een toilet is deze handige kit ook te plaatsen als extra opbergkast in uw blokhut voor het opbergen van bijvoorbeeld uw tuingereedschap.

Meegeleverd:

De Blokhut Toilet Kit wordt als compleet pakket geleverd inclusief, 28mm dikke blokhutprofielen, dakbalken, dakplanken, U-profielen, enkele enkel dichte deur + kozijn, deurbeslag, bevestigingsset en handleiding.

Verduurzamen: impregneren, transparant beitsen of verven in een kleur

Deze Blokhut Toilet Kit wordt standaard onbehandeld geleverd. Via de extra opties kunt u degewenst nog los impregneermiddel in transparant, groen, bruin of zilvergrijs meebstellen. Door de profielen van deze toilet kit te behandelen met impregneer verlengt de levensduur en beschermt de profielen tegen schimmels en andere houtaantastende processen.

Zelf verven in een kleur? - Wilt u deze Toilet Kit zelf verven in mooie kleur of in de zelfde kleur als uw blokhut? Behandel wel altijd eerst met een grondverf laag (isoleergrond) in wit, voordat u begint met opbouwen. Dat kunt u de blokhutplanken e.d. immers goed behandelen. Verf uw blokhut daarna nog 2 keer in 1 of meerdere kleuren. (zie onze kleuze Embalan beitsen bij de extra opties).

Wilt u deze toilet kit behandelen in een transparante kleur om zo de nerfstructuur zichtbaar te houden? Wij adviseren deze blokhut dan te behandelen met Embadecor Transparante Beits (tweelaags). Kijk bij de extra opties voor onze keuze Embadecor beitsen.