Logo Gadero
inspiratieservice

Thermowood Camping Toilet Interflex 160 x 170 x 233 cm Wanddikte 42 mm

Complete houten camping toilet
Van duurzaam Thermowood
interflex_camping_toilet_sfeerfoto
interflex_camping_toilet_voorkant
interflex_toilet_camping
Per stuk

2.401,95

incl. BTW

  • Of 3 termijnen 800,64 met 0% renteInstallments-Klarna
  • Of 57,14 per maandInstallments-SprayPay
Op voorraad
5 tot 6 weken
Details
Diepte
170 cm
Breedte
160 cm
Hoogte
233 cm
  • Beoordeeld op TrustedShops met een 8,4/10
  • Thuiswinkel Waarborg: gunstige service voorwaarden
  • Snelle levering in de Benelux

Plus- en minpunten

  • Van Thermowood

  • Inclusief dakbedekking

  • Compleet bouwpakket

  • Duurzame eigenschappen van hardhout

Specificaties

Materiaal
Hout
Kleur
Bruin
Breedte
160 cm
Diepte
170 cm
Hoogte
233 cm

Thermowood Camping Toilet Interflex 160 x 170 x 233 cm Wanddikte 42 mm

Heeft u een camping of vakantiepark met kleine houten vakantiehuisjes? Dan kan deze losstaande thermowood toilet van Interflex niet ontbreken. De toilet beschikt over een puntdak dat voorzien is van zwarte Bitumen dakshingles. Deze Thermo houten toilet van Interflex is 160 cm breed, 170 cm diep en heeft een nokhoogte van 233 cm. De kleine toilet is uitgevoerd met een enkele deur met raam (enkel glas), de deur heeft een sparingsmaat van 59 x 165 cm. De toilet beschikt over voldoende lichtinval en zorgt voor een echt campinggevoel.

Deze Interflex toilet heeft een wanddikte van 42 mm en funderingsmaat van 153 x 140 cm. De camping toilet is aan de voorzijde voorzien van een kleine luifel van 170 mm.

Camping Toilet - wanddikte 42 mm

Deze thermowood camping toilet van Interflex is uitgevoerd met een wanddikte van 42 mm van Thermowood. Thermo hout is een milieuvriendelijk alternatief voor tropisch hardhout. De enkele houten deur is voorzien van standaard kwaliteit met enkel glas. De deur is voorzien van standaard kwaliteit vurenhout. Het hout is behandeld met een coatinglaag in dezelfde kleur als Thermowood.

Type/model Camping Toilet Interflex
Houtsoort Thermowood
Wanddikte 42 mm
Funderingsmaat 153 x 140 cm
Totale buitenmaat 160 x 170 cm
Luifel 17 cm
Nokhoogte 233 cm
Soort dak Zadeldak (incl. dakbedekking)
Type glas Enkel glas

Dakbedekking

De houten toilet van Interflex wordt standaard geleverd inclusief zwarte Bitumen dakshingles. De asfaltnagels (voor montage van de dakshingles) wordt ook meegeleverd. Zo kunt u direct aan de slag na levering van deze enkele camping toilet.

Complete camping toilet

Deze houten toilet wordt geleverd inclusief gevelplanken, houten vloer en alle benodigde montage attributen zoals schroeven, bouten e.d. De houten camping toilet is gemakkelijk zelf in elkaar te zetten door middel van de bijgeleverde montagehandleiding.

Let op! Bij deze complete camping toilet dient u zelf aan de voorzijde de planken voor te zagen zodat de deur geplaatst kan worden.

Interflex camping toilet

Deze toilet voor de camping is gemaakt van Thermowood (thermisch gemodificeerd hout). Thermo hout is een milieuvriendelijk alternatief voor tropisch hardhout. Het hout is langdurig verhit waardoor de duurzaamheid en structuur van het hout veranderd. Dit geeft het Thermo hout dezelfde duurzame eigenschappen als hardhout.

Let op! Enkel de wanden van de camping toilet zijn voorzien van Thermo hout. Dit komt doordat Thermowood erg fragiel is bij kleine of dunne delen. De deur is gemaakt van vurenhout en voorzien van een coatinglaag in dezelfde kleur als het Thermo hout. Deze camping toilet is ook verkrijgbaar in onbehandeld vurenhout.

Levering

De levertijd van Interflex is ca. 4-6 weken voor deze Thermo houten toilet, mits uit voorraad leverbaar. Voor deze Interflex camping toilet geldt geen vaste leverdag per postcodegebied. Interflex producten worden rechtstreeks geleverd, de transporteur neemt zelf contact op voor de levering.