Blokhut Trittau 3 Karibu 297 x 297 x 217 cm

Productnummer: KA9295   |   Lessenaarsdak   |   38mm blokhutprofielen   |   Duitse A-merk Karibu

Nergens voorradig, reserveer bij ons als eerste. Levertijd 6-12 weken.

€ 1.749,95 per stuk
Delen via WhatsApp
Extra opties toevoegen
Blokhut Vloer van A-keuze gedroogd vuren
Blokhut Vloer van A-keuze gedroogd vuren
Dakbedekking plat dak
Dakbedekking plat dak
Houten Dakgootset
Houten Dakgootset
Dakgootset PVC - Voor platte daken
Dakgootset PVC - Voor platte daken
Samenstelling Sluiten
  • € 1.749,95 Standaardproduct Blokhut Trittau 3 Karibu 297 x 297 x 217 cm
  • € 0,00 Extra opties bekijk opties
  • € 0,00 Totaalbedrag

Voor- en nadelen van Blokhut Trittau 3 Karibu 297 x 297 x 217 cm

  • Met 5 jaar garantie op hout en constructie
  • Made in Duitsland, A-kwaliteit
  • 38 mm dikte blokhutprofielen met 6+-hoekverbinding
  • Inclusief geïmpregneerde funderingsbalken
  • Standaard geleverd zonder dakbedekking
  • Onbehandeld (Behandelen sterk aanbevolen)

Blokhut Trittau 3 Karibu 297 x 297 x 217 cm

Op zoek naar een ca. 3 x 3 meter Blokhut met extra sterke wanden? Trittau 3 uit de Woodfeeling collectie van het Duitse A-merk Karibu is een ruime blokhut van 297 x 297 cm wat geschikt is voor het opslaan van al uw tuinmeubelen, tuingereedschap of fietsen. De contructie van Trittau 3 bestuit uit 38mm blokhutprofielen van onbehandeld Scandinavisch vuren hout met speciale 6+ hoekverbindingen en extra brede balken. U kunt deze blokhut 3x3 meter gebruiken als bergruimte, maar ook ideaal als buitenverblijf. Wilt u een blokhut van hoge kwaliteit? Dan is Trittau 3 een passende oplossing voor u. Karibu is al jarenlang een gevestigde naam in Duitsland en Nederland, bekend door zijn producten van hoge kwaliteit.

Let op! Houten Blokhut Trittau 3 van Karibu wordt geheel onbehandeld geleverd. Voor een langere levensduur adviseren wij om het houten tuinhuisje, van binnen en buiten, te behandelen met een beits of dekkende verf. Zo verlengt u de levensduur van Trittau 3 en voorkomt u tevens problemen met werking en houtrot.

Afmetingen

Trittau 3 is 297 cm breed, heeft een diepte van 279 cm en een hoogte van 217 cm (voorkant). De hoogte van de achterkant van deze blokhut is 196 cm. Deze fraaie moderne blokhut wordt geleverd inclusief dubbele vleugeldeur (140 x 170 cm) met 3 lichtpanelen van kunstglas en bontebaardslot met 2 sleutels. De deur wordt compleet geleverd inclusief verstelbare scharnieren voor optimale uitlijning. Aan de zijkant bevindt zicht een vast raam (85 x 44 cm) met onbreekbaar kunstglas. De sokkelmaat / funderingsmaat van Trittau 3 is ca. 282 x 282 cm.

Dak(bedekking)

Het lessenaarsdak bestaat massief houten dakplaten. Trittau 3 wordt standaard geleverd exclusief dakbedekking. Als extra optie (meerprijs) kunt u zelfklevende dakfolie in de kleur donkergrijs meebestellen (sterk aanbevolen). Deze zelfklevende dakfolie voor Trittau 3 is extreem duurzaam, scheurbestendig en eenvoudig zelf te plaatsen op het dak van deze blokhut. 

Voor het afvoeren van hemelwater van het dak van Trittau 3 is het tevens mogelijk als extra optie dakgootsets mee te bestellen (meerprijs). Kies uit een geimpregneerde dakgootset of een dakgootset van PVC. Deze houten en kunststof dakgootsets van Karibu wordt geheel compleet geleverd inclusief bevestigingsmateriaal. 

Houten Vloer

Trittau 3 wordt standaard door Karibu geleverd exclusief houten vloer voor in de blokhut. Houten vloer in de berging van tuinhuis Trittau 3 van Karibu? Kies bij extra opties ook voor een op maat onbehandelde houten vloer, inclusief keteldruk geïmpregneerde onderleggers.

Levertijd

De levertijd van Trittau 3 is ca. 3 weken. Blokhut Trittau 3 word geleverd als bouwpakket inclusief de bouwtekening en bevestigingsmaterialen.

Let op! Tijdens het hoogseizoen, van maart tot okotober, bedraagt de levertijd 6 - 9 weken.

Overkapping?

Trittau 3 is tevens leverbaar inclusief verspringend dak (overkapping) van 220 cm met als extra optie dichte achterwand en zijwand. Kijk hiervoor onder de catergorie Tuinhuis met plat dak en overkapping.

Wilt u liever zelf een blokhut op maat maken? Bekijk onze blokhutplanken!