Boomstam Tafelblad Lariks Douglas Geschaafd 4.0 x 45 x 180 cm

Uitermate geschikt als tafelblad   |   Gemaakt van Hollands Hout, FSC® gecertificeerd

€ 99,95 € 89,95 per stuk incl. BTW , pakkorting wordt automatisch verwerkt

Vanaf 6 stuks 5% korting

Specificaties voor Boomstam Tafelblad Lariks Douglas Geschaafd 4.0 x 45 x 180 cm

  • Glad geschaafd Lariks Douglas hout uit Nederland
  • Maar liefst 45 mm dikte boomstamblad
  • Stamhout met modern en landelijke look and feel
  • Voor o.a. boomstamtafelblad of sidetable
  • Buitenkant grillig van vorm
Merk:
Fesca
Productnr.:
VZ750000-40-450-1800
Afmetingen:
4 x 45 x 180 cm
Levensduur:
10 - 15 jaar
Extra:
Zelf tafel maken
Behandeling:
Geschaafd
Materiaal:
Glad Geschaafd Lariks Douglas
Lengte:
180 cm
Breedte:
45/50 cm
Dikte:
4 cm

Boomstam Tafelblad Lariks Douglas Geschaafd 4.0 x 45 x 180 cm

Zelf een unieke tuintafel of bureau maken met fraaie landelijke uitstraling van betaalbaar boomstamhout? Deze rustieke boomstam "tafelblad" planken, ofwel boomstamplank, met de afmetingen 4 x 45 x 180 cm volgt het natuurlijke verloop van een boom wat de plank zijn unieke karakter geeft. De onbekante boomstamplank is gemaakt van geschaafd lariks douglas hout en heeft een breedte van 45 - 50 cm en dikte van maar liefst 40 mm. 

Het rustieke karakter zit hem met name in de unieke bast van het boomstam tafelblad. Door de dikte van maar liefst 4 cm is de boomstamplank uitermate geschikt als blad voor diverse houten meubelen waaronder tafels en banken. Met deze 180 cm lange boomstamplank haalt u een uniek tafelblad in huis, gemaakt van duurzaam Lariks Douglas hout uit onze eigen Nederlandse bossen. De boomstam schaaldeel gefrabriceerd van Hollands Hout (FSC®) is hier voordelig online te koop.

Beide lange zijden van deze boomstamplank beschikken over een grillige en altijd unieke vorm die het verloop van de boom volgt. Zaag met een tafelzaag 1 lange zijde recht en voeg een 2de tafelbladplank toe met rechte zijde om een fraaie tafel te bouwen van circa 90-100 cm diep. De zijkanten, oplopend van 45 tot 50 cm worden standaard recht gezaagd geleverd. Met bruislijm en latten onder het tafelblad verbindt u de 2 delen eenvoudig aan elkaar. Naast de lengte 180 cm zijn deze geschaafde boomstamplanken van Lariks Douglas ook verkrijgbaar in 250 cm.

Bent u meubelmaker of handige klusser? Maak een onderstel van witte, grijze of zwarte vierkante tafelpoten of van bijkleurende Lariks Douglas 9x9 of 12x12 cm palen. Behandel uw stamhout tafelblad tot slot 2 maal met onze transparante beits. Ook gaaf is van deze stamplanken een sidetable of bijzettafeltje te maken.

Wist u dat deze boomstamtafelblad planken uit Nederland komen? Deze boomstamdelen komen uit goed beheerde bossen van Staatsbosbeheer. U steunt hiermee de Nederlandse economie en bovendien heeft dit product minimale transportkosten en is daarmee extra verantwoord voor het milieu. Houthandel Gadero is ook het adres voor bijzonder en betaalbaar meubelhout. Van trendy Lariks hout voor boomstamtafels tot goedkope steigerhout. Voor meubelmakers die grote aantallen willen afnemen, verzoeken wij contact op te nemen. 


Vragen & antwoorden over dit product

Het tafelblad is al geschaafd. Elk tafelblad is uniek, dat is de charme van dit product. Mocht het niet helemaal passen, dan dient het wel bewerkt worden, maar dat is naar eigen wens. Wel dient het tafelblad nog geschuurd te worden.

Vraag is verzonden

Stel uw vraag
* verplicht

Productbeoordelingen

Beoordeling is verzonden

Schrijf een beoordeling
* verplicht

Dit product bestellen?
Zelf tafel maken Boomstamplank Lariks Douglas Geschaafd 4 x 45 x 250 cm Boomstam Tafelblad Lariks Douglas Geschaafd 4 x 45 x 180 cm Uitermate geschikt als tafelblad   |   Gemaakt van Hollands Hout, FSC® gecertificeerd Ruim op voorraad
€ 99,95 € 89,95 per stuk incl. BTW , pakkorting wordt automatisch verwerkt