Logo Gadero
service

Boomstam Tafelblad Lariks Douglas Geschaafd 4.0 x 45 x 180 cm

Productnummer
VZ750000-40-450-1800
Uitermate geschikt als tafelblad
Gemaakt van Hollands Hout, EUTR® gecertificeerd
boomstam_tafelblad_lariks_douglas_geschaafd_40_x_45_x_180_cm
boomstamplank_lariks
boomstam_tafelblad
boomstamplank_lariks_douglas_detail_schors
boomstam_sidetable_1
boomstam_wandplank
boomstamplank_lariks_douglas
boomstamplank_lariks_douglas_detail_nerf
Per stuk

131,95

incl. BTW

1 stuk op voorraad
48 uur
Details
Lengte
180 cm
Breedte
45 cm
  • Beoordeeld op TrustedShops met een 8,4/10
  • Thuiswinkel Waarborg: gunstige service voorwaarden
  • Snelle levering in de Benelux

Vragen?

Op werkdagen direct antwoord tussen 9:00 uur en 17:00.

Plus- en minpunten

  • Glad geschaafd Lariks Douglas hout uit Nederland

  • Maar liefst 45 mm dikte boomstamblad

  • Stamhout met modern en landelijke look and feel

  • Voor o.a. boomstamtafelblad of sidetable

  • Buitenkant grillig van vorm

Specificaties

Materiaal
Zachthout
Houtsoort
Lariks douglas
Kleur
Houtkleur
Lengte
180 cm
Breedte
45 cm
Dikte
4 cm

Boomstam Tafelblad Lariks Douglas Geschaafd 4.0 x 45 x 180 cm

Zelf een unieke tuintafel of bureau maken met fraaie landelijke uitstraling van betaalbaar boomstamhout? Deze rustieke boomstam "tafelblad" planken, ofwel boomstamplank, met de afmetingen 4 x 45 x 180 cm volgt het natuurlijke verloop van een boom wat de plank zijn unieke karakter geeft. De onbekante boomstamplank is gemaakt van geschaafd lariks douglas hout en heeft een breedte van 45 - 50 cm en dikte van maar liefst 40 mm.

Het rustieke karakter zit hem met name in de unieke bast van het boomstam tafelblad. Door de dikte van maar liefst 4 cm is de boomstamplank uitermate geschikt als blad voor diverse houten meubelen waaronder tafels en banken. Met deze 180 cm lange boomstamplank haalt u een uniek tafelblad in huis, gemaakt van duurzaam Lariks Douglas hout uit onze eigen Nederlandse bossen. De boomstam schaaldeel gefrabriceerd van Hollands Hout (EUTR®) is hier voordelig online te koop.

Beide lange zijden van deze boomstamplank beschikken over een grillige en altijd unieke vorm die het verloop van de boom volgt. Zaag met een tafelzaag 1 lange zijde recht en voeg een 2de tafelbladplank toe met rechte zijde om een fraaie tafel te bouwen van circa 90-100 cm diep. De zijkanten, oplopend van 45 tot 50 cm worden standaard recht gezaagd geleverd. Met bruislijm en latten onder het tafelblad verbindt u de 2 delen eenvoudig aan elkaar. Naast de lengte 180 cm zijn deze geschaafde boomstamplanken van Lariks Douglas ook verkrijgbaar in 250 cm.

Bent u meubelmaker of handige klusser? Maak een onderstel van witte, grijze of zwarte vierkante tafelpoten of van bijkleurende Lariks Douglas 9x9 of 12x12 cm palen. Behandel uw stamhout tafelblad tot slot 2 maal met onze transparante beits. Ook gaaf is van deze stamplanken een sidetable of bijzettafeltje te maken.

Wist u dat deze boomstamtafelblad planken uit Nederland komen? Deze boomstamdelen komen uit goed beheerde bossen van Staatsbosbeheer. U steunt hiermee de Nederlandse economie en bovendien heeft dit product minimale transportkosten en is daarmee extra verantwoord voor het milieu. Houthandel Gadero is ook het adres voor bijzonder en betaalbaar meubelhout. Van trendy Lariks hout voor boomstamtafels tot goedkope steigerhout. Voor meubelmakers die grote aantallen willen afnemen, verzoeken wij contact op te nemen.

Deze stamdelen worden door grijpers uit de bossen gehaald, waardoor de zijkanten van het blad grillig zijn en sporen van de grijpers kunnen bevatten. Elke blad is dus uniek en is nooit helemaal strak.

Zaag 1 lange zijde recht en maak van deze boomstambladen een wandplank of boekenplank van hout. Bekijk meer bijzondere planken voor een >boekenplank hier.