Logo Gadero
service

Buitenverblijf Douglas Klassiek Type 11 Gadero - 600 x 300 cm - Blanke Wanden

Productnummer
LDS21003-11B
Glad Geschaafd Douglas
Grotendeels Voorgezaagd
Uit te breiden met diverse opties
buitenverblijf_douglas_klassiek_gadero_type_11_blanke_wanden
buitenverblijf_douglas_klassiek_600x300_plattegrond_basis_3
douglas_zwaluwstaartverbinding_buitenverblijf_klassiek_gadero_9
Per stuk,vanaf

5.689,25

incl. BTW

Op voorraad
4 tot 5 weken
Details
Diepte
300 cm
Breedte
600 cm
Hoogte
253 cm
 • Beoordeeld op TrustedShops met een 8,4/10
 • Thuiswinkel Waarborg: gunstige service voorwaarden
 • Snelle levering in de Benelux
Betonpoeren
5.689,25incl. BTW
4 tot 5 weken
 • Beoordeeld op TrustedShops met een 8,4/10
 • Thuiswinkel Waarborg: gunstige service voorwaarden
 • Snelle levering in de Benelux

Plus- en minpunten

 • Douglas geschaafde staanders (14 x 14 cm) massief

 • Basis constructie met zwaluwstaartverbinding

 • Blanke wanden Zweeds rabat

 • Trendy Steellookraam Zwart (optioneel)

 • Langere levertijd met optie steellookraam

Specificaties

Afwerking hout
Geschaafd
Materiaal
Hout
Houtsoort
Lariks douglas
Kleur
Blank
Breedte
600 cm
Diepte
300 cm
Hoogte
253 cm

Buitenverblijf Douglas Klassiek Type 11 Gadero - 600 x 300 cm - Blanke Wanden

Een blank Douglas buitenverblijf met berging van ca. 6 x 3 meter kopen? Buitenverblijf Douglas Klassiek Type 11 van Gadero is ca. 600 x 300 cm en biedt de perfecte overkapping met tuinhuis combinatie, van geschaafd Lariks Douglas. Hiermee biedt Buitenverblijf Douglas Klassiek Type 11 een berging van ca. 3 x 3 meter voor het stallen van bijvoorbeeld tuinmeubelen of fietsen, maar ook een heerlijke beschutte plek onder de overkapping van ca. 3 meter breed om te genieten van het buitenleven en tuin. De enkele Douglas deur met half glas en roedes en het enkele uitzetraam, bevinden zich in de voorste wand van de basis berging.

Dit Douglas Buitenverblijf met plat dak bestaat tevens uit blanke wanden en een trendy steellookraam, in de zijwand, welke tegen meerprijs verkrijgbaar is. Het optionele steellookraam zorgt niet alleen voor een unieke sfeer maar ook voor meer lichtinval, uitzicht op uw tuin en bescherming tegen weersinvloeden zoals wind en regen.

Modern Steellookraam tegen meerprijs

Standaard wordt dit buitenverblijf geleverd zonder steellookraam. Als u het moderne zwart gespoten steellookraam wilt meebestellen (tegen meerprijs), kunt u deze optie selecteren bij de extra opties. Let op: het steellookraam heeft een levertijd van 2/3 weken. Bij de steellook wandmodule worden standaard 65mm profielen meegeleverd in dezelfde kleur om de glasmodule perfect passend in de wand te kunnen plaatsen.

Specificaties Buitenverblijf Klassiek Gadero

Buitenverblijf Douglas Klassiek Type 11 van Gadero bestaat uit een basis model overkapping van ca. 600 x 300 cm. De totale diepte van de overkapping bedraagd ca. 306 cm, de breedte bedraagd ca. 598 cm en de noghoogte is ca. 248 cm. Douglas overkapping Klassiek van Gadero kan eenvoudig worden opgebouwd middels de ingekeepte, voorbewerkte en geschaafde massieve staanders, schoren, gordingen, ringbalken, boeiboorden en dakbeschot met veer en groef van geschaafd Lariks Douglas. De Douglas basisconstructie van de overkapping bestaat uit een zeer sterke verbinding middels zwaluwstaartverbindingen.

De basiscontructie van deze geschaafde Douglas buitenverblijf bestaat uit:

 • Douglas geschaafde staanders (14 x 14 cm) massief

 • Douglas geschaafde ringbalk (4,5 x 14 cm)

 • Douglas geschaafde gordingen (4,5 x 14 cm) afgeschuind

 • Douglas geschaafde schoren (4,5 x 14 cm)

 • Douglas geschaafde boeiboorden (2,8 x 19 cm)

 • Douglas geschaafd dakbeschot met veer en groef (1,8 x 17,5cm)

 • Zijkanten en voorzijde overstek ca. 250 mm

Buitenverblijf Douglas Klassiek Type 11 - Zwarte Wanden

Buitenverblijf Douglas Klassiek Type 11 wordt naast een basis model overkapping van ca. 6 x 3 meter geleverd met een op maat gezaagd blank wandenpakket (enkelwandig), Douglas deur (740x1940 mm) inclusief half glas en roedes en enkel uitzetraam (813x645 mm) inclusief roedes. De wanden van de basis worden geleverd inclusief regelpakket van fijnbezaagd Lariks hout voor een solide montage van de wanden van de berging en achterwand van de overkapping. De blanke wanden bestaan uit Zweeds rabatplanken met een breedte van 19.5 cm (17.5 cm werkend). De zichtzijde van deze blanke Zweeds rabatplanken is fijnbezaagd. Het optionele zwarte steellookraam wordt geleverd met stellatten voor het monteren tussen de staanders in de rechter zijwand van de overkapping.

Let op! De voorkant van de basis berging bestaat uit een compleet blank wandpakket, regelpakket, enkele deur en uitzetraam. Voor deze wand aan de voorzijde van de berging onder de overkapping type 11 van Gadero geldt dat deze niet op maat is gezaagd voor het monteren en plaatsen van de deur en het raam, u dient deze zelf in de wand te monteren.

Dakbedekking

Buitenverblijf Douglas Klassiek Type 11 met blanke wanden van Gadero wordt standaard geleverd zonder dakbedekking voor het bekleden van het moderne platte dak. Via de extra opties kunt u voor een meerprijs duurzame dakbekking in de vorm van EPDM rubberfolie meebestellen (sterk aanbevolen). Het EPDM pakket t.b.v. van deze 600 x 300 cm overkapping Klassiek wordt standaard compleet geleverd inclusief Amerikaans EPDM 1.04 mm, EPDM lijm, EPDM kit zwart, handschoenen, dakdoorvoer rond, HWA waterafvoerpakket en een uitgebreide handleiding.

Voor het solide en duurzaam afwerken van het EPDM rubberfolie dakbedekking kunt u via de extra opties tevens complete daktrimsets meebestellen (sterk aanbevolen). Kies hierbij uit een complete daktrimset in bruut aluminium of in de moderne kleur zwart (RAL 9005). De daktrimsets worden geleverd inclusief rechte stukken, hoekstukken, koppelplaatjes en RVS daktrimschroeven met EPDM ring.

Tip: In aflevering #128 van Gadero TV laten wij zien hoe u EPDM dakbedekking aanbrengt.

Fundering

Wij adviseren op de 6 stuks staanders van de overkapping te monteren op betonpoeren en deze aan te vullen met snelbeton voor een stevige fundering. Voor de opbouw van de wanden van dit Buitenverblijf Klassiek Type 11 van Gadero adviseren wij tevens om gebuik te maken van betonbanden. Door gebruik te maken van betonpoeren en opsluitbanden beschermt u het hout optimaal tegen opspattend vuil en water. Kijk bij de extra opties voor het bestellen van rechte betonpoeren in antraciet, incl. verzinkte hoogteverstelling. Deze rechte betonpoeren zijn perfect te combineren met betonbanden.

Benieuwd hoe u deze betonpoeren het beste kunt plaatsen? In aflevering #217 van Gadero TV leggen wij uit hoe u eenvoudig betonpoeren kan plaatsen in uw tuin. Hierbij wordt tevens gebruik gemaakt van een rechte betonpoer.