Logo Gadero
service

Buitenverblijf Douglas Klassiek Type 6 Gadero - 600 x 300 cm - Zwarte Wanden

Productnummer
LDS21003-6Z
Glad Geschaafd Douglas
Grotendeels Voorgezaagd
Uit te breiden met diverse opties
buitenverblijf_douglas_klassiek_type_6_zwarte_wanden
buitenverblijf_douglas_klassiek_600x300_plattegrond_basis
douglas_zwaluwstaartverbinding_buitenverblijf_klassiek_gadero
Per stuk,vanaf

6.516,95

incl. BTW

Op voorraad
4 tot 5 weken
Details
Diepte
300 cm
Breedte
600 cm
Hoogte
253 cm
 • Beoordeeld op TrustedShops met een 8,4/10
 • Thuiswinkel Waarborg: gunstige service voorwaarden
 • Snelle levering in de Benelux
Betonpoeren
6.516,95incl. BTW
4 tot 5 weken
 • Beoordeeld op TrustedShops met een 8,4/10
 • Thuiswinkel Waarborg: gunstige service voorwaarden
 • Snelle levering in de Benelux

Plus- en minpunten

 • Douglas geschaafde staanders (14 x 14 cm) massief

 • Basis constructie met zwaluwstaartverbinding

 • Zwarte wanden bestaande dubbel zwart gecoate Zweeds rabat

 • Dubbele Douglas Deur inclusief half glas & roedes

Specificaties

Afwerking hout
Geschaafd
Materiaal
Hout
Houtsoort
Lariks douglas
Product type
Overkapping
Offerte knop
Ja
Kleur
Zwart
Breedte
600 cm
Diepte
300 cm
Hoogte
253 cm

Buitenverblijf Douglas Klassiek Type 6 Gadero - 600 x 300 cm - Zwarte Wanden

Op zoek naar een luxe buitenverblijf van geschaafd Lariks Douglas met plat dak en zwarte wanden in de afmeting 6 x 3 meter? Buitenverblijf Douglas Klassiek Type 6 van Gadero met zwarte wanden biedt de perfecte combinatie van een overkapping en tuinhuis. Hiermee biedt Buitenverblijf Douglas Klassiek Type 6 een berging voor het stallen van bijvoorbeeld tuinmeubelen of fietsen, maar ook een heerlijke beschutte plek om te genieten van het buitenleven en tuin.

Specificaties Buitenverblijf Klassiek Gadero

Buitenverblijf Douglas Klassiek Type 6 van Gadero bestaat uit een basis model overkapping van ca. 600 x 300 cm. De totale diepte van de overkapping bedraagd ca. 306 cm, de breedte bedraagd ca. 598 cm en de noghoogte is ca. 248 cm. Douglas overkapping Klassiek van Gadero kan eenvoudig worden opgebouwd middels de ingekeepte, voorbewerkte en geschaafde massieve staanders, schoren, gordingen, ringbalken, boeiboorden en dakbeschot met veer en groef van geschaafd Lariks Douglas. De Douglas basisconstructie van de overkapping bestaat uit een zeer sterke verbinding middels zwaluwstaartverbindingen.

De basiscontructie van deze geschaafde Douglas buitenverblijf bestaat uit:

 • Douglas geschaafde staanders (14 x 14 cm) massief

 • Douglas geschaafde ringbalk (4,5 x 14 cm)

 • Douglas geschaafde gordingen (4,5 x 14 cm) afgeschuind

 • Douglas geschaafde schoren (4,5 x 14 cm)

 • Douglas geschaafde boeiboorden (2,8 x 19 cm)

 • Douglas geschaafd dakbeschot met veer en groef (1,8 x 17,5cm)

 • Zijkanten en voorzijde overstek ca. 250 mm

Buitenverblijf Douglas Klassiek Type 6 - Zwarte Wanden

Buitenverblijf Douglas Klassiek Type 6 wordt naast een basis model overkapping van ca. 6 x 3 meter geleverd met een op maat gezaagd zwart wandenpakket (enkelwandig), extra 14 x 14 cm douglas staander en dubbele Douglas deur (2 x 740x1940 mm) inclusief half glas en roedes. De zwarte wanden worden geleverd inclusief regelpakket van fijnbezaagd Lariks hout voor een solide montage van de wanden van de berging, achterwand en zijwand. De zwarte wanden bestaan uit dubbel zwart gecoat Zweeds rabatplanken met een breedte van 19.5 cm (17.5 cm werkend). De zichtzijde van deze zwarte Zweeds rabatplanken is fijnbezaagd.

Let op! De voorkant van de basis berging bestaat uit een compleet zwart wandpakket, regelpakket en dubbele deur. Voor deze zwart wand aan de voorzijde van de overkapping type 6 van Gadero geldt dat deze niet op maat is gezaagd voor het monteren en plaatsen van de dubbele deur. U dient zelf de dubbele deur in de zwarte wand te monteren.

Dakbedekking

Buitenverblijf Douglas Klassiek Type 6 met zwarte wanden van Gadero wordt standaard geleverd zonder dakbedekking voor het bekleden van het moderne platte dak. Via de extra opties kunt u voor een meerprijs duurzame dakbekking in de vorm van EPDM rubberfolie meebestellen (sterk aanbevolen). Het EPDM pakket t.b.v. van deze 600 x 300 cm overkapping Klassiek wordt standaard compleet geleverd inclusief Amerikaans EPDM 1.04 mm, EPDM lijm, EPDM kit zwart, handschoenen, dakdoorvoer rond, HWA waterafvoerpakket en een uitgebreide handleiding.

Voor het solide en duurzaam afwerken van het EPDM rubberfolie dakbedekking kunt u via de extra opties tevens complete daktrimsets meebestellen (sterk aanbevolen). Kies hierbij uit een complete daktrimset in bruut aluminium of in de moderne kleur zwart (RAL 9005). De daktrimsets worden geleverd inclusief rechte stukken, hoekstukken, koppelplaatjes en RVS daktrimschroeven met EPDM ring.

Tip: In aflevering #128 van Gadero TV laten wij zien hoe u EPDM dakbedekking aanbrengt.

Fundering

Wij adviseren op de 7 stuks staanders van de overkapping te monteren op betonpoeren en deze aan te vullen met snelbeton voor een stevige fundering. Voor de opbouw van de zwarte wanden van deze Buitenverblijf Klassiek Type 6 van Gadero adviseren wij tevens om gebuik te maken van betonbanden. Door gebruik te maken van betonpoeren en opsluitbanden beschermt u het hout optimaal tegen opspattend vuil en water. Kijk bij de extra opties voor het bestellen van rechte betonpoeren in antraciet, incl. verzinkte hoogteverstelling. Deze rechte betonpoeren zijn perfect te combineren met betonbanden.

Benieuwd hoe u deze betonpoeren het beste kunt plaatsen? In aflevering #217 van Gadero TV leggen wij uit hoe u eenvoudig betonpoeren kan plaatsen in uw tuin. Hierbij wordt tevens gebruik gemaakt van een rechte betonpoer.