Logo Gadero
service

Buitenverblijf Douglas Klassiek Type 7 Gadero - 700 x 300 cm - Zwarte Wanden

Productnummer
LDS21004-7Z
Glad Geschaafd Douglas
Grotendeels Voorgezaagd
Uit te breiden met diverse opties
buitenverblijf_douglas_klassiek_type_7_gadero_700x300_cm_zwarte_wanden
buitenverblijf_douglas_klassiek_type_7_gadero_700x300_cm_plattegrond_basis_model
douglas_zwaluwstaartverbinding_buitenverblijf_klassiek_gadero_4
Per stuk,vanaf

4.786,25

incl. BTW

Op voorraad
2 tot 3 weken
Details
Diepte
300 cm
Breedte
700 cm
Hoogte
253 cm
 • Beoordeeld op TrustedShops met een 8,4/10
 • Thuiswinkel Waarborg: gunstige service voorwaarden
 • Snelle levering in de Benelux

Vragen?

Op werkdagen direct antwoord tussen 9:00 uur en 17:00.

Betonpoeren
4.786,25incl. BTW
2 tot 3 weken
 • Beoordeeld op TrustedShops met een 8,4/10
 • Thuiswinkel Waarborg: gunstige service voorwaarden
 • Snelle levering in de Benelux

Plus- en minpunten

 • Douglas geschaafde staanders (14 x 14 cm) massief

 • Basis constructie met zwaluwstaartverbinding

 • Moderne Steellookramen Zwart (optioneel)

 • Populair 7 x 3 meter model

 • Langere levertijd met optie steellookramen

Specificaties

Afwerking hout
Geschaafd
Materiaal
Hout
Houtsoort
Lariks douglas
Kleur
Zwart
Breedte
700 cm
Diepte
300 cm
Hoogte
253 cm

Buitenverblijf Douglas Klassiek Type 7 Gadero - 700 x 300 cm - Zwarte Wanden

Op zoek naar een en een echte eyecather voor in uw tuin waar u tot in de late uurtje beschut kunt genieten van het buitenleven? Type 7 van Gadero van ca. 700 x 300 cm is een luxe Lariks Douglas overkapping met o.a. een dichte achterwand en optionele moderne steellookramen in de zijwanden in de modern zwarte kleur tegen meerprijs. De combinatie van de basis conctructie van de overkapping van Douglas en luxe en trendy zwarte zijwanden zorgen voor een modern karakter. De brede en smalle zwarte steellookramen in de zijwanden van deze 7 x 3 meter overkapping Klassiek van Gadero zorgen daarnaast voor veel lichtinval en een fraai open uitzicht op uw tuin.

Modern Steellookraam tegen meerprijs

Standaard wordt dit buitenverblijf geleverd zonder steellookraam. Als u het moderne zwart gespoten steellookraam wilt meebestellen (tegen meerprijs), kunt u deze optie selecteren bij de extra opties. Let op: het steellookraam heeft een levertijd van 2/3 weken.

Specificaties Buitenverblijf Klassiek Gadero

Buitenverblijf Douglas Klassiek Type 7 van Gadero bestaat uit een basis model overkapping van ca. 700 x 300 cm. De totale diepte van de overkapping bedraagd ca. 306 cm, de breedte bedraagd ca. 698 cm en de noghoogte is ca. 248 cm. Douglas overkapping Klassiek van Gadero kan eenvoudig worden opgebouwd middels de ingekeepte, voorbewerkte en geschaafde massieve staanders, schoren, gordingen, ringbalken, boeiboorden en dakbeschot met veer en groef van geschaafd Lariks Douglas. De Douglas basisconstructie van de overkapping bestaat uit een zeer sterke verbinding middels zwaluwstaartverbindingen.

De basiscontructie van deze geschaafde Douglas buitenverblijf bestaat uit:

 • Douglas geschaafde staanders (14 x 14 cm) massief

 • Douglas geschaafde ringbalk (4,5 x 14 cm)

 • Douglas geschaafde gordingen (4,5 x 14 cm) afgeschuind

 • Douglas geschaafde schoren (4,5 x 14 cm)

 • Douglas geschaafde boeiboorden (2,8 x 19 cm)

 • Douglas geschaafd dakbeschot met veer en groef (1,8 x 17,5cm)

 • Zijkanten en voorzijde overstek ca. 250 mm

Buitenverblijf Douglas Klassiek Type 7 - Zwarte Wanden

Buitenverblijf Douglas Klassiek Type 7 van Gadero wordt naast een basis model overkapping van ca. 7 x 3 meter geleverd met een op maat gezaagd douglas zwart wandenpakket (enkelwandig) voor de achterwand en halve zijwand, extra 14 x 14 cm douglas staander, Steellookraam (100.7 x 220.3 cm) en Steellookraam (248.3 x 220.3 cm) zwart gespoten. De optionele Steellookramen wordt geleverd met stellatten voor het monteren tussen de staanders.

Let op! Voor het monteren van het smalle optionele Steellookraam (100.7 x 220.3 cm) in de linkerzijwand, dient u het standaard wandpakket van Zweeds rabat van 1780 mm die meegeleverd wordt zelf iets in te korten.

De zwarte wanden worden geleverd inclusief regelpakket van fijnbezaagd Lariks Douglas hout voor een solide montage van achterwand en halve zijwand. De wanden bestaan uit dubbelzijdig zwarte gespoten Zweeds rabatplanken met een breedte van 19.5 cm (17.5 cm werkend). De zichtzijde van deze zwarte Zweeds rabatplanken is fijnbezaagd.

Dakbedekking

Buitenverblijf Douglas Klassiek Type 7 van Gadero wordt standaard geleverd zonder dakbedekking voor het bekleden van het moderne platte dak. Via de extra opties kunt u voor een meerprijs duurzame dakbekking in de vorm van EPDM rubberfolie meebestellen (sterk aanbevolen). Het EPDM pakket t.b.v. van deze 700 x 300 cm overkapping Klassiek wordt standaard compleet geleverd inclusief Amerikaans EPDM 1.04 mm, EPDM lijm, EPDM kit zwart, handschoenen, dakdoorvoer rond, HWA waterafvoerpakket en een uitgebreide handleiding.

Voor het solide en duurzaam afwerken van het EPDM rubberfolie dakbedekking kunt u via de extra opties tevens complete daktrimsets meebestellen (sterk aanbevolen). Kies hierbij uit een complete daktrimset in bruut aluminium of in de moderne kleur zwart (RAL 9005). De daktrimsets worden geleverd inclusief rechte stukken, hoekstukken, koppelplaatjes en RVS daktrimschroeven met EPDM ring.

Tip: In aflevering #128 van Gadero TV laten wij zien hoe u EPDM dakbedekking aanbrengt.

Fundering

Wij adviseren op de 7 stuks staanders van de overkapping te monteren op betonpoeren en deze aan te vullen met snelbeton voor een stevige fundering. Voor de opbouw van o.a. de achterwand en zijwanden van deze Buitenverblijf Klassiek Type 7 van Gadero adviseren wij tevens om gebuik te maken van betonbanden. Door gebruik te maken van betonpoeren en opsluitbanden beschermt u het hout optimaal tegen opspattend vuil en water. Kijk bij de extra opties voor het bestellen van rechte betonpoeren in antraciet, incl. verzinkte hoogteverstelling. Deze rechte betonpoeren zijn perfect te combineren met betonbanden.

Benieuwd hoe u deze betonpoeren het beste kunt plaatsen? In aflevering #217 van Gadero TV leggen wij uit hoe u eenvoudig betonpoeren kan plaatsen in uw tuin. Hierbij wordt tevens gebruik gemaakt van een rechte betonpoer.