Logo Gadero
service

Composiet Timmdek vlonderplank The Alps 2.3 x 14 cm Autumn Maple

Bruine composiet vlonderplanken met houtstructuur
15 jaar garantie!
model_the_alps_autumn_maple_sfeer
model_alps_autumn_maple_deck_front
model_alps_autumn_maple_deck_back
model_file148
model_file169
model_file173
Vanaf

22,95

incl. BTW

2 varianten op voorraad
1 tot 3 werkdagen
Details
Lengte
230 cm
Breedte
14 cm
Kies afmetingen
1 - 3 werkdagen
364 stuks
22,95
1 - 3 werkdagen
172 stuks
35,95
  • Beoordeeld op TrustedShops met een 8,4/10
  • Thuiswinkel Waarborg: gunstige service voorwaarden
  • Snelle levering in de Benelux

Specificaties

Afwerking hout
Geschaafd
Materiaal
Composiet
Product type
Vlonderplank
Kleur
Bruin
Breedte
14 cm
Dikte
2,3 cm

Composiet Timmdek vlonderplank The Alps 2.3 x 14 cm Autumn Maple

Een vlonder plaatsen die onderhoudsarm is? De composiet vlonderplanken van het merk Timmdek zijn vervaardigd van gerecyclede en teruggewonnen materialen. Vlonderplanken in de serie The Alps hebben een fraaie houtstructuur en zijn tweetonig van kleur. Deze terrasplanken in de kleur Autumn Maple hebben een bruine kleur. In tegenstelling tot houten vlonderplanken, zullen deze composiet vlonderplanken niet gaan vergrijzen. Om de vlonderplanken te bevestigen, wordt gebruik gemaakt van clips. Het grote voordeel hiervan is dat na montage geen schroefkoppen zichtbaar zijn. Deze vlonderplanken hebben een afmeting van 2.3 x 14 cm.

Timmdek composiet planken

Timmdek heeft drie verschillende soorten composiet terrasplanken ontwikkeld. De serie “The Rockies” heeft de beste kwaliteit. Op deze vlonderplanken wordt 25 jaar garantie gegeven. De terrasplanken hebben een houtstructuur. De planken uit de serie “The Alps” bieden het beste van twee werelden. Een duurzame composiet plank die lijkt op een natuurlijke plank door de tweekleurige houtstructuur. Op de planken uit deze serie wordt 15 jaar garantie gegeven. Wilt u liever een terras van composiet met groeven? Neem dan een kijkje bij de vlonderplanken uit de serie “The Andes. Ook op deze terrasplanken wordt 15 jaar garantie gegeven.

Composiet terras

Deze vlonderplanken van composiet zijn gemaakt van 95% gerecyclede en teruggewonnen materialen. Hierbij is gebruik gemaakt van HDPE (High Density Polyethylene). Er is geen enkele boom gekapt om deze terrasplanken te vervaardigen. Deze planken kunnen de hoogste UV-index van direct zonlicht weerstaan en zullen hierdoor niet vergrijzen. Daarnaast nemen ze nagenoeg geen water op en hebben ze een antislip toplaag en splintert het niet waardoor deze plank zeer geschikt is om te plaatsen bij een zwembad of vijver.

Vlonder met weinig onderhoud

Een terras dat gemaakt is van deze vlonderplanken van het merk Timmdek heeft weinig onderhoud nodig. Met een natte doek en eventueel wat zeep, kan vuil verwijderd worden. Daarnaast zullen deze planken weinig last hebben van schimmels en insecten.

Composiet vlonderplanken

Er zitten geen holkamers in deze composiet vlonderplanken. De vlonderplanken zijn hierdoor iets zwaarder in gewicht, maar zijn hierdoor ook steviger. Deze planken hebben een dikte van 23 mm en zijn 140 mm breed. Liever een ander patroon op de terrasplank? Wellicht is de serie The Rockies of The Andes iets voor u.

Montage composiet terras

Deze composiet vlonderplanken worden gemonteerd met clips van Timmdek. Deze clips worden aan onderbalken vastgeschroefd. Dit zorgt voor een strak terras zonder zichtbare schroefkoppen. Per m2 zijn circa 21 clips en schroeven nodig.