Logo Gadero
service

Deens rabat Douglas Triple blokprofiel 1.9 x 13 cm Zwart geimpregneerd

Geschikt voor design schutting of wand voor overkapping
Met een fraai profiel
model_deens_rabat_douglas_triple_blokprofiel_zwart_geimpregneerd
model_deens_rabat_douglas_triple_blokprofiel_profiel
Vanaf

9,45

incl. BTW

3 varianten op voorraad
1 tot 7 werkdagen
Details
Breedte
13 cm
Kies afmetingen
1 - 7 werkdagen
10 stuks
9,45
1 - 7 werkdagen
1024 stuks
14,95
1 - 7 werkdagen
517 stuks
18,95
  • Beoordeeld op TrustedShops met een 8,4/10
  • Thuiswinkel Waarborg: gunstige service voorwaarden
  • Snelle levering in de Benelux

Plus- en minpunten

  • Van A-kwaliteit Douglas hout (versgezaagd en kernvrij)

  • Zwart geïmpregneerd

  • Bijzonder profiel

  • Zowel horizontaal (meest gebruikelijk) als verticaal te plaatsen

  • Niet geschikt voor woninggevels

Deens rabat Douglas Triple blokprofiel 1.9 x 13 cm Zwart geimpregneerd

Je wilt een wand plaatsen in je moderne overkapping? Of een design schutting plaatsen? Deze zwart geïmpregneerde triple profiel douglas profielen zijn hier zeer geschikt voor. Deze Deense rabatprofielen geven je schutting of wand een moderne look. Deze A-kwaliteit rabatdelen zijn 19 mm dik, 13 cm breed, een werkende breedte van 12 cm. Deze geschaafde en geïmpregneerde triple blokprofielen hebben een levensduur van circa 15 jaar.

Triple blokprofiel montage

Triple blokprofielen worden meestal horizontaal gemonteerd, maar verticale montage is ook mogelijk. Ga je voor horizontale montage van dit Deens rabat? Zorg bij de montage ervoor dat de meszijde naar boven wijst. Hierdoor blijft er geen water in staan, waardoor hout sneller kan gaan rotten. Zorg tussen ieder profiel voor 2 mm ruimte zodat het hout kan werken. Boor het hout voor om scheuren te voorkomen. Bevestig de profielen met schroeven of schroefnagels in de “golf” van het profiel. Ga je de blokprofielen verticaal plaatsen? Zorg dan voor verticale ventilatie in je rachels.

Design schutting

Met deze Deense rabatdelen kan eenvoudig een design schutting gemaakt worden. Kies voor schuttingpalen van 8x8 of 9x9 cm. Maak van geïmpregneerde balken een raamwerk en zorg ervoor dat om de 40 á 50 cm een geïmpregneerde balk geplaatst wordt. Bekijk GaderoTV #15 Dichte schutting maken met Deens rabat om te zien hoe je stap voor stap een schutting kan maken met Deense rabatdelen.

Is dit niet het profiel dat je zoekt? Bekijk dan ons aanbod gevelbekleding voor andere soorten profielen, zoals rhombus of channelsiding. Ben je op zoek naar gevelbekleding voor je woning? Bekijk dan ons assortiment met thermisch gemodificeerd hout.