Logo Gadero
service

Gevelclips Resysta Zwart - Gevelbekleding Clips per doos 100 stuks

Productnummer
SA572
gevelclip
resysta_gevelclip_re572
rhombus_resysta_20_105mm_sfeer_0
rhombus_resysta_20_105mm_constructie_0
Per doos

124,75

incl. BTW

45 stuks op voorraad
48 uur
  • Beoordeeld op TrustedShops met een 8,4/10
  • Thuiswinkel Waarborg: gunstige service voorwaarden
  • Snelle levering in de Benelux

Plus- en minpunten

  • Clips voor blinde bevestiging Rhombus gevelbekleding Resysta

  • Hitte-, vorst- en UV-bestendig

  • Per 100 stuks

  • Product van de toekomst! Maakt hergebruik mogelijk.

Specificaties

Product type
Clips
Kleur
Zwart

Gevelclips Resysta Zwart - Gevelbekleding Clips per doos 100 stuks

Deze Resysta gevelclips zijn geschikt voor het blind monteren van de Rhombus gevelprofielen van Resysta. Deze metalen clips in de kleur zwart worden geleverd per 100 stuks en zijn 145 mm lang, 15 mm breed en hebben een hoogte van 5.5 mm.

Montage

Deze speciale gevelclips zijn geschikt voor horizontale montage en kunnen blind worden bevestigd op onderconstructiebalken / ventilatielatten. Deze clips bevestigt u op de achterkant van deze rhombus profielen (schroef 4.2 x 17 mm) die vervolgens weer worden gemonteerd (schroef 4.2 x 29 mm) op verticale ventilatielatten van 38 x 25 mm. Deze constructiebalken, voor de montage van deze rhobus profielen, plaats u tegen de gevel hart op hart maximaal 62.5 cm uit elkaar. De Resysta Constructiebalk 3.8 x 2.5 cm zijn leverbaar in 3, 4 en 5 meter en zijn tevens hier verkrijgbaar. Kijk hiervoor onder bijbehorende producten op deze pagina. Bij horizontale bekleding dient u altijd de hoogste zijde aan de achterzijde (niet zichtzijde) te plaatsen. Zo voorkomt u regeninslag. Hanteer een minimale tussenruimte van 5 mm en zorg voor een vlakke ondergrond. Voor de afwerking van hoeken zijn tevens hoekprofielen leverbaar. Kijk hiervoor onder bijbehorende producten op deze pagina.

Deze onzichtbare clips voor gevelbekleding van composiet maken hergebruik mogelijk. Dit maakt deze bevestigingsclips tot een verantwoord product.