Houten Aanbouwschommel Blue Rabbit @Swing

CE Keurmerk

Productnummer: DE18150   |   Aanbouwschommel

€ 200,22 Per stuk incl. BTW
Delen via WhatsApp

Houten Aanbouwschommel Blue Rabbit @Swing

Deze aanbouwschommel Blue Rabbit @Swing is ideaal om toe te voegen aan het speeltoestel van uw kinderen! Hiermee wordt de ervaring helemaal compleet en is het nog leuker om buiten te spelen. 

Eenvoudig te plaatsen

Deze aanbouwschommel wordt geleverd als houtpakket met een bouwtekening, waardoor het eenvoudig is om deze in elkaar te zetten. Ook worden de bevestigingsmaterialen, 2 grondankers en 4 schommelhaken meegeleverd. Met de grondankers kan de schommel veilig worden geplaatst en is de constructie stevig. 

Blue Rabbit @Swing

De Blue Rabbit @Swing aanbouwschommel bestaat uit 8.8 x 8.8 cm geïmpregneerde staanders, deze zijn glad geschaafd en splintervrij. 

Deze aanbouwschommel van Blue Rabbit is geschikt als toevoeging bij een speeltoestel van Blue Rabbit. Dit zorgt voor nog meer plezier in de tuin voor uw kinderen!

Zorgvuldige bezorging schommel speeltoestellen in Nederland en België

Voor onze schommel speeltoestellen gelden vaste bezorgkosten (de webshop berekent dit automatisch), de schommeltoestellen van hout worden met speciaal vervoer bezorgd omdat het relatief kwetsbare delen en accessoires bevat.


Vragen & antwoorden over dit product

Vraag is verzonden

Stel uw vraag
* verplicht
productbeoordelingen

Beoordeling is verzonden

Schrijf beoordeling
* verplicht
Dit product bestellen?
Blue Rabbit Aanbouwschommel Houten Aanbouwschommel Blue Rabbit @Swing Tuindeco 245 x 240 cm CE Keurmerk   |   Aanbouwschommel Op voorraad
€ 200,22 Per stuk incl. BTW