Houten Marktkraam 1 Karibu 265 x 181 x 241 cm

Productnummer: KA11087 Inclusief verkoopbalie   |   Inclusief houten dichte deur   |   Makkelijk op te bouwen

Tuinhuis met puntdak (bergruimte)

Aangepaste levertijd Ca. 2 weken

€ 799,95 per stuk
of betaal in termijnen vanaf € 26,53 p.m. Meer info
Delen via WhatsApp
Extra opties toevoegen
Dakbedekking Puntdak
Dakbedekking Puntdak
Dakgootset PVC - Voor platte daken
Dakgootset PVC - Voor platte daken
SamenstellingSluiten
  • € 799,95StandaardproductHouten Marktkraam 1 Karibu 265 x 181 x 241 cm
  • € 0,00Extra optiesbekijk opties
  • € 0,00Totaalbedrag

Voor- en nadelen van Houten Marktkraam 1 Karibu 265 x 181 x 241 cm

  • Deels voorgemonteerde elementen
  • Voor kerstmarkt of schaatsvereniging
  • Van duurzaam Scandinavisch vuren hout
  • Made in Duitsland, A-kwaliteit
  • Onbehandeld (behandelen sterk aanbevolen)
  • Exclusief dakbedekking

Houten Marktkraam 1 Karibu 265 x 181 x 241 cm

Zoekt u een sfeervolle houten kraam voor verkoop van artikelen? Deze houten Marktkraam 1 (Verkaufhaus 1) uit de Woodfeeling collectie van het Duitse A-merk Karibu is 265 cm breed, 182 cm diep en heeft een maximale hoogte van 241 cm (nokhoogte). De zijkanten van de houten kraam met zadeldak hebben een hoogte van 189 cm. Deze houten marktkraam wordt standaard geleverd met verkoopbalie van ca. 165 x 19 cm, perfect voor het uitstallen en presenteren van uw producten. Het inkapbare (naar binnen) houten luik aan de voorkant van de houten kraam kan vanuit binnen worden vergrendeld. 

Deze sfeervolle blokhut 3x2 meter wordt standaard geleverd inclusief 60 mm brede keteldruk geïmpregneerde funderingbalken, wat zorgt voor een solide basis.

Ook als u op zoek bent naar een kraam voor kerst is dit een ideaal huisje voor verkoop van kerstartikelen op kerstmarkten. Natuurlijk kunt u deze marktkraam ook in uw tuin plaatsen en de balie laten functioneren als een bar in uw tuin. De zomerse dagen worden langer en de winters zijn minder streng, deze Marktkraam 1 van Karibu kan het plezier in uw tuin vergroten met de factor 10! 

De deels voorgemonteerde wanden / panelen van duurzaam onbehandeld Scandinavisch vuren hout hebben een dikte van 19 mm. Dit staat garant voor een snelle en eenvoudige opbouw van deze fraaie marktkraam. De meegeleverde voorgemonteerde dichte houten deur (82 x 175,5 cm) worden geleverd met scharnieren kan worden afgesloten. De deur kan zowel aan de achterzijde als aan de zijkant worden gemonteerd. 

Let op! Deze Marktkraam 1 van Karibu wordt geheel onbehadeld geleverd. Voor een langere levensduur adviseren wij om deze houten marktkraam te behandelen met een beits of dekkende verf. 

Dakbedekking

Het zadeldak / puntdak met een helling van 20 graden bestaat uit 16 mm houten dakplaten. Marktkraam 1 wordt standaard geleverd exclusief dakbedekking. Als extra optie (meerprijs) kunt u dakshingles in diverse kleuren en motieven meebestellen (sterk aanbevolen). Kies bijvoorbeeld uit Dakshingles Recht Zwart (meest verkocht) of Dakshingles Beverstaart in de kleur Donkergroen of Donderrood.

Voor het afvoeren van hemelwater van het zadeldak van deze houten Marktkraam is tevens als extra optie een PVC Dakgootset van Karibu voor zadeldaken mee te bestellen. Deze complete dakgootset van PVC wordt geleverd inclusief alle bevestigingsmaterialen en is eenvoudig op maat te maken en te monteren.

Levertijd

De levertijd van deze Marktkraam 1 van Karibu is ca. 3 weken. Deze houten kerstkraam uit de Woodfeeling collectie van Karibu wordt geleverd inclusief opbouwtekening en alle benodigde bevestigingsmateriaal.

Let op! De levertijd van houten marktkramen van Karibu kan vlak voor kerst i.v.m. de drukte oplopen (6 - 8 weken). Wij adviseren u om tijdig te bestellen.


Vragen & antwoorden over dit product

Vraag is verzonden

Stel uw vraag
* verplicht
productbeoordelingen

Beoordeling is verzonden

Schrijf beoordeling
* verplicht
Dit product bestellen?
Verkoopbalie van 1655 x 190 x 26 mm houten marktkraam 1 KaribuHouten Marktkraam 1 Karibu 265 x 181 x 241 cm Inclusief verkoopbalie   |   Inclusief houten dichte deur   |   Makkelijk op te bouwen
€ 799,95 per stuk incl. btw