Logo Gadero
service

Houten Pipowagen S Interflex 240 x 376 x 240 cm Exclusief Wielen Wanddikte 19 mm

Compleet bouwpakket
pipowagen_s_interflex_exclusief_wielen_1
interflex_pipowagen_s_inrichting
Per stuk

4.101,95

incl. BTW

  • Of 3 termijnen 1.367,30 met 0% renteInstallments-Klarna
  • Of 97,59 per maandInstallments-SprayPay
Op voorraad
2 tot 3 weken
Details
Diepte
2376 cm
Breedte
240 cm
Hoogte
240 cm
  • Beoordeeld op TrustedShops met een 8,4/10
  • Thuiswinkel Waarborg: gunstige service voorwaarden
  • Snelle levering in de Benelux

Plus- en minpunten

  • Geschikt als camping huisje

  • Met boogdak

  • Beschikt over veel lichtinval

  • Onbehandeld (behandelen sterk aanbevolen)

  • Exclusief metalen onderconstructie, trap en plantenbakken

Specificaties

Materiaal
Hout
Kleur
Blank
Breedte
240 cm
Diepte
2376 cm
Hoogte
240 cm

Houten Pipowagen S Interflex 240 x 376 x 240 cm Exclusief Wielen Wanddikte 19 mm

Wilt u uw camping uitbreiden met een bijzondere accomodatie? Dan is deze trendy Pipowagen S van Interflex een uitstekende keuze. Deze houten Pipowagen S van Interflex is 240 cm breed, 376 cm diep en heeft een nokhoogte van 240 cm. De Pipowagen is uitgevoerd met een dubbele deur incl. glas en drie ramen. De Pipowagen beschikt dus over voldoende lichtinval en zal zeker in de smaak vallen bij vakantiegangers.

Deze Pipowagen S van Interflex wordt geleverd als DHZ pakket en is voorzien van benodigdheden zoals complete wandelementen, gevelplanken en alle benodigde montage attributen. Na levering hoeft u deze Pipowagen alleen nog zelf te monteren.

Deze Interflex Pipowagen S heeft een wanddikte van 19 mm en funderingsmaat van ca. 360 x 240 cm. De Pipowagen is voorzien van 2 hoge vaste ramen (sparingsmaat 60 x 162 cm) aan de voorzijde en 1 enkel draai/kiepraam (sparingsmaat 70 x 80 cm) aan de zijkant. De dubbele deur (sparingsmaat 120 x 185 cm) is voorzien van vol glas.

Pipowagen S - wanddikte 19 mm

Deze luxe pipowagen S van Interflex is uitgevoerd met een wanddikte van 19 mm van 100% Noord-Europees vuren hout van A-kwaliteit. De drie ramen en dubbele deur zijn voorzien van standaard kwaliteit met isolatie glas (16mm dik).

Type/model Pipowagen S Interflex
Houtsoort Noord-Europees vuren kwaliteitshout
Wanddikte 19 mm
Funderingsmaat 360 x 240 cm
Totale buitenmaat 376 x 240 cm
Zijwandhoogte 185 cm
Dakbedekking Excl. Dakbedekking
Type glas Isolatie glas

Dak(bedekking)

De houten Pipowagen S van Interflex wordt standaard geleverd zonder dakbedekking. Kies uit verschillende soorten kleuren standaard Bitumen dakshingles. De asfaltnagels (voor montage van de dakshingles) wordt meegeleverd indien u kiest voor Bitumen dakshingles. Zo kunt u direct aan de slag na levering van deze Pipowagen.

Het boogdak van de Pipowagen is iets rond waardoor hemelwater makkelijk afloopt. Toch is het mogelijk om bij de extra opties een PVC dakgootset van 100mm breed in de kleur bruin bij te bestellen. De dakgoot wordt compleet inclusief afvoer geleverd.

Pipowagen S bouwpakket

Deze houten Pipowagen S wordt geleverd inclusief gevelplanken, fundament en alle benodigde montage attributen zoals schroeven, bouten e.d. De Pipowagen is eenvoudig zelf in elkaar te zetten door middel van de bijgeleverde montagehandleiding. Deze Pipowagen wordt standaard geleverd zonder wielen, trap en plantenbakken. Het is mogelijk om te kiezen voor deze Pipowagen inclusief wielen, deze vindt u bij de alternatieven voor dit product. De wielen zijn voorzien van een zwarte poedercoating. De metalen wielen zijn 5mm dik en hebben spaken van 10 mm dikte. U kunt echter niet met deze wielen rijden.

Let op! Deze houten Pipowagen wordt geleverd als compleet DHZ pakket. Enkel de wandelementen worden compleet gemonteerd geleverd. Het pakket wordt geleverd met uitgebreide montagehandleiding zodat de Pipowagen gemakkelijk zelf op te bouwen is.

Interflex luxe Pipowagen S onbehandeld

Deze Pipowagen S van Interflex is gemaakt van standaard Noord-Europees vurenhout. De Pipowagen wordt onbehandeld geleverd. Wilt u deze verduurzamen, behandel het hout zowel aan de binnen- als buitenkant alvorens u de Pipowagen monteerd. Ons advies is om de wandelementen te behandelen met onze Embalan of Embadecor blokhut beits. Kies uit blank aflakken of verf de Pipowagen in een vrolijke kleur.

Vergelijkbare modellen

Bij de alternatieve producten vindt u diverse vergelijkbare modellen. Wilt u deze Pipowagen S inclusief wielen? Kies dan voor houten Pipowagen S van Interflex incl. Wielen. Liever een grotere Pipowagen, kies dan voor de houten Pipowagen L van Interflex met afmeting 240 x 480 x 240 cm. Ook het grotere model is verkrijgbaar inclusief wielen.

Levering

De levertijd van Interflex is ca. 4-6 weken voor deze onbehandelde houten Pipowagen S, mits uit voorraad leverbaar. Voor deze Interflex Pipowagen geldt geen vaste leverdag per postcodegebied. Interflex producten worden rechtstreeks via een aparte transporteur op maat geleverd.