Logo Gadero
service

Houten Speeltoestel Blue Rabbit Belvedere met zandbak en glijbaan

Productnummer
DE18149
Speeltoestel met zandbak en glijbaan
bouwtekening_blue_rabbit_utrecht
Per stuk,vanaf

444,95

incl. BTW

Niet op voorraad
Details
Diepte
120 cm
Breedte
165 cm
Hoogte
329 cm

Plus- en minpunten

  • Compleet inclusief houtpakket en bevestigingsmaterialen

  • Eenvoudig te plaatsen

  • Eindeloos speelplezier voor kinderen!

  • Exclusief glijbaan, aanbouwschommel en speelgarnituren

Specificaties

Houtsoort
Grenen
Kleur
Houtkleur
Diepte
120 cm
Breedte
165 cm
Hoogte
329 cm
Behandeling
Geïmpregneerd

Houten Speeltoestel Blue Rabbit Belvedere met zandbak en glijbaan

Zijn uw kinderen dol op spelen in de tuin? Haal dan nu speeltoestel Blue Rabbit Belvedere voor in uw tuin! Eindeloos plezier voor de kinderen in de zandbak, op de glijbaan en op de schommel. En het is eenvoudig te plaatsen!

Snel te plaatsen

Speeltoestel Blue Rabbit Belvedere wordt geleverd als houtpakket inclusief 2 grondankers, bevestigingsmaterialen, 5 klimelementen en 5 handgrepen. Daarnaast wordt een duidelijke bouwtekening meegeleverd, zodat u stapsgewijs het toestel kunt opbouwen. De 2 grondankers zorgen voor een veilige installatie en constructie.

Blue Rabbit Belvedere

Het houtpakket bestaat onder andere uit geïmpregneerde staanders van maar liefst 8.8 x 8.8 cm dik. De balken zijn uiteraard glad geschaafd en dus splintervrij. Dit houten speeltoestel wordt geleverd exclusief glijbaan. De 3 meter lange glijbaan kunt u eenvoudig bijbestellen. Dit kunt u vinden in de tabel met extra opties. Ook de schommel dient u nog bij te bestellen, deze wordt niet gelijk meegeleverd! Daarnaast dient u voor de zandbak zelf zand te bestellen.

Maak de speeltoren compleet en bestel diverse speelaccessoires mee. Kies bijvoorbeeld voor een trapeze, klimgrepen of speeltelefoon.

Zorgvuldige bezorging schommel speeltoestellen in Nederland en België

Voor onze speeltoestellen gelden vaste bezorgkosten (de webshop berekent dit automatisch), de houten torens worden met speciaal vervoer bezorgd omdat het relatief kwetsbare delen bevat.