#59 Kant en klare houten palen met inkeping

U wilt zelf houten staanders en balken met inkeping maken? Dit hoeft niet meer. In aflevering 59 van Gadero TV laten wij u onze standaard Lariks Douglas houten palen met inkeping zien. Deze zijn gemakkelijk en snel te gebruiken voor een overkapping of een overdekte veranda! Zit u nou krap met de tijd bij het bouwen van een overkapping of veranda? En zoekt een hoogwaardig haaks gekeept product? Dan raden wij aan gebruik te maken van onze prefab ingekeepte palen.

De palen met inkeping

In deze aflevering maken wij gebruik van Lariks Douglas palen met een lengte van 250 cm. Dit is een ideale maat voor een staander van een terrasoverkapping. De ingekeepte palen hebben een dikte van 15x15 cm en zijn fijnbezaagd. Wij bieden ingekeepte hoekpalen en ingekeepte tussenpalen aan. Deze staanders zijn geschikt voor balken van 5x15 cm. Zo houdt u een doorloophoogte van 235 cm over. Met een betonpoer als fundering kunt u de hoogte nog iets naar boven brengen. 

Monteren

Het monteren van een balk gaat erg eenvoudig met twee tellerkopschroeven van ongeveer 100 mm. Wij raden aan om de balken wel voor te boren met een 6 mm boor.

Mis nooit meer acties, tips en trends van houthandel Gadero

facebook gadero Ontdek ons op facebook voor speciale acties, Houthandel Gadero achter de schermen en leuke nieuwtjes

Youtube Gadero Hout TV Abonneer je op GaderoTV voor Doe het Zelf klustips, de Houtsoort van de maand, Hout Trends en meer


pinterest tuin inspiratie Volg ons op Pinterest voor inspiratie voor uw terras, schutting, overkapping, binnenvloer, meubels enz

blog gadero Bekijk de mooiste sfeerfoto's van tuinen tot houten vloeren op onze Instagram