Kapschuur Billund XXL Type 2 Red Class Wood 700 x 512 cm - Zwarte wanden

Productnummer: DE12174   |   Luxe Red Class Wood kapschuur met zwarte achterwand

€ 7.858,95 Per stuk incl. BTW
Gespreid betalen
Liever in termijnen betalen? Betaal in 12 tot 60 termijnen
Let op: Geld lenen kost geld! Meer infomatie
v.a. € 167,00 p.m. *
Delen via WhatsApp
Extra opties toevoegen
Dakbedekking Puntdak
Dakgootset
Betonpoeren
Kit voor dakbedekking / dakdoorvoer
Samenstelling Sluiten
 • € 7.858,95 Standaardproduct Kapschuur Billund XXL Type 2 Red Class Wood 700 x 512 cm - Zwarte wanden
 • € 0,00 Extra opties bekijk opties
 • € 0,00 Totaalbedrag

Voor- en nadelen van Kapschuur Billund XXL Type 2 Red Class Wood 700 x 512 cm - Zwarte wanden

 • Glad geschaafd en gedroogd Red Class Wood
 • Prefab bouwpakket, snel te plaatsen
 • 14 x 14 cm staanders & ringbalken
 • Hogere aanschafprijs dan Doe het Zelf overkappingen, wel besparing op montage-uren

Kapschuur Billund XXL Type 2 Red Class Wood 700 x 512 cm - Zwarte wanden

Een ruime Red Class kapschuur plaatsen met een moderne look? De kapschuur Billund XXL type 2 biedt een ruim overdekt terras van 700 x 512 cm. De Billund XXL wordt met 14 x 14 cm Red Class Wood staanders geleverd. Omdat deze kapschuur als prefab (doorgezaagd) pakket wordt geleverd, kan deze relatief snel worden opgebouwd. U bespaart hiermee veel in montage-uren. 

Red Class Wood

Red Class is een nieuwe geïmpregneerde naaldhout “houtsoort” met de looks van Lariks Douglas hout, zonder de negatieve eigenschappen van Lariks Douglas hout. Red Class hout is bijvoorbeeld vormvast, doordat het kunstmatig is gedroogd. Bekijk voor meer informatie onze Red Class Wood pagina voor meer informatie over deze populaire houtsoort. 

Specificaties Kapschuur Billund XXL

 • Houtsoort: Red Class Wood
 • Afwerking: Geschaafd 
 • Staanders: Trio verlijmd 14 x 14 cm
 • Ringbalken: Trio verlijmd 14 x 14 cm

 • Wand: Zwart gespoten Zweedse rabatplanken (enkelzijdig)
 • Daktype: Puntdak
 • Dakconstructie sporenkap: 6.5 x 17.5 cm
 • Boeiplank en windveer: 2.8 x 19 cm
 • Inclusief: Bevestigingsmaterialen + montagehandleiding

Afmetingen Billund XXL type 2 met zwarte achterwand

De Billund XXL type 2 kapschuur is 5.12 meter diep, 7 meter breed en 4.36 meter hoog. Deze Billund kapschuur heeft sterke verbindingen en schuine schoren. De voetprint van deze kapschuur-overkapping is 700 x 452 cm. Aan de voorkant bedraagt de vrije doorgangsruimte 329 cm en aan de zijkant is deze 205 cm tussen de staanders. Het dak van de kapschuur loopt aan de achterkant schuin af tot een hoogte van ca. 129 cm.

Dakbedekking

De Billund XL type 2 met zwarte achterwand heeft een afmeting van 700 x 512 cm en wordt standaard geleverd zonder dakbedekking. U heeft bij de extra opties de verschillende opties om uw gewenste dakbedekking mee te bestellen. U kunt bijvoorbeeld kiezen uit verschillende kleuren en stijlen dakshingles. Wenst u liever een lichtgewicht dakpanplaat? Dan kiest u voor de Aquapan dakpanplaat. Indien u een dakpanplaat wenst die sterker is, neemt u de Easypan. Als u de Aquapan dakpanplaat op uw kapschuur gaat plaatsen, raden wij aan om dakleer als ondergrond te gebruiken. Ook kunt u gebruik maken van houten dakpannen of gebruikte dakpannen, omdat de Billund XXL een sterke dakbedekking heeft. 

Dakgootset

Om het hemelwater op te vangen, kan bij de Billund kapschuur een dakgootset van 125 mm breed besteld worden. Bij de extra opties heeft u de mogelijkheid om deze te mee te bestellen. 

Montage tips

Plaats de staanders op betonpoeren en vul deze betonpoeren aan met snelbeton. Een complete set betonpoeren zijn bij de extra opties tegen meerprijs bij te bestellen. U heeft hierbij de keuze uit betonpoeren met Verzinkte hoogteverstellingen of van RVS. Behandel de Red Class palen, balken en dakplanken met onze superdekkende beits voor een langere levensduur en vertraging van de vergrijzing van het hout. 

Tip: De middelste staander (zie plattegrond) is optioneel bij het plaatsen van de achterwand.

De Billund kapschuur is verkrijgbaar in verschillende maten en uitvoeringen. Zijn deze toch niet volledig naar uw wens? Het is mogelijk om de Billund XXL kapschuur uit te breiden met bijvoorbeeld dichte potdekselwanden

Bekijk GaderoTV aflevering #217 - Betonpoeren plaatsen, stellen en uitlijnen voor handige tips voor het plaatsen van betonpoeren. 

Maatwerk Overkapping

Wilt u liever een maatwerk overkapping plaatsen? Bekijk dan onze klustips overkapping bouwen met 3D-tekeningen en stappenplannen. Onze rekentool is ook erg handig. U kunt hiermee een overkapping of overdekte veranda van Lariks Douglas palen of Eiken houten staanders met balken, wanden en vellingdelen of plaatmateriaal. Ook dakbedekking voegt u toe.


Vragen & antwoorden over dit product

Vraag is verzonden

Stel uw vraag
* verplicht
productbeoordelingen

Beoordeling is verzonden

Schrijf beoordeling
* verplicht
Dit product bestellen?
Kapschuur Billund XXL type 2 zwarte wanden Kapschuur Billund XXL Type 2 Red Class Wood 700 x 512 cm - Zwarte wanden   |   Luxe Red Class Wood kapschuur met zwarte achterwand Op voorraad
€ 7.858,95 Per stuk incl. BTW