Kapschuur Billund XXL Type 5 Red Class Wood 1043 x 512 cm

Productnummer: DE12187   |   Zeer ruime kapschuur   |   Glad geschaafd Red Class Wood

€ 10.750,95 Per stuk incl. BTW
Delen via WhatsApp
Extra opties toevoegen
Dakbedekking Puntdak
Dakgootset
Betonpoeren
Kit voor dakbedekking
Samenstelling Sluiten
 • € 10.750,95 Standaardproduct Kapschuur Billund XXL Type 5 Red Class Wood 1043 x 512 cm
 • € 0,00 Extra opties bekijk opties
 • € 0,00 Totaalbedrag

Voor- en nadelen van Kapschuur Billund XXL Type 5 Red Class Wood 1043 x 512 cm

 • Glad geschaafd en gedroogd Red Class Wood
 • Voorgezaagd en daardoor snel te plaatsen
 • 14 x 14 cm staanders & ringbalken
 • Hogere aanschafprijs dan Doe het Zelf kapschuur, wel besparing op montage-uren

Kapschuur Billund XXL Type 5 Red Class Wood 1043 x 512 cm

De kapschuur Billund XXL type 5 is met een afmeting van 1043 x 512 cm een zeer ruime kapschuur, zonder wanden. Deze fraaie kapschuur wordt geleverd met 14 x 14 cm staanders van Red Class hout. Al het houtwerk van deze kapschuur is voor u op maat gezaagd. Dit scheelt veel tijd in de opbouw. Deze kapschuur is ook uitermate geschikt om als carport te gebruiken.

Red Class Wood

Red Class is het nieuwe geimpregneerde naaldhout “houtsoort” met de looks van Lariks Douglas hout, maar zonder de negatieve eigenschappen van Lariks Douglas hout. Red Class hout is bijvoorbeeld vormvast, doordat het kunstmatig is gedroogd. Bekijk voor meer informatie onze Red Class Wood pagina voor meer informatie over deze populaire houtsoort. 

Specificaties Kapschuur Billund XXL

 • Houtsoort: Red Class Wood
 • Afwerking: Geschaafd 
 • Staanders: Trio verlijmd 14 x 14 cm
 • Ringbalken: Trio verlijmd 14 x 14 cm
 • Daktype: Puntdak
 • Dakconstructie sporenkap: 6.5 x 17.5 cm
 • Boeiplank en windveer: 2.8 x 19 cm
 • Inclusief: Bevestigingsmaterialen + montagehandleiding

Afmetingen ruime kapschuur

Deze zeer ruime en fraaie Red Class kapschuur XXL type 5 met zadeldak is 5.12 meter diep, 10.43 meter breed en 4.36 meter hoog. Deze Billund heeft sterke verbindingen en schuine schoren. De voetprint van deze kapschuur is 1043 x 452 cm. Aan de voorkant is de vrije doorgangsruimte tussen de staanders 329 cm en aan de zijkanten is dit 205 cm. Aan de achterkant loopt het dak van de kapschuur af tot een hoogte van 129,1 cm.

Het complete bouwpakket van de Red Class kapschuur Billund XXL type 5 bestaat uit voorgeboorde en voorgezaagde trio verzaagde trio verlijmde Red Class 14 x 14 cm staanders en ringbalken, schoren, 6.5 x 17.5 cm dakconstructie sporenkap, 1.8 x 14.5 cm dakbeschot, 2.8 x 19 cm boeiplank en windveer inclusief Nederlandse bouwtekening en bevestigingsmateriaal. 

Dakbedekking Billund XXL type 5

Deze kapschuur van ca. 10 x 5 meter wordt standaard zonder dakbedekking geleverd. U kunt uw gewenste dakbedekking bij de extra opties tegen meerprijs bij bestellen. Hiervoor zijn verschillende opties mogelijk. U kunt kiezen uit dakshingles in vele verschillende kleuren en stijlen. Voor een lichtgewicht dakpanplaat neemt u de Aquapan dakpanplaat. Om condensvorming en vochtdoorslag tegen te gaan wordt aangeraden om dakleer als onderlaag te gebruiken. Liever een dakpanplaat die op een echte dakpan lijkt? Dan kiest u voor Easypan dakpanprofielplaten. Ook deze zijn in verschillende kleuren verkrijgbaar. De Billund heeft een sterke dakconstructie en houten dakpannen of gebruikte dakpannen kunnen daarom ook op het dak geplaatst worden. 

Dakgoot

Als extra optie kan een Verzinkte dakgootset van 125 mm breed besteld worden. Uw Billund kapschuur is hiermee verzekerd van een goede afwatering van het hemelwater. 

Tips voor montage

Plaats de kapschuurstaanders op betonpoeren en vul deze aan met snelbeton. Betonpoeren zijn als complete set bij de extra opties mee te bestellen. Deze zijn verkrijgbaar in combinatie met hoogteverstellingen in RVS of Verzinkt. Let op: draadeind is niet bij de hoogteverstellingen inbegrepen. Voor een lange levensduur en om de vergrijzing van het hout te vertragen, behandelt u de Red Class palen, balken en dakplanken met onze superdekkende beits. 

Is deze kapschuur niet volledig naar wens? Het is mogelijk om deze Red Class kapschuur Billund XXL type 5 uit te breiden met een dichte potdekselwand

Wilt u weten hoe betonpoeren geplaatst moeten worden? Bekijk dan GaderoTV aflevering #217 - Betonpoeren plaatsen, stellen en uitlijnen.

Maatwerk Overkapping

Wilt u liever een maatwerk overkapping plaatsen? Bekijk dan onze klustips overkapping bouwen met 3D-tekeningen en stappenplannen. Onze rekentool is ook erg handig. U kunt hiermee een overkapping of overdekte veranda van Lariks Douglas palen of Eiken houten staanders met balken, wanden en vellingdelen of plaatmateriaal. Ook dakbedekking voegt u toe.
 


Vragen & antwoorden over dit product

Vraag is verzonden

Stel uw vraag
* verplicht
productbeoordelingen

Beoordeling is verzonden

Schrijf beoordeling
* verplicht
Dit product bestellen?
Kapschuur Billund XXL type 5 Kapschuur Billund XXL Type 5 Red Class Wood 1043 x 512 cm   |   Zeer ruime kapschuur   |   Glad geschaafd Red Class Wood Op voorraad
€ 10.750,95 Per stuk incl. BTW