Logo Gadero
service

Kapschuur Billund XXL Type 1 Red Class Wood 700 x 512 cm

Productnummer
DE12172
Ruime en luxe kapschuur
Ook te gebruiken als carport
kapschuur_billund_xxl_type_1
kapschuur_billund_xxl_type_1_plattegrond
zijaanzicht_billund_xxl
Per stuk,vanaf

7.098,95

incl. BTW

Op voorraad
3 tot 4 weken
Details
Diepte
512 cm
Breedte
700 cm
Hoogte
436 cm
 • Beoordeeld op TrustedShops met een 8,4/10
 • Thuiswinkel Waarborg: gunstige service voorwaarden
 • Snelle levering in de Benelux
Betonpoeren
7.098,95incl. BTW
3 tot 4 weken
 • Beoordeeld op TrustedShops met een 8,4/10
 • Thuiswinkel Waarborg: gunstige service voorwaarden
 • Snelle levering in de Benelux

Plus- en minpunten

 • Glad geschaafd en gedroogd Red Class Wood

 • Luxe kapschuur

 • 14 x 14 cm staanders & ringbalken

 • Hogere aanschafprijs dan Doe het Zelf kapschuur, wel besparing op montage-uren

Specificaties

Gewicht
445 kg
Afwerking hout
Geschaafd
Materiaal
Hout
Houtsoort
Red class wood
Product type
Overkapping
Offerte knop
Ja
Kleur
Blank
Breedte
700 cm
Diepte
512 cm
Hoogte
436 cm

Kapschuur Billund XXL Type 1 Red Class Wood 700 x 512 cm

U wenst een luxe kapschuur-overkapping van Red Class Wood? De Billund XXL type 1 is een ruime kapschuur met een afmeting van 700 x 512 cm. Deze kapschuur wordt met 14 x 14 cm Red Class Wood staanders geleverd. Deze kapschuur wordt geleverd als Doe-het-Zelf bouwpakket en dient dus nog op maat gezaagd te worden.

Red Class Wood

Red Class is het nieuwe geimpregneerde naaldhout “houtsoort” met de looks van Lariks Douglas hout, maar zonder de negatieve eigenschappen van Lariks Douglas hout. Red Class hout is bijvoorbeeld vormvast, doordat het kunstmatig is gedroogd. Bekijk voor meer informatie onze Red Class Wood pagina voor meer informatie over deze populaire houtsoort.

Specificaties Kapschuur Billund XXL

 • Houtsoort: Red Class Wood

 • Afwerking: Geschaafd

 • Staanders: Trio verlijmd 14 x 14 cm

 • Ringbalken: Trio verlijmd 14 x 14 cm

 • Daktype: Puntdak

 • Dakconstructie sporenkap: 6.5 x 17.5 cm

 • Boeiplank en windveer: 2.8 x 19 cm

 • Inclusief: Bevestigingsmaterialen + montagehandleiding

Afmetingen Billund XXL type 1

Deze luxe Red Class kapschuur Billund XXL type 1 heeft een diepte van ca. 512 cm, is 700 cm breed en 436 cm hoog. De Billund XXL heeft sterke verbindingen en schuine schoren. De voetprint van deze ruime kapschuur is 700 x 452 cm. De vrije doorgangsruimte aan de voorkant en achterkant tussen de staanders bedraagt 329 cm en aan de zijkant bedraagt deze 205 cm tussen de staanders. Het dak van de kapschuur loopt aan de achterkant schuin af tot een hoogte van ca. 129 cm.

Het complete bouwpakket van de Red Class kapschuur Billund XXL type 1 bestaat uit trio verlijmde Red Class 14 x 14 cm staanders en ringbalken, schoren, 6.5 x 17.5 cm dakconstructie sporenkap, 1.8 x 14.5 cm dakbeschot, 2.8 x 19 cm boeiplank en windveer inclusief Nederlandse bouwtekening en bevestigingsmateriaal.

Dakbedekking

Deze Billund kapschuur XXL met een afmeting van ca. 7 x 5.1 meter wordt standaard zonder dakbedekking geleverd. Bij de extra opties heeft u de mogelijkheid om uw gewenste dakbedekking tegen meerprijs mee te bestellen. Er zijn hiervoor verschillende opties mogelijk. Kies bijvoorbeeld uit diverse kleuren en stijlen dakshingles. Als u een lichtgewicht dakpanplaat wenst, neemt u de Aquapan dakpanplaat. Liever een sterkere plaat met een stoere stalen look? Bestel dan de Easypan dakpanplaat. Als u gebruik wilt maken van Aquapan dakpanplaten, raden wij u aan om dakleer als onderlaag te gebruiken. De Billund kapschuur heeft een stevige constructie en is daarom ook geschikt om houten dakpannen of gebruikte dakpannen op te leggen.

Dakgoot

Om het hemelwater op te vangen, is het mogelijk om een bijpassende dakgootset mee te bestellen. Deze verzinkte dakgootset is 125 mm breed en kunt u vinden bij de extra opties.

Montage tips

Plaats de kapschuurstaanders op betonpoeren en vul deze betonpoeren aan met snelbeton. Betonpoeren zijn ook als complete set bij te bestellen bij de extra opties. Bedenk of u hoogteverstelling in RVS of verzinkt wenst. Behandel de Red Class palen, balken en dakplanken met onze superdekkende beits voor een langere levensduur en vertraging van de vergrijzing van het hout.

De Billund kapschuur is verkrijgbaar in verschillende maten en uitvoeringen. Zijn deze toch niet volledig naar uw wens? Het is mogelijk om de Billund XXL kapschuur uit te breiden met bijvoorbeeld dichte potdekselwanden.

Bekijk GaderoTV aflevering #217 - Betonpoeren plaatsen, stellen en uitlijnen voor handige tips voor het plaatsen van betonpoeren.

Maatwerk Overkapping

Wilt u liever een maatwerk overkapping plaatsen? Bekijk dan onze klustips overkapping bouwen met 3D-tekeningen en stappenplannen. Onze rekentool is ook erg handig. U kunt hiermee een overkapping of overdekte veranda van Lariks Douglas palen of Eiken houten staanders met balken, wanden en vellingdelen of plaatmateriaal. Ook dakbedekking voegt u toe.