Logo Gadero
inspiratieservice

Kapschuur Billund XXL Type 8 Red Class Wood 1043 x 512 cm - Blanke wanden

Productnummer
DE12194
Kapschuur van Red Class Wood
Met bergingsruimte
kapschuur_billund_xxl_type_7_blanke_wanden_1
kapschuur_billund_xxl_type_7_blanke_wanden_plattegrond_1
zijaanzicht_billund_xxl_12
Per stuk,vanaf

12.339,25

incl. BTW

 • Of 3 termijnen 4.113,04 met 0% renteInstallments-Klarna
 • Of 293,55 per maandInstallments-SprayPay
Op voorraad
3 tot 4 weken
Details
Diepte
512 cm
Breedte
1043 cm
Hoogte
436 cm
 • Beoordeeld op TrustedShops met een 8,4/10
 • Thuiswinkel Waarborg: gunstige service voorwaarden
 • Snelle levering in de Benelux
Betonpoeren
12.339,25incl. BTW
3 tot 4 weken
 • Beoordeeld op TrustedShops met een 8,4/10
 • Thuiswinkel Waarborg: gunstige service voorwaarden
 • Snelle levering in de Benelux

Plus- en minpunten

 • Glad geschaafd en gedroogd Red Class Wood

 • Luxe kapschuur met blanke wanden

 • 14 x 14 cm staanders & ringbalken

Specificaties

Gewicht
640 kg
Afwerking hout
Geschaafd
Materiaal
Hout
Houtsoort
Red class wood
Kleur
Blank
Breedte
1043 cm
Diepte
512 cm
Hoogte
436 cm

Kapschuur Billund XXL Type 8 Red Class Wood 1043 x 512 cm - Blanke wanden

U zoekt een ruime kapschuur met bergingsruimte en gezellige zitruimte? De Kapschuur Billund XXL type 8 heeft een afmeting van 1043 x 512 cm waarvan de bergingsruimte 329 x 424 cm in beslag neemt. De dichte achterwand en de balustradehek aan de rechterzijde zorgen voor een beschut buitenterras.

Red Class Wood

Red Class is een nieuwe geimpregneerde naaldhout “houtsoort” met de looks van Lariks Douglas hout, zonder de negatieve eigenschappen van Lariks Douglas hout. Red Class hout is bijvoorbeeld vormvast, omdat het kunstmatig is gedroogd. Bekijk voor meer informatie onze Red Class Wood pagina voor meer informatie over deze populaire houtsoort.

Specificaties Kapschuur Billund XXL

 • Houtsoort: Red Class Wood

 • Afwerking: Geschaafd

 • Staanders: Trio verlijmd 14 x 14 cm

 • Ringbalken: Trio verlijmd 14 x 14 cm

 • Wanden: Blanke geimpregneerde Zweedse rabatplanken (enkelzijdig)

 • Deuren: Enkele deur met enkelglas 100 x 205 cm + hoogwaardig zwart RVS deurbeslag en cilinderslot

 • Raam: 9-ruits uitzetraam 100 x 155 cm + hoogwaardig zwart RVS raambeslag

 • Daktype: Puntdak

 • Dakconstructie sporenkap: 6.5 x 17.5 cm

 • Boeiplank en windveer: 2.8 x 19 cm

 • Inclusief: Bevestigingsmaterialen + montagehandleiding

Afmeting kapschuur

Deze Red Class kapschuur is 10.43 meter breed, 4.36 meter hoog en heeft een diepte van 5.12 meter. Het schuurtje heeft een afmeting van 329 x 424 cm. Het overdekt terras heeft een afmeting van ca. 672 x 452 cm. De voetprint van deze Billund kapschuur is 1043 x 452 cm. De vrije doorgangsruimte aan de voorzijde is 329 cm tussen de staanders. Aan de rechterzijde is dit 205 cm. Het zadeldak van de Billund loopt aan de achterzijde af tot een hoogte van ca. 129 cm.

Het complete bouwpakket van de Red Class kapschuur Billund XXL type 8 bestaat uit voorgeboorde en voorgezaagde trio verzaagde trio verlijmde Red Class 14 x 14 cm staanders en ringbalken, schoren, 6.5 x 17.5 cm dakconstructie sporenkap, 1.8 x 14.5 cm dakbeschot, 2.8 x 19 cm boeiplank en windveer inclusief Nederlandse bouwtekening en bevestigingsmateriaal. De wanden worden geleverd met blanke geimpregneerde enkelzijdige Zweedse rabatplanken, inclusief regelwerk. De deur en het uitzetraam worden geleverd met hoogwaardig zwart RVS raam-/deurbeslag inclusief cilinderslot.

Dakbedekking Billund XXL type 8

Standaard wordt bij de Billund kapschuur geen dakbedekking geleverd. U heeft de mogelijkheid om uw gewenste dakbedekking bij de extra opties te selecteren en met uw kapschuur mee te bestellen. Kies bijvoorbeeld uit dakshingles die in vele kleuren en stijlen verkrijgbaar zijn. Plaatst u liever een dakpanplaat die licht van gewicht is? Kies dan voor de Aquapan dakpanplaat. Om condensvorming en vochtdoorslag tegen te gaan is het advies om dakleer als onderlaag te gebruiken. Wilt u een dakpanplaat dat meer op een echte dakpan lijkt? De Easypan is dan de geschikte dakpanplaat voor u. De Billund kapschuren hebben een sterke dakconstructie en hierdoor heeft u ook de keuze om gebruikte dakpannen of houten dakpannen te plaatsen.

Waterafvoer

Een dakgoot kan aan het dak bevestigd worden om het hemelwater op te vangen. Bij de extra opties vindt u een complete verzinkte dakgootset van 125 mm breed die u tegen meerprijs mee kunt bestellen met uw kapschuur.

Montage tips

Plaats de kapschuurstaanders op betonpoeren en vul deze aan met snelbeton. Betonpoeren zijn als complete set bij de extra opties te bestellen. Deze zijn verkrijgbaar in combinatie met hoogteverstellingen in RVS of Verzinkt. Let op: draadeind is niet bij de hoogteverstellingen inbegrepen. Voor een lange levensduur en om de vergrijzing van het hout te vertragen, behandelt u de Red Class palen, balken en dakplanken met onze superdekkende beits.

Let op: de middelste staander is optioneel (zie plattegrond) als u de achterwand plaatst.

Is deze kapschuur niet volledig naar wens? De Billund kapschuur is verkrijgbaar in verschillende afmetingen en stijlen. Ook is het mogelijk om deze Billund kapschuur uit te breiden met bijvoorbeeld een dichte potdekselwand.

Nog niet eerder betonpoeren geplaatst? Voor handige tips bekijkt u GaderoTV aflevering #217 - Betonpoeren plaatsen, stellen en uitlijnen.

Maatwerk Overkapping

Wilt u liever een maatwerk overkapping plaatsen? Bekijk dan onze klustips overkapping bouwen met 3D-tekeningen en stappenplannen. Maak zelf een overkapping of overdekte veranda van Lariks Douglas palen of Eiken houten staanders met balken, wanden en vellingdelen of plaatmateriaal. Voeg ook dakbedekking toe.