Het is tijd voor mooi weer!

Het is eindelijk zover: de zomer komt eraan! Het perfecte moment om aan de slag te gaan in de tuin. Wilt u inspiratie opdoen voor uw tuinproject? Kom langs in onze showroom in Breukelen of bekijk het uitgebreide assortiment op onze website!

Tijd voor mooi weer!

De zomer staat bijna voor de deur. Een goed moment om bezig te gaan in de tuin. Bij Gadero hebben we verschillende producten om uw tuin zomerklaar te maken. Denk bijvoorbeeld aan een luxe terras, een mooie overkapping of wellicht een nieuwe schutting! Bent u er nog niet uit wat u precies wil? Lees dan eens onze blog over de tuintrends van 2021

Luxe schutting

Ontspanning in eigen tuin

Tegenwoordig hechten we steeds meer waarde aan gezonder leven. Niet alleen voor onszelf maar ook in de tuin. Bij Gadero hebben we daarom 10 tips voor een gezonder leven in eigen tuin. Want behalve het plaatsen van een nieuwe schutting of een luxe overkapping, zijn er nog veel meer mogelijkheden om uw tuin klaar te maken voor de zomer. Denk bijvoorbeeld aan het plaatsen van een sauna of creëer een natuurlijk tuinpad met onze stapstenen en bodembedekkers. De mogelijkheden zijn eindeloos.

Saunabarrel

Vrijblijvend advies

Bent u er nog niet helemaal uit wat u graag zou willen voor uw tuin? Kom dan eens langs in onze showroom in Breukelen. Hier hebben wij een ruim assortiment aan overkappingen, vlonders en meer staan. Wilt u graag meer informatie over een product of wilt u hulp bij de keuze voor bijvoorbeeld een schutting of overkapping? Onze collega’s in Breukelen staan voor u klaar. Om er zeker van te zijn dat u per direct geholpen kan worden is het verstandig om een afspraak te maken. Liever zelf eerst rondkijken? Dat mag natuurlijk ook. Bekijk de openingstijden van onze showroom in Breukelen. 

Breukelen showroom

Keuze gemaakt?

Heeft u inmiddels uw keuze kunnen maken? Bekijk dan snel of uw producten op voorraad zijn en bestellen maar! Zo kunt u snel aan de slag met uw tuinproject. Bent u er toch nog niet helemaal uit? Lees dan eens onze blogs over tips en advies voor uw tuin! Of bekijk onze magazines, waar meer informatie wordt gegeven over onze populairste producten. We hebben een schutting, overkapping of vlonder magazine. Schrijf u in via onze website en ontvang het magazine gratis!