Mega grote Kunstkerstboom tot wel 10 meter hoog!

Zoekt u nog een grote kunstkerstboom van 4 meter voor uw hal of tuin, 5 meter voor uw kantoor, van 8 meter voor uw bedrijfspand of van 10 meter voor uw school? Dan kunt u eigenlijk niet om de mega grote kunstkerstboom heen. Deze grote kunstkerstbomen vindt u bij Gadero al vanaf 4 meter hoog. De hoogste variant die we aanbieden is zelfs 10 meter hoog! Zo is er altijd de juiste kunstkerstboom voor uw bedrijf te vinden. Mega grote kunstkerstbomen hebben bovendien als voordeel dat ze eenvoudig op te zetten zijn, een zeer realistisch uiterlijk hebben en ook aangeboden worden inclusief verlichting. Met kerst bezorgen we deze enorme kunststof kerstbomen bovendien extra snel! 

Voor alle mega grote kunstkerstbomen geldt; Leverbaar vanaf medio november 2022. OP=OP

Helemaal in de kerstsfeer komen? Download ons kerstmagazine, boordevol inspiratie, tips en leuke producten.

Kunstkerstboom groot

Deze grote kunstkerstbomen vindt u in verschillende uitvoeringen bij Gadero: PVC en PE/PVC. De PVC variant is voordeliger, maar ziet er iets minder realistisch uit. Dat is namelijk het voordeel van een PE/PVC boom. Door de toevoeging van PE lijken deze kunstkerstbomen veel op de echte versie, maar door PE en PVC te combineren blijven ze betaalbaar. Meer over de verschillen tussen PE en PVC leest u in ons Blog; wat is het verschil tussen PE en PVC bij kunstkerstbomen.

Deze grote kunstkerstbomen schaft u aan met of zonder verlichting, nieuw dit jaar zijn de bomen met ingebouwde verlichting. Iets duurder, maar zorgen voor meer gemak! Als u ervoor kiest om ze zonder verlichting aan te schaffen, bestel dan gelijk uw kerstverlichting mee. Ook biedt Gadero kerstversiering om uw kantoor gelijk in de sfeer te brengen. Twijfelt u nog over de keuze voor het materiaal van uw kunstkerstboom? Lees dan ook onze blog welke kunstkerstboom kopen?

Nieuw! Besneeuwde kerstboom Calgary, instant wintersfeer met deze besneeuwde kunstkerstboom.

Ziet u op tegen het plaatsen van uw kunstkerstboom? In de onderstaande video leggen we uit hoe u dit doet, zodat u zelf ziet hoe makkelijk het is!

 

 

 

Notenkraker met kerst 

 

 

 

Gadero.nl Thuiswinkel Waarborg Service. Bij de grootste in hout.

Hoe meer u bestelt, hoe lager de bezorgkosten. Hoe meer u bestelt, hoe lager de bezorgkosten.

Bezorging in heel Benelux Op vaste dagen per postcode