Logo Gadero
service

DHZ Houten Pergola voor Schuifzeil 318 x 508 x 250 cm Geschaafd Douglas

Gedroogd en glad geschaafd hout
Zelf op maat zagen
Exclusief doek
lariks_overkapping_met_schuifzeil_schaduwdoek
lariks_overkapping_met_schuifzeil_schaduwdoek_zwart_1
Vanaf

480,50

incl. BTW

Niet op voorraad
Details
Diepte
318 cm
Breedte
508 cm
Hoogte
250 cm
  • Beoordeeld op TrustedShops met een 8,4/10
  • Thuiswinkel Waarborg: gunstige service voorwaarden
  • Snelle levering in de Benelux

Plus- en minpunten

  • Van glad geschaafd en gedroogd Lariks Douglas hout

  • Geschikt voor schuifzeilen van Tuindeco

  • DHZ, alle onderdelen zelf zagen

Specificaties

Materiaal
Hout
Houtsoort
Lariks douglas
Breedte
508 cm
Diepte
318 cm
Hoogte
250 cm

DHZ Houten Pergola voor Schuifzeil 318 x 508 x 250 cm Geschaafd Douglas

Met deze set maakt u een waanzinnige houten overkapping ca 5x3 meter met schaduwdoek. Deze lariks douglas houten overkapping voor o.a. schuifzeil schaduwdoeken wordt geleverd in teruggedroogd en gladgeschaafd A-kwaliteit en kernvrij lariks douglas hout. Dus geen splinters. Dit zogenaamde doe het zelf pakket is aantrekkelijke qua prijs, wel dient u alles zelf op maat te zagen. Enige kluservaring is dus vereist. Inclusief opbouwbeschrijving, schroeven en tekening, exclusief schuifzeil schaduwdoek.

Let op! Bestel bij dit product de volgende 5 artikelen mee (Zie bijbehorende producten):

  • Schuifdoek

  • RVS sluitsysteem

  • RVS bevestigingsset met 3 spandraden

  • Roedegarnituur

Doek en bevestigingsmaterialen los bijbestellen

Bij verwante producten vindt u bijbehorende circa 5 bij 3 meter schuifzeil doeken in de kleuren ivoor wit, zilver grijs en zand beige. Let op: meet alvorens u de balken op maat gaat zagen, het schaduwdoek op. Het schuifzeil is niet maatvast! Ook heeft u het sluitsysteem en de RVS bevestigingsset nodig om harmonica schaduwdoeken van het merk Tuindeco op te hangen in dit frame. Wij raden ook de aluminium roedegarnituur mee te bestellen. Bouw zelf een terrasoverkapping met doek met deze handige en luxe versie van Tuindeco.

Deze geschaafde lariks douglas draagconstructie voor o.a. verschuifbaar zonnedoek koopt u hier voor een gunstige prijs. De palen van deze overkapping voor schaduwdoek zijn geschaafd 145x145x3000 mm en de geschaafde balkdikte: 45x145 mm. De palen kunt u het beste op betonpoeren plaatsen of behandelen met teer en 80 cm in de grond plaatsen. Maak desgewenst 1 wand dicht met onze lariks douglas potdekselplanken of channel siding profielen voor verticale plaatsing.

Dicht dak maken is mogelijk

Ook kunt u dit frame gebruiken om een overkapping met dicht dak te maken. Bestel dan 45x145 mm balken om de 50 cm, mes en groef dakbeschot, met daarop een laag panlatten en vervolgens een laag underlayment platen waarop u EPDM rubberfolie of Easyroofing dakfolie kan plaatsen. Zorg tevens voor een mastiekrib rondom uw dak en plaats boeidelen rondom. Met een dakdoorvoer zorgt u dat hemelwater weg loopt. Zie voor meer tips ook onze klustips overkapping bouwen.

Buitenvloer maken

Ook kunt u betontegels 50x50 of 60x60 cm bijbestellen voor onder uw schaduwterras. Als alternatief bieden wij vlonderplanken in lariks douglas of hardhout en de populaire abbeystones in bijvoorbeeld wildverband grijs, sierra of zwart.

Wist u dat... u deze geschaafde lariks douglas rechthoekige set met staanders ook zonder doek als pergola kan gebruiken. Ook mogelijk met betonstaalmat als dak die u laat begroeien! Of maak met 4,5x14,5 cm balken (zie verwante producten) dakbalken om de 40 cm en plaats hier veer en groef vellingdelen op met EPDM of dakleer voor een dicht dak. Maak de zijkanten dicht met 2x20 cm boeidelen en een daktrim. Desgewenst een dakdoorvoer maken voor afvoer van water, zo loopt regenwater niet over uw randen.

Dit product valt onder de categorie: Overkapping 5x3, Overkappingen Lariks Douglas onbezaagd.