Houten aanbouw frame 400 x 200 cm met Nesling Schaduwdoek zandkleur met 85 x 85 mm houten frame

Productnummer: NZ13011-4000-2000-zandkleur   |   8.5 x 8.5 cm dikte Lariks staanders & liggers   |   Inclusief Pergola Hoekelementen Nesling   |   Inclusief Coolfit Harmonicadoek Zand Nesling

Aangepaste levertijd Leverbaar vanaf februari 2021

€ 758,95 Per stuk
Delen via WhatsApp

Voor- en nadelen van Houten aanbouw frame 400 x 200 cm met Nesling Schaduwdoek zandkleur met 85 x 85 mm houten frame

  • Compleet Pakket met Harmonicadoek Zand Nesling
  • Extra dikke 85 x 85 mm Lariks Dougles Staanders & Liggers
  • Inclusief Pergola Hoek- en Muurelementen Nelsing
  • Inclusief Schoren
  • Bij plaatsing in de grond is behandeling nodig

Houten aanbouw frame 400 x 200 cm met Nesling Schaduwdoek zandkleur met 85 x 85 mm houten frame

Op zoek naar een complete pergola set waarbij u zelf niet meer hoeft te zagen? Een Harmonica schaduwdoek van het bekende merk Nesling is niet alleen heel fijn tijdens de hete zomer, maar de zandkleur van het schaduwdoek ziet er ook nog eens gaaf uit in uw tuin. Het doek heeft een afmeting van 400 cm breed bij 200 cm lang. Wij hebben twee verschillende kleur doeken en wanneer u hier uw tuinmeubelen op afstemt zorgt dit voor een elegante look in de tuin. Dit speciale “wall 2” model wordt aan de muur bevestigd. De schaduwdoeken van Nesling houden maar liefst 90% van alles UV straling tegen dus zit u goed beschermt tegen de zon.

Afmetingen

Het frame is op maat gezaagd uit het hoogste kwaliteit Lariks Douglas hout bevat 2 staanders elk van 8.5 cm dik en breed en 3 meter lang hier bovenop komen 3 liggers. Wij adviseren om deze staanders een halve meter in de grond te plaatsen, maar wel moet u ze eerst even in de beits zetten zodat ze langer mee gaan. Wanneer u ze niet in de grond kan plaatsen hebben wij ook een pergola staander kit van Nesling. Het schaduwdoek zelf is 400B x 200L cm dus houd er rekening mee dat het frame zelf groter is. De binnenmaat van dit frame is 400 x 210 en de buitenmaat 417 x 219.  

Kit

Om het een stevig frame te maken worden er een speciale hoek verbindingselementen meegeleverd van Nesling. Deze zogenaamde hoek kit plaatst u aan de binnenkant van de pergola, waardoor u ze van buiten niet ziet maar het wel een strak geheel wordt. De liggers moeten natuurlijk ook aan de muur bevestigd worden en daarom worden ook de muur verbindingselementen meegeleverd.

Opties

Vindt u dit wel een mooie schaduwdoek set, maar is het niet de juiste maat? Wij hebben ook nog andere maten en kleuren in ons assortiment.
 


Vragen & antwoorden over dit product

Vraag is verzonden

Stel uw vraag
* verplicht
productbeoordelingen

Beoordeling is verzonden

Schrijf beoordeling
* verplicht
Dit product bestellen?
Compleet Frame + Harmonicadoek Nesling schaduwdoek met frame wall 2 Pergola Lariks Douglas Bezaagd aanbouw model 400 x 200 cm met Harmonicadoek Zand kleur en 85x85 mm Lariks Douglas   |   8.5 x 8.5 cm dikte Lariks staanders & liggers   |   Inclusief Pergola Hoekelementen Nesling   |   Inclusief Coolfit Harmonicadoek Zand Nesling
€ 758,95 Per stuk incl. btw