Logo Gadero
service

Overkapping Plat Dak Odense XL Type 4 Red Class Wood 550 x 378 x 266,3 cm - Zwarte Wanden

Productnummer
DE12149
Gedroogd en geschaafd
Zwarte achter- en zijwanden (Zweeds rabatplanken)
red_class_overkapping_odense_xl_type_4_zwarte_wanden
overkapping_platdak_odense_xl_zijaanzicht_basis_3
red_class_overkapping_odense_xl_type_4_zwarte_wanden_afmetingen
Per stuk,vanaf

5.478,95

incl. BTW

Op voorraad
3 tot 4 weken
Details
Diepte
378 cm
Breedte
550 cm
Hoogte
266,3 cm
 • Beoordeeld op TrustedShops met een 8,4/10
 • Thuiswinkel Waarborg: gunstige service voorwaarden
 • Snelle levering in de Benelux

Vragen?

Op werkdagen direct antwoord tussen 9:00 uur en 17:00.

Betonpoeren
5.478,95incl. BTW
3 tot 4 weken
 • Beoordeeld op TrustedShops met een 8,4/10
 • Thuiswinkel Waarborg: gunstige service voorwaarden
 • Snelle levering in de Benelux

Plus- en minpunten

 • Glad geschaafd en gedroogd Red Class Wood

 • Alles op maat gezaagd, snel te plaatsen

 • Inclusief EPDM Dakbedekking

 • 14 x 14 cm staanders & ringbalken

 • Hogere aanschafprijs dan Doe het Zelf overkappingen, wel besparing op montage-uren

Specificaties

Afwerking hout
Geschaafd
Materiaal
Hout
Houtsoort
Red class wood
Product type
Overkapping
Offerte knop
Ja
Kleur
Zwart
Breedte
550 cm
Diepte
378 cm
Hoogte
266,3 cm

Overkapping Plat Dak Odense XL Type 4 Red Class Wood 550 x 378 x 266,3 cm - Zwarte Wanden

U bent op zoek naar een overkapping met plat dak met drie zwarte wanden waar u beschut onder kunt zitten? De overkapping Odense XL type 4 is gemaakt van teruggedroogd en glad geschaafd Red Class hout. Deze overkapping van ca. 6 x 4 meter is voorgezaagd en geeft ruimte om uw complete tuinset of loungebank te plaatsen.

De Odense XL overkapping heeft een afmeting van 550 x 378 cm en de achterwand en beide zijwanden zijn uitgevoerd met enkelvoudige zwart gespoten Zweedse rabatplanken. De basisconstructie van Red Class hout en de zwart gespoten wanden zorgen voor een moderne look van deze luxe overkapping.

Deze luxe Red Class Wood overkapping wordt als prefab / voorgezaagd houtpakket geleverd. Omdat alle delen voor u op maat zijn voorgezaagd, is de Odense Overkapping Platdak XL Type 4 met zwarte wanden snel op te bouwen.

Red Class Wood

Red Class is een nieuwe geimpregneerde naaldhout “houtsoort” dat kunstmatig is gedroogd. Hierdoor is het hout vormvast. Red Class hout lijkt op Lariks Douglas hout, maar heeft niet de negatieve eigenschappen van Lariks Douglas hout. Bekijk onze Red Class Wood pagina voor meer informatie over deze populaire houtsoort.

Specificaties Red Class Overkapping Plat Dak Odense XL Type 4

 • Houtsoort: Red Class Wood

 • Afwerking: Geschaafd

 • Staanders: Trio verlijmd 14 x 14 cm

 • Ringbalken: Trio verlijmd 14 x 14 cm

 • Wanden: Zwart gespoten Zweeds rabatplanken (enkelzijdig)

 • Daktype: Plat dak

 • Dakcontronstructie gordingen: 6.5 x 17.5 cm

 • Schoren: 6.5 x 14 cm

 • Dakbeschot: 1.8 x 14.5 cm

 • Boeidelen: 28 x 19.5 cm + Sierlijst 28 x 9 cm

 • Dakbedekking: Incl. EPDM Rubberfolie

 • Inclusief: Bevestigingsmaterialen + montagehandleiding

Afmetingen prefab buitenverblijf Odense XL Type 4

De Red Class houten overkapping Odense XL type 4 met plat dak, zwart gespoten achterwand en zijwanden wordt als op maat gezaagd houtpakket geleverd. Hierdoor kunt u deze luxe overkapping relatief snel neerzetten op de gewenste plek in uw tuin. Deze overkapping is hierdoor uitermate geschikt voor de handige doe-het-zelver. De diepte van dit Red Class houten buitenverblijf met plat dak is 3.78 meter, de breedte is 5.5 meter en de hoogte van deze overkapping is ca. 2.66 meter. Deze fraai ogende overkapping heeft schuine schoren en sterke verbindingen. De vrije doorgangsmaat tussen de staanders aan de voorkant is 229 cm.

Het complete bouwpakket van de Odense XL overkapping met 3 dichte wanden die zwart gespoten zijn bestaat uit voorgeboorde en voorgezaagde trio verlijmde Red Class 14 x 14 cm geschaafde staanders en ringbalken, 6.5 x 14 cm schoren, 28 x 19.5 boeidelen + 28 x 9 cm sierlijsten rondom en 18 mm dikte veer en groef dakbeschot. De zwarte achterwand en zijwanden worden geleverd met zwart gespoten Zweeds rabatplanken, inclusief regelwerk.

Dakbedekking

EPDM rubberfolie wordt als duurzame dakbedekking bij de Odens XL type 4 overkapping meegeleverd. Het platte dak van deze overkapping is opgebouwd uit vellingdelen wat het plafond een luxe uitstraling geeft. Het meegeleverde EPDM dakbedekking is een sterke rubberfolie die zeer geschikt is voor platte en licht hellende daken. Wij raden aan om voor de afwerking van het EPDM dakbedekking gebruik te maken van aluminium daktrimmen. Deze zijn als extra optie (meerprijs) mee te bestellen in modern antraciet of blank aluminium. Een complete daktrimset kunt u bij de extra opties vinden om mee te bestellen.

Montagetips

Als u nog meer beschut in uw tuin wilt zitten, kunt u de Red Class houten overkapping XL type 4 uitbreiden met een dichte potdekselwand. Wij raden aan om achter- en zijwanden op regelwerk te monteren en te plaatsen op 6x20x100 cm betonbanden voor een langere levensduur en een stevige constructie. Behandel de Odense overkapping met onze superdekkende beits om de levensduur te verlengen en om vergrijzing van het hout te vertragen.

Monteer de 6 stuks overkappingstaanders van 14 x 14 cm altijd op betonpoeren en vul deze aan met snelbeton. Deze betonpoeren zijn mee te bestellen bij de extra opties. Wij raden aan om een recht model betonpoer te gebruiken bij de staanders van de wanden i.v.m. het goed aansluiten van de betonbanden. Maak bij het bestellen ook de keuze uit hoogteverstellingen in Verzinkt of RVS in combinatie met de betonpoeren.

Bent u benieuwd hoe u betonpoeren voor u overkapping het beste plaatst, stelt en uitlijnt? Bekijk dan GaderoTV aflevering #217 - Betonpoeren plaatsen, stellen en uitlijnen.

Overkapping Maatwerk

Liever een maatwerk overkapping plaatsen? Bekijk dan onze klustips overkapping bouwen met 3D-tekeningen en stappenplannen. Ook enorm handig is onze rekentool voor een terrasoverkapping op maat. Hiermee maakt u een overkapping of een overdekte veranda van Lariks Douglas palen of Eiken houten staanders met balken, wanden en vellingdelen of plaatmateriaal. Voeg ook dakbedekking toe aan uw bestelling.