Logo Gadero
service

Overkapping Plat Dak Odense XL Type 2 Red Class Wood 550 x 378 x 266,3 cm - Blanke Wanden

Productnummer
DE12144
Luxe Red Class Wood Overkapping met plat dak
Gedroogd en geschaafd
Blanke achterwanden (Zweeds rabatplanken)
red_class_overkapping_odense_xl_type_2_blanke_wanden
overkapping_platdak_odense_xl_zijaanzicht_basis
red_class_overkapping_odense_xl_type_2_blanke_wanden_plattegrond
Per stuk,vanaf

5.028,95

incl. BTW

Op voorraad
3 tot 4 weken
Details
Diepte
378 cm
Breedte
550 cm
Hoogte
266,3 cm
 • Beoordeeld op TrustedShops met een 8,4/10
 • Thuiswinkel Waarborg: gunstige service voorwaarden
 • Snelle levering in de Benelux

Vragen?

Op werkdagen direct antwoord tussen 9:00 uur en 17:00.

Betonpoeren
5.028,95incl. BTW
3 tot 4 weken
 • Beoordeeld op TrustedShops met een 8,4/10
 • Thuiswinkel Waarborg: gunstige service voorwaarden
 • Snelle levering in de Benelux

Plus- en minpunten

 • Glad geschaafd en gedroogd Red Class Wood

 • Alles reeds op maat gezaagd, snel te plaatsen

 • Inclusief EPDM Dakbedekking

 • 14 x 14 cm staanders & ringbalken

 • Hogere aanschafprijs dan Doe het Zelf overkappingen, wel besparing op montage-uren

Specificaties

Afwerking hout
Geschaafd
Materiaal
Hout
Houtsoort
Red class wood
Product type
Overkapping
Offerte knop
Ja
Kleur
Geen kleur
Breedte
550 cm
Diepte
378 cm
Hoogte
266,3 cm

Overkapping Plat Dak Odense XL Type 2 Red Class Wood 550 x 378 x 266,3 cm - Blanke Wanden

Wenst u een luxe overkapping met plat dak en een dichte achterwand die gemaakt is van glad geschaafd en teruggedroogd Red Class hout? Deze overkapping van ca. 6 x 4 meter is voorgezaagd en biedt voldoende ruimte om een tuinset of loungebank onder te plaatsen.

Deze overkapping heeft een afmeting van 550 x 378 cm en de achterwand is uitgevoerd met blanke geïmpregneerde Zweeds rabatplanken. Tussen de staanders, aan de linkerzijde bevindt zich een balustradehek aan de achterzijde. De combinatie van de blanke achterwand en de basisconstructie van Red Class Wood hout zorgen voor een modern uiterlijk van deze luxe overkapping.

Deze fraaie Red C lass Wood overkapping wordt als prefab pakket geleverd. Alle onderdelen zijn op maat voorgezaagd. Hierdoor is de Odense Overkapping Platdak XL Type 2 met enkelzijdige blanke achterwand van Zweeds rabat relatief eenvoudig op te bouwen.

Red Class Wood

Red Class lijkt op Lariks Douglas hout, maar heeft niet de negatieve eigenschappen van Lariks Douglas hout. Deze nieuwe geimpregneerde naaldhout “houtsoort” is vormvast doordat het kunstmatig is gedroogd. Op onze Red Class Wood pagina vindt u meer informatie over deze populaire houtsoort.

Specificaties Red Class Overkapping Plat Dak Odense XL

 • Houtsoort: Red Class Wood

 • Afwerking: Geschaafd

 • Staanders: Trio verlijmd 14 x 14 cm

 • Ringbalken: Trio verlijmd 14 x 14 cm

 • Wanden: Blank geïmpregneerd Zweeds rabatplanken (enkelzijdig)

 • Daktype: Plat dak

 • Dakcontronstructie gordingen: 6.5 x 17.5 cm

 • Schoren: 6.5 x 14 cm

 • Dakbeschot: 1.8 x 14.5 cm

 • Boeidelen: 28 x 19.5 cm + Sierlijst 28 x 9 cm

 • Dakbedekking: Incl. EPDM Rubberfolie

 • Inclusief: Bevestigingsmaterialen + montagehandleiding

Afmetingen prefab buitenverblijf Odense XL type 2

De Red Class houten overkapping Odense XL type 2 met plat dak en een blank geimpregneerde achterwand wordt als houtpakket geleverd waarbij alles op maat is gezaagd. De voorgezaagde onderdelen zorgen ervoor dat u snel deze fraaie overkapping neer kan zetten op de gewenste plek. Deze overkapping is perfect voor de handige doe-het-zelver. De diepte van deze Red Class houten buitenverblijf met plat dak is 3.78 meter, de breedte is 5.5 meter en de hoogte is ca. 2.66 meter. Deze luxe overkapping heeft schuine schoren en sterke verbindingen. Aan beide zijkanten tussen de staanders bedraagt de vrije doorgangsmaat 300 cm en 229 cm aan de voorkant.
Het complete bouwpakket van deze Odense XL overkapping met dichte wand bestaat uit voorgeboorde en voorgezaagde trio verlijmde Red Class 14 x 14 cm geschaafde staanders en ringbalken, 6.5 x 14 cm schoren, 28 x 19.5 boeidelen + 28 x 9 cm sierlijsten rondom en 18 mm dikte veer en groef dakbeschot. De blanke achterwand wordt geleverd met geïmpregneerde Zweeds rabatplanken, inclusief regelwerk.

Dakbedekking

Bij deze Odens XL type 2 overkapping gemaakt van Red Class hout met blanke achterwand wordt EPDM rubberfolie als duurzame dakbedekking geleverd. Het platte dak is opgebouwd uit vellingdelen die het plafond een luxe uiterlijk geven. Het meegeleverde EPDM dakbedekking is een erg sterke rubberfolie die zeer geschikt is voor platte en licht hellende daken. Wij raden aan om voor de afwerking van het EPDM dakbedekking gebruik te maken van aluminium daktrimmen. Deze zijn als extra optie (meerprijs) mee te bestellen in modern antraciet of blank aluminium. Bij de extra opties kunt u een complete daktrimset mee bestellen.

Montage tips

Het is mogelijk om deze Red Class houten overkapping XL type 2 uit te breiden met dichte potdeksel wanden in een moderne zwarte kleur of Red Class. Wij adviseren om achter- en zijwanden op regelwerk te monteren en te plaatsen op 6x20x100 cm betonbanden voor een stevige constructie en langere levensduur. Om de levensduur te verlengen en om de vergrijzing te vertragen, kunt u de Red Class palen en dak behandelen met onze superdekkende beits.

Monteer de 7 stuks overkappingstaanders van 14 x 14 cm altijd op betonpoeren en vul deze poeren aan met snelbeton. Bekijk de extra opties om deze mee te bestellen. Wij raden aan om een recht model betonpoer te gebruiken bij de staanders van de wanden i.v.m. het goed aansluiten van de betonbanden. Maak ook een keuze uit hoogteverstellingen in RVS of Verzinkt in combinatie met de betonpoeren.

Bent u benieuwd hoe u het beste betonpoeren voor uw overkapping plaatst, stelt en uitlijnt? Bekijk dan GaderoTV aflevering #217 - Betonpoeren plaatsen, stellen en uitlijnen.

Overkapping Maatwerk

Liever een maatwerk overkapping plaatsen? Bekijk onze klustips overkapping bouwen met stappenplannen en 3D-tekeningen. Voor een terrasoverkapping op maat is onze rekentool ook erg handig. U maakt hiermee een overkapping of een overdekte veranda van Lariks Douglas palen of Eiken houten staanders met balken, wanden en vellingdelen of plaatmateriaal. Voeg tevens dakbedekking toe. Wilt u zelf een overkapping op maat bouwen? Bekijk dan onze rekentool.