Logo Gadero
service

Overkapping Plat Dak Odense XXL Type 2 Red Class Wood 650 x 450 x 266,3 cm - Blanke wanden

Productnummer
DE12151
Luxe Red Class Wood Overkapping met plat dak
Gedroogd en geschaafd
Met drie wanden
red_class_overkapping_odense_xxl_type_2_blanke_wanden
red_class_overkapping_odense_xxl_type_2_blanke_wanden_plattegrond
overkapping_platdak_odense_xxl_zijaanzicht_basis_1
Per stuk,vanaf

5.988,95

incl. BTW

Op voorraad
3 tot 4 weken
Details
Diepte
450 cm
Breedte
650 cm
Hoogte
266,3 cm
 • Beoordeeld op TrustedShops met een 8,4/10
 • Thuiswinkel Waarborg: gunstige service voorwaarden
 • Snelle levering in de Benelux
Betonpoeren
5.988,95incl. BTW
3 tot 4 weken
 • Beoordeeld op TrustedShops met een 8,4/10
 • Thuiswinkel Waarborg: gunstige service voorwaarden
 • Snelle levering in de Benelux

Plus- en minpunten

 • Glad geschaafd en gedroogd Red Class Wood

 • Reeds op maat gezaagd, snel te plaatsen

 • Inclusief EPDM Dakbedekking

 • 14 x 14 cm staanders & ringbalken

 • Hogere aanschafprijs dan Doe het Zelf overkappingen, wel besparing op montage-uren

Specificaties

Gewicht
640 kg
Afwerking hout
Geschaafd
Materiaal
Hout
Houtsoort
Red class wood
Kleur
Geen kleur
Breedte
650 cm
Diepte
450 cm
Hoogte
266,3 cm

Overkapping Plat Dak Odense XXL Type 2 Red Class Wood 650 x 450 x 266,3 cm - Blanke wanden

U wilt graag een luxe overkapping in de tuin met plat dak en een achterwand? De overkapping Odense XXL type 2 is gemaakt van glad geschaafd en teruggedroogd Red Class hout en is ca. 7 x 5 meter groot. Hiermee biedt deze overkapping genoeg ruimte voor een complete loungeset of tuinset.

De achterwand van deze overkapping die een afmeting heeft van 650 x 450 cm is uitgevoerd met blank geimpregneerde Zweedse rabatplanken. Aan de linkerzijde, tussen de staanders bevindt zich een balustradehek aan de achterkant. De basisconstructie van Red Class Wood hout en de blanke achterwand zorgen voor een moderne look van deze fraaie houten overkapping.

Deze luxe Red Class Wood overkapping wordt geleverd als prefab pakket. Alle pakketten zijn op maat voorgezaagd. De overkapping Odense XXL type 2 met enkelzijdige blanke achterwand van Zweedse rabatplanken is hierdoor relatief eenvoudig en snel op te bouwen.

Red Class Wood

Red Class hout heeft de looks van Lariks Douglas hout, maar heeft niet de slechte eigenschappen van deze houtsoort. Deze geimpregneerde naaldhout “houtsoort” is kunstmatig gedroogd en is hierdoor vormvast. Voor meer informatie over deze populaire houtsoort kunt u terecht op onze Red Class Wood pagina.

Specificaties Red Class Overkapping Plat Dak Odense XXL

 • Houtsoort: Red Class Wood

 • Afwerking: Geschaafd

 • Staanders: Trio verlijmd 14 x 14 cm

 • Ringbalken: Trio verlijmd 14 x 14 cm

 • Wanden: Blank geïmpregneerd Zweeds rabatplanken (enkelzijdig)

 • Daktype: Plat dak

 • Dakcontronstructie gordingen: 6.5 x 17.5 cm

 • Schoren: 6.5 x 14 cm

 • Dakbeschot: 1.8 x 14.5 cm

 • Boeidelen: 28 x 19.5 cm + Sierlijst 28 x 9 cm

 • Dakbedekking: Incl. EPDM Rubberfolie

 • Inclusief: Bevestigingsmaterialen + montagehandleiding

Afmetingen prefab buitenverblijf Odense XXL Type 2

De houten overkapping Odense XXL type met plat dak en blank geïmpregneerde achterwand wordt alles voor u op maat voorgezaagd en als houtpakket geleverd. Deze luxe overkapping kan hierdoor snel op de gewenste plek worden opgebouwd. Hiermee is deze overkapping zeer geschikt voor de handige klusser. De diepte van dit buitenverblijf van Red Class hout is 4.50 meter, de breedte is 6.5 meter en de hoogte bedraagt ongeveer 2.66 meter. Deze luxe overkapping heeft schuine schoren en stevige verbindingen. De vrije doorgangsmaat tussen de staanders aan de zijkant bedraagt 372 cm en aan de voorkant 279 cm.

Het complete bouwpakket van de Odense XXL overkapping met plat dak en dichte achterwand bestaat uit voorgeboorde en voorgezaagde trio verlijmde Red Class 14 x 14 cm geschaafde staanders en ringbalken, 6.5 x 14 cm schoren, 28 x 19.5 boeidelen + 28 x 9 cm sierlijsten rondom en 18 mm dikte veer en groef dakbeschot. De achterwand wordt met enkelzijdige geimpregneerde Zweedse rabatplanken geleverd, inclusief regelwerk.

Dakbedekking

De Red Class overkapping Odense XXL type wordt geleverd met EPDM rubberfolie. Deze duurzame dakbedekking is een sterke rubberfolie die geschikt is voor platte en licht hellende daken. Het platte dak van deze luxe overkapping is opgebouwd uit vellingdelen die het plafond een luxe uiterlijk geven. Het advies is om bij de afwerking van de dakbedekking gebruik te maken van aluminium daktrimmen. Bij de extra opties kunt u tegen meerprijs een complete daktrimset met uw overkapping mee bestellen.

Montage tips

Wilt u nog meer beschut zitten in uw buitenverblijf? Breid dan de Odense overkapping XXL type 1 uit met een potdekselwand. Het is raadzaam om de achterwand en zijwanden te monteren en te plaatsen op 6x20x100 cm betonbanden. Dit zorgt voor een stevige constructie van uw overkapping en een langere levensduur. Om de vergrijzing van het hout te vertragen en om de levensduur te verlengen, behandelt u Red Class palen en dak met onze superdekkende beits.

De 7 stuks 14 x 14 cm overkappingstaanders monteert u altijd op betonpoeren die aangevuld worden met snelbeton. Bekijk de extra opties om de betonpoeren mee te bestellen. Het advies is om een recht model betonpoer te gebruiken bij staanders van de wanden. Dit in verband met het goed aansluiten van de betonbanden. Bedenk bij het bestellen of u hoogteverstellingen in RVS of Verzinkt wenst in combinatie met de betonpoeren.

Heeft u geen ervaring met het plaatsen, stellen en uitlijnen van betonpoeren voor uw overkapping? Bekijk dan GaderoTV aflevering #217 - Betonpoeren plaatsen, stellen en uitlijnen.

Overkapping Maatwerk

Bent u toch van plan om een maatwerk overkapping te plaatsen in uw tuin? Neem dan een kijkje bij onze klustips overkapping bouwen met 3D-tekeningen en stappenplannen. Onze rekentool voor een terrasoverkapping op maat is ook enorm handig. Hiermee maakt u een overdekte veranda of overkapping van Lariks Douglas palen of Eiken houten staanders met balken, wanden en vellingdelen of plaatmateriaal. Ook dakbedekking heeft u nodig voor uw overkapping op maat.