Logo Gadero
service

Overkapping Plat Dak Odense XXL Type 2 Red Class Wood 650 x 450 x 266,3 cm - Zwarte wanden

Productnummer
DE12152
Luxe Red Class Wood Overkapping met plat dak
Gedroogd en geschaafd
Zwarte achterwand en balustradehek
red_class_overkapping_odense_xxl_type_2_zwarte_wanden
red_class_overkapping_odense_xxl_type_2_zwarte_wanden_plattegrond
overkapping_platdak_odense_xxl_zijaanzicht_basis_2
Per stuk,vanaf

6.128,95

incl. BTW

Op voorraad
3 tot 4 weken
Details
Diepte
450 cm
Breedte
650 cm
Hoogte
266,3 cm
 • Beoordeeld op TrustedShops met een 8,4/10
 • Thuiswinkel Waarborg: gunstige service voorwaarden
 • Snelle levering in de Benelux

Vragen?

Reactie binnen 2 uur
Betonpoeren
6.128,95incl. BTW
3 tot 4 weken
 • Beoordeeld op TrustedShops met een 8,4/10
 • Thuiswinkel Waarborg: gunstige service voorwaarden
 • Snelle levering in de Benelux

Plus- en minpunten

 • Glad geschaafd en gedroogd Red Class Wood

 • Alles reeds op maat gezaagd, snel te plaatsen

 • Inclusief EPDM Dakbedekking

 • 14 x 14 cm staanders & ringbalken

 • Hogere aanschafprijs dan Doe het Zelf overkappingen, wel besparing op montage-uren

Specificaties

Afwerking hout
Geschaafd
Materiaal
Hout
Houtsoort
Red class wood
Product type
Overkapping
Offerte knop
Ja
Kleur
Zwart
Breedte
650 cm
Diepte
450 cm
Hoogte
266,3 cm

Overkapping Plat Dak Odense XXL Type 2 Red Class Wood 650 x 450 x 266,3 cm - Zwarte wanden

U zoekt een luxe overkapping waaronder u beschut kunt zitten in uw tuin? De Red Class overkapping Odense XXL type met zwarte wanden is ca. 7 x 5 meter groot en hiermee heeft u voldoende ruimte voor een loungeset of tuinset. Deze overkapping heeft een plat dak en is gemaakt van glad geschaafd Red Class hout.

De Odense XXL type 2 heeft een achterwand die is uitgevoerd met zwart gespoten enkelzijdige Zweedse rabatplanken. Deze overkapping heeft een afmeting van 650 x 450 cm en heeft een moderne look dankzij de blanke basisconstructie en de zwarte achterwand.

Deze fraaie Red Class overkapping wordt bezorgd als prefab / voorgezaagd pakket. Doordat alle delen van de overkapping zijn voorgezaagd, is deze overkapping met plat dak relatief eenvoudig op te bouwen.

Red Class Wood

Het Red Class hout waar deze overkapping van is gemaakt, lijkt qua uiterlijk veel op Lariks Douglas hout, maar heeft niet de negatieve eigenschappen van Lariks Douglas hout. Deze Red Class houtsoort is geimpregneerd. Het is kunstmatig gedroogd en is daardoor vormvast. Meer informatie over deze populaire houtsoort kunt u lezen op onze Red Class Wood pagina.

Specificaties Red Class Overkapping Plat Dak Odense XXL

 • Houtsoort: Red Class Wood

 • Afwerking: Geschaafd

 • Staanders: Trio verlijmd 14 x 14 cm

 • Ringbalken: Trio verlijmd 14 x 14 cm

 • Wanden: Zwart gespoten Zweeds rabatplanken (enkelzijdig)

 • Daktype: Plat dak

 • Dakcontronstructie gordingen: 6.5 x 17.5 cm

 • Schoren: 6.5 x 14 cm

 • Dakbeschot: 1.8 x 14.5 cm

 • Boeidelen: 28 x 19.5 cm + Sierlijst 28 x 9 cm

 • Dakbedekking: Incl. EPDM Rubberfolie

 • Inclusief: Bevestigingsmaterialen + montagehandleiding

Afmetingen prefab buitenverblijf Odense XXL Type 2

De overkapping Odense XXL type 2 met zwart gespoten achterwand en balustradehek wordt als voorgezaagd pakket geleverd. Deze fraaie overkapping is hierdoor relatief snel op te bouwen in uw tuin. Het buitenverblijf van de overkapping heeft een diepte van 4.5 meter, een breedte van 6.5 meter en een hoogte van ca. 2.66 meter. Deze Red Class overkapping heeft schuine schoren en heeft sterke verbindingen. De vrije doorgangsmaat tussen de staanders aan de voorkant bedraagt 279 cm, aan rechterzijkant 372 cm en aan de linkerkant 158 cm.

Het complete bouwpakket van de Red Class overkapping Odense XXL overkapping met plat dak en dichte achterwand bestaat uit voorgeboorde en voorgezaagde trio verlijmde Red Class 14 x 14 cm geschaafde staanders en ringbalken, 6.5 x 14 cm schoren, 28 x 19.5 boeidelen + 28 x 9 cm sierlijsten rondom en 18 mm dikte veer en groef dakbeschot. De achterwand wordt met enkelzijdige zwart gespoten Zweedse rabatplanken geleverd, inclusief regelwerk. Voor aan de linker achterkant wordt een balustradehek geleverd.

Dakbedekking

Deze houten overkapping met plat dak wordt geleverd inclusief duurzame dakbedekking. Deze EPDM rubberfolie is zeer geschikt voor platte en licht hellende daken. Het dak van de Odense XXL wordt opgebouwd uit vellingdelen die het plafond een luxe uiterlijk geven. Wij raden aan om de dakbedekking af te werken met aluminium daktrimmen. Bij de extra opties kunt u een complete set voor uw overkapping mee bestellen.

Montage tips

Het is mogelijk om de overkapping Odense XXL type 2 uit te breiden met potdekselwanden. Wij raden aan om de achterwand en zijwanden te monteren op regelwerk en deze te plaatsen op 6x20x100 cm betonbanden. Dit zorgt voor een stevige constructie en een langere levensduur. Behandel de Red Class dak en palen met onze superdekkende beits om de vergrijzing van het hout te vertragen en om de levensduur te verlengen.

Plaats de 7 stuks 14 x 14 cm overkappingstaanders altijd op betonpoeren en vul deze aan met snelbeton. Bij de extra opties kunt u de betonpoeren vinden. Het is raadzaam om rechte betonpoeren te gebruiken. Dit in verband met het goed aansluiten van de betonbanden. Maak bij het bestellen ook een keuze uit RVS of Verzinkte hoogteverstellingen in combinatie met de betonpoeren.

Als u geen ervaring heeft met het plaatsen van betonpoeren, raden wij aan om GaderoTV aflevering #217 - Betonpoeren plaatsen, stellen en uitlijnen te bekijken.

Maatwerk Overkapping

Bekijk onze klustips overkapping bouwen met stappenplannen en 3D-tekeningen als u liever een maatwerk overkapping wilt plaatsen. Bij het op maat bouwen van een terrasoverkapping is onze rekentool ook erg handig. U maakt hiermee een overdekte veranda of overkapping van Lariks Douglas palen of Eiken houten staanders met balken, wanden en vellingdelen of plaatmateriaal. Vergeet ook de dakbedekking niet.