Beitz - Blokhut & Tuinhuis beits Licht Eiken Transparant 2,5L Perkoleum vervanger

Productnummer:

€ 54,95 Per stuk incl. BTW
Delen via WhatsApp

Voor- en nadelen van Beitz - Blokhut & Tuinhuis beits Licht Eiken Transparant 2,5L Perkoleum vervanger

  • Hoog rendement
  • Sterke bescherming
  • Éénpot-systeem
  • Transparant, behoudt structuur!

Beitz - Blokhut & Tuinhuis beits Licht Eiken Transparant 2,5L Perkoleum vervanger

Kies voor Beitz - Blokhut & tuinhuis beits wanneer u een hoge bescherming belangrijk vindt naast een prachtige kleur ter decoratie. Beitz is te gebruiken op vrijwel alle houtsoorten en de ook op stenen ondergrond. De beits is verkrijgbaar in allerlei verschillende kleuren. U kijkt op dit moment naar Licht eiken in zijdeglans. Dat betekent dat de afwerking minder glanzend is dan bij de hoogglanzende beitsen. Dit betreft een transparante beits. Bij transparante beitsen blijft de structuur van het hout mooi zichtbaar en krijgt u de meest natuurlijke resultaten! 

Wij adviseren altijd om hout te behandelen. Zeker bij zachthout is dit van groot belang. Zonder behandeling ontstaan er vaak problemen zoals schimmel en houtrot. Een goede behandeling kan de levensduur van uw hout met vele jaren verlengen! Daarbij is behandeling met een goede beits ook nog eens erg gemakkelijk. Zeker met Beitz Blokhut en tuinhuis beits omdat er geen grondverf nodig is. Deze tuinbeits zorgt voor de regulatie van vocht. Hierdoor worden houtrot en schimmel buiten spel gezet! Erg belangrijk voor een mooie en gezonde tuin!

Gebruiken

Kies een goede dag uit, het beste is om minstens een temperatuur van 10 graden aan te houden. Ook dient het de komende 24 uur droog te blijven. Voor het aanbrengen is roeren van groot belang. Doe dit ook regelmatig tussen het behandelen door nog eens. Dat is enorm belangrijk, als de pigmenten namelijk niet goed gemengd zijn, zal de beits er niet mooi uit komen te zien! Dit wil je natuurlijk voorkomen. Het aanbrengen doet u met een kwast of roller. Doe dit niet onnodig dik. Zo voorkom je een druiperig resultaat. U kunt er voor kiezen om een tweede laag aan te brengen. Dat kan na 24 uur drogen. Met 1 liter behandelt u ongeveer 10 vierkante meter. Dit is echter wel sterk afhankelijk van de houtsoort. De ene plank neemt nou eenmaal meer op dan de andere. 


Vragen & antwoorden over dit product

Vraag is verzonden

Stel uw vraag
* verplicht
productbeoordelingen

Beoordeling is verzonden

Schrijf beoordeling
* verplicht
Dit product bestellen?
Voor 37,5 M2 Licht eiken Beitz Beitz - Blokhut & Tuinhuis beits 2,5L Licht eiken Zijdeglans 2,5 liter Op voorraad
€ 54,95 Per stuk incl. BTW