Koopmans Perkoleum Zwart dekkend Zijdeglans 2,5 liter

Productnummer: Koopmans Perkoleum Zwart dekkend Zijdeglans 2,5 liter

€ 75,95 per stuk
Delen via WhatsApp

Voor- en nadelen van Koopmans Perkoleum Zwart dekkend Zijdeglans 2,5 liter

  • Hoog rendement
  • Sterke bescherming
  • Éénpot-systeem
  • Ook te gebruiken op steen!

Koopmans Perkoleum Zwart dekkend Zijdeglans 2,5 liter

Bescherm uw hout met een elastische, duurzame beits met een hoog rendement! Perkoleum is zo'n beits. Met perkoleum geeft u het hout niet alleen de meest mooie kleuren, maar biedt u ook nog de maximale bescherming aan het hout. Hout wordt namelijk blootgesteld aan alle invloeden van het weer. Hierdoor kan het snel lelijk en zwak worden, maar niet met de juiste beits! 

Perkoleum is verkrijgbaar in allerlei verschillende kleuren, zowel dekkend als transparant. U kijkt op dit moment naar de dekkende zwarte kleur. Deze is vervolgens weer te verkrijgen in twee soorten: Hoogglans en zijdeglans. Dit is de zijdeglanzende variant. Dit betekent dat het resultaat minder glanzend is. 

Perkoleum is te gebruiken op vrijwel elke houtsoort, maar ook op steengronden. Zo wordt de beits buiten ook gebruikt als een traditionele muurolie. In alle gevallen biedt Perkoleum veel bescherming tegen vocht en verkleuring. Vooral de bescherming tegen vocht is van groot belang. Vocht in hout zorgt namelijk voor enorm versnelde veroudering. Door houtrot en schimmel kan dan het hout snel kapot gaan. Na behandeling met Perkoleum is dit geen risico meer! Het rendement van deze beits is relatief hoog met 15 vierkante meter per liter. Houdt er wel rekening mee dat dit verschilt per ondergrond. 

Perkoleum van Koopmans gebruiken instructies

Begin met het uitzoeken van een geschikte dag. Het dient namelijk droog te zijn en niet te koud. Daarnaast is het ook niet verstandig om bij te hoge temperaturen te beitsen. Het beste is ongeveer tussen de 12 en 22 graden. Het dient minstens 24 uur droog te zijn en de luchtvochtigheid mag ook niet te hoog zijn om een slechte droging te voorkomen. Voor gebruik uitgebreid roeren. Ook tijdens het aanbrengen tussen door regelmatig even doorroeren voor een goede spreiding van de pigmenten en een egaal resultaat. Breng vervolgens aan met een kwast of roller. Doe dit niet onnodig dik. Laat 24 uur drogen voordat u een eventuele tweede laag aanbrengt. Per liter bewerkt u ongeveer 15 vierkante meter, afhankelijk van de zuiging van het hout. Dit kan soms erg verschillen per houtsoort of per plank. 


Vragen & antwoorden over dit product

Vraag is verzonden

Stel uw vraag
* verplicht
productbeoordelingen

Beoordeling is verzonden

Schrijf beoordeling
* verplicht
Dit product bestellen?
Voor 37,5 m2 Perkoleum zijdeglans zwart Koopmans Perkoleum zwart dekkende tuinbeits Hoogglanzende zwarte beits Koopmans Perkoleum Zwart dekkend Zijdeglans 2,5 liter Ruim op voorraad
€ 75,95 per stuk incl. btw