Postsaver Paalbeschermer voor 100 mm Ronde Palen - Per Stuk

Productnummer: WV24008

€ 3,95 Per stuk incl. BTW
Delen via WhatsApp

Voor- en nadelen van Postsaver Paalbeschermer voor 100 mm Ronde Palen - Per Stuk

  • Bescherming tegen houtrot
  • Geïmpregneerde houtsoorten gaan dubbel zolang mee door deze paalbeschermer
  • De paalbeschermer kan snel gemonteerd worden
  • Geniet langer van uw mooie houten palen

Postsaver Paalbeschermer voor 100 mm Ronde Palen - Per Stuk

Voorkomen dat uw houten palen gaan rotten? Gebruik dan deze Postsaver paalbeschermer voor ronde palen van 100 mm. De lengte van de Postsaver is altijd 350 mm. De paalbeschermer biedt bescherming op het punt van lucht en grond zodat hier geen houtrot zal plaatsvinden door schimmels en vocht. De Postsaver paalbeschermer verdubbelt de levensduur van de palen maar enkel bij behandelde houtsoorten. Maakt u gebruik van onbehandelde Lariks of Douglas palen? Zorg ervoor dat u twee Postsavers boven elkaar plaatst. Daarnaast dient u er rekening mee te houden dat er een klein stukje overlap is tussen de paalbeschermers. Zo is een groter gedeelte van de paal beschermd!

Hoe bevestigt u de Postsaver paalbeschermer?

De binnenlaag van de paalbeschermer bestaat uit bitumen, dit is een smeltbare stof. De buitenlaag bestaat uit polyethyleen. Om de binnenlaag stevig te hechten aan de paal dient er een gas of verfbrander gebruikt te worden om de binnenlaag vast te laten smelten aan de paal. Zorg ervoor dat het hout van de paal droog is voordat u begint met het smelten. Daarnaast raden wij aan om de Postsaver even af te laten koelen na het plaatsen, voordat u hem in de grond plaatst.

Nog op zoek naar mooie houten palen? Bekijk dan ons assortiment van deze prachtige gefreesde palen, Lariks Douglas palen en/of tuinpalen.


Vragen & antwoorden over dit product

Vraag is verzonden

Stel uw vraag
* verplicht
productbeoordelingen

Beoordeling is verzonden

Schrijf beoordeling
* verplicht
Dit product bestellen?
Postsaver Paalbeschermer voor 100 mm Ronde Palen Postsaver Paalbeschermer voor 100 mm Ronde Palen - Per Stuk Op voorraad
€ 3,95 Per stuk incl. BTW