Logo Gadero
service

Aluminium Kweektafel Blank Alu Grower Royal Well 150 x 62,5 cm

Productnummer
60002
kweektafel_royal_well_geintegreerd_150cm
handige_kweektafel_tuinkas_royal_well
kweektafel_tuinkas_150cm
montage_kweektafel_tuinkas_royal_well

149,25

incl. BTW

Niet op voorraad
Details
Diepte
625 cm
Breedte
150 cm
Hoogte
25 mm
Materiaalsoort
Aluminium
  • Beoordeeld op TrustedShops met een 8,4/10
  • Thuiswinkel Waarborg: gunstige service voorwaarden
  • Snelle levering in de Benelux

Plus- en minpunten

  • Universele kweektafel voor aluminium tuinkas

  • Alleen een steeksleutel maat 10 nodig (voor bout m6)

  • In combinatie met de AluSower optimaal gebruik maken van de ruimte

  • Bouwpakket, zelf nog in elkaar zetten

Specificaties

Materiaalsoort
Aluminium
Materiaal
Aluminium
Kleur
Grijs
Breedte
150 cm
Diepte
625 cm
Hoogte
25 mm

Aluminium Kweektafel Blank Alu Grower Royal Well 150 x 62,5 cm

U wilt iets bijzonders op de gevel? U wilt iets duurzaams, verantwoord en net iets anders dan hout? Dan zijn deze thermisch behandelde Bamboe rhombus profielen mogelijk iets voor. Deze unieke rhombus profielen van thermisch gemodificeerd bamboe hebben een prachtige uitstraling, vergelijkbaar met hout. Zowel horizontaal als verticaal te monteren. Dit is een hoogwaardig gevelproduct uit de MOSO fabriek met 25 jaar fabrieksgarantie.

Montage tips bamboe gevelparket

Hanteer altijd 8-15 mm tussenruimte en werk met zwarte panlatten (bij voorkeur dubbele laag kruislings) voor optimale ventilatie. De meeste klanten kiezen voor horizontale montage en 10 mm tussenruimte. Deze ruitvormige bamboe gevelbekleding planken met kopse tong en groef (ook wel gevelparket genoemd) zijn 18mm dik, 137 mm breed en 1,85 meter lang. Zorg ervoor dat de kopse tong en groef uitkomen op een achterlat. Bij verticale montage van deze gevelparket planken altijd zorgen voor geboogde ventilatielatten of een dubbele laag panlatten zodat warme lucht zich verticaal kan verplaatsen. Zorg aan de onderkant en bovenkant voor 2-3 cm ruimte voor ventilatie en blijft enkele centimeters van uw dakrand vandaan.

Monteer met onze grijs gecoate schroeven, steeds 2 schroeven per plank/achterlat kruising. Deze grijs gecoate schroeven zijn sterk en passen goed bij de kleur van (vergrijsd) bamboe. Ook te monteren met RVS schroeven van 5x50 mm. Vanwege het relatief zware gewicht raden we montage met geribte schroefnagels af. Zorg bij grote oppervlaktes er voor dat de kopse mes en groef niet te strak in elkaar schuiven, houdt dus ruimte voor uitzetting. De uitzetting en krimp is bij bamboe echter minimaal. Ook is bamboe goed bestand tegen hitte en kou.

Deze trendy bamboeplanken voor gevels van woningen en gebouwen zijn ongeolied. Monteer vakkundig volgens de voorschriften van CentrumHout.