Logo Gadero
service

Rubum Plus (SMART) Garden Lights

Productnummer
TM3197011
Grond spot Smart
Bluetooth connectiviteit
Tinten en kleuren
Rubum_Plus_SMART_Garden_Lights
Rubum_sfeer_1_Garden_Lights
Rubum_sfeer_2_Garden_Lights
Per stuk

79,95

incl. BTW

Op voorraad
1 tot 5 dagen
Details
Breedte
155 mm
Hoogte
100 mm
  • Beoordeeld op TrustedShops met een 8,4/10
  • Thuiswinkel Waarborg: gunstige service voorwaarden
  • Snelle levering in de Benelux

Plus- en minpunten

  • Bedienen met smartphone

  • Zelf tuinverlichting aanleggen

  • Verschillende kleuren in te stellen

Specificaties

Materiaal
Aluminium
Kleur
Zwart
Breedte
155 mm
Hoogte
100 mm

Rubum Plus (SMART) Garden Lights

Met de Rubum Plus Smart, licht je een boom of border aan vanaf de grond. Op die manier valt de tuinverlichting helemaal niet op, totdat 's avonds jouw tuin verandert in een romantische of feestelijke sfeer. Met zijn bluetooth connectiviteit kan je deze spots eenvoudig met je smartphone bedienen. Stel deze smart tuinverlichting in op wit of warm wit licht, maar je kan ook een kleur kiezen. Daarnaast kan je jouw tuinverlichting indelen in zones en elke zone apart aansturen, met verschillende tinten en kleuren, maak je persoonlijke scenes en koppel deze ook nog eens aan een timer.

Aanleggen 12 volt Garden Lights tuinverlichting

Het installeren van Garden Lights 12 volt tuinverlichting is erg eenvoudig. Je begint met het kiezen van een transformator, vervolgens kies je een kabel of set van kabels, waarmee je de gehele tuin kan voorzien van allerlei soorten tuinverlichting. Staande lampen, spots, grondspots en smart verlichting. Maar ook sluit je eenvoudig een bewegingsmelder of timer aan op het 12 volt systeem.

De kabels zijn zeer eenvoudig in gebruik, de connectors passen maar op een manier in elkaar, je kunt deze tuinverlichting daarom eenvoudig zelf aanbrengen. Je hebt daarbij nog de keuze uit kabels met vaste aansluitingen, de connectors zitten hier al op. Je kan ook kiezen voor het Flex systeem (met Flex connectors), waarmee je volledig zelf bepaalt waar op de kabel je een lamp of accessoire aansluit.