Houten saunahuisje Jorgen Karibu 196x146x228cm

Productnummer: DE961   |   Kleine privesauna met lessenaarsdak   |   Inclusief twee banken   |   Gemaakt van hoogwaardig vurenhout

Nergens voorradig, reserveer bij ons als eerste. Levertijd 8-20 weken. Verwachte levermoment 1ᵉ kwartaal 2022

€ 4.274,95 Per stuk incl. BTW
Delen via WhatsApp
Extra opties toevoegen
Deuren
Dakbedekking plat dak (VERPLICHT MEEBESTELLEN)
Samenstelling Sluiten
  • € 4.274,95 Standaardproduct Houten saunahuisje Jorgen Karibu 196x146x228cm
  • € 0,00 Extra opties bekijk opties
  • € 0,00 Totaalbedrag

Voor- en nadelen van Houten saunahuisje Jorgen Karibu 196x146x228cm

  • Dankzij zijn kleine formaat vrijwel overal te plaatsen
  • 5 jaar garantie op het hout en de constructie
  • Gemaakt van duurzaam Scandinavisch Vurenhout
  • Uit te breiden met diverse opties
  • Exclusief dakbedekking (Zelfklevende dakfolie sterk aanbevolen)
  • Onbehandeld (Buitenkant behandelen sterk aanbevolen)

Houten saunahuisje Jorgen Karibu 196x146x228cm

De Jorgen is de allerkleinste houten saunahut van Karibu, maar in kwaliteit zeer groots. Sterker nog, een klein saunahuisje zoals de Jorgen biedt ook voordelen. Zo is deze kleine Finse sauna vrijwel bij elk huis met een tuin te plaatsen en hebt u echt een privébeleving. Niet de hele tijd gasten over de vloer die erin willen, maar gewoon lekker alleen of met uw partner genieten. Met zijn luxe chrome-line hoekverbindingen is de Karibu Jorgen houten buitensauna tevens een sierraad voor in uw tuin. Maak het saunahuisje nog knusser door het aan te kleden met leuke accessoires zoals verlichting en saunaluidsprekers.

Wat wordt er meegeleverd?

Standaard is de Jorgen voorzien van twee voorgemonteerde zit- en ligpanelen. Zo kunt u gemakkelijk met twee personen tegelijk gebruik maken van de sauna. Met één persoon tegelijk kunt u er languit in liggen. De Karibu Jorgen is voorzien van een massief houten vloer met groef en veer. Bij de sauna wordt eveneens een beschermkast meegeleverd waar u uw saunakachel op kunt plaatsen. Voor noodgevallen wordt er een veiligheidshamer bij de sauna geleverd.
Tip! Niet meegeleverd, maar wel aanbevolen zijn de hoofd- en beensteunen zodat u nog comfortabeler ligt.

Keuze uit twee deuren

U kunt voor uw Karibu saunahut kiezen uit een klassieke melkglas deur, of een moderne deur. Beide deuren zijn gemaakt van onbehandeld massief warmteisolerend hout en hebben een cilinderslot. De melkglasdeur heeft twee grote raamvensters, en biedt door het melkglas meer privacy. De moderne deur heeft drie glazen vensters en heeft een meer open uitstraling. De deuren worden zonder meerprijs geleverd en zijn standaard voorzien van 3 sleutels.

Welke kachel heb ik nodig?

Omdat een sauna-ervaring een persoonlijke beleving is, worden er standaard geen kachels en accessoires meegeleverd. Zo kunt u de buitensauna volledig naar eigen wens inrichten en de saunakachel kiezen die het beste bij uw situatie past. Vanwege de sauna-inhoud van 5,7 m3 is een elektrische saunakachel vanaf 4,5 watt voldoende om de ruimte goed op te warmen.

Sauna-accessoires

Er zijn vele mogelijkheden om de saunabeleving te verbeteren. Denkt u bijvoorbeeld aan een volledige accessoireset of een aromakom met zoutkristallen om de lucht te verreiken. Wanneer u ook in de avonduren gebruikt wilt maken van de sauna, kunt u het saunahuis uitbreiden met verlichting naar eigen wens. Wilt u muziek luisteren in de sauna? Ook dat is mogelijk met speciale saunaluidsprekers. Kijkt u bij onze sauna-accessoires zodat u het Finse saunahuis volledig persoonlijk kunt inrichten.

Behandeling en dakbedekking

Standaard wordt de Jorgen geleverd met onbehandeld hout en geen dakbedekking. We adviseren om de buitenkant van het Finse saunahuis met beits te bedekken. De binnenkant dient onbehandeld te blijven vanwege de hoge temperaturen in de sauna. Voor dakbedekking adviseren we de zelfklevende dakfolie voor huisjes met een plat dak. U heeft voor dit saunahuis 1 rol nodig. Deze dakbedekking is eenvoudig aan te brengen en leverbaar in de kleuren grijs en rood. Let op, dakshingles worden voor dit huis afgeraden.

Levertijd

De verwachte levertijd van Karibu tuinhuizen is ongeveer 3 weken (10 - 12 weken in de periode april t/m september). De Jorgen wordt geleverd inclusief uitgebreide montagehandleiding en bevestigingsmaterialen.


Vragen & antwoorden over dit product

Vraag is verzonden

Stel uw vraag
* verplicht
productbeoordelingen

Beoordeling is verzonden

Schrijf beoordeling
* verplicht
Dit product bestellen?
Karibu Jorgen Sauna Jorgen Karibu 196x146x228cm   |   Kleine privesauna met lessenaarsdak   |   Inclusief twee banken   |   Gemaakt van hoogwaardig vurenhout
€ 4.274,95 Per stuk incl. BTW