Logo Gadero
service

Schommelhaken voor zelf schommel en speeltoestel maken

Zoekt u losse schommelhaken voor zelf een schommel of speeltoestel te bouwen? Of zoek u bevestigingshaken voor het uitbreiden of vervangen van een bestaande buitenschommel? Wij hebben diverse stalen schommelhaken en ogen te koop in onze webshop. Veiligheid staat voorop, verdiep u goed indien u zelf een schommel of speeltoren op maat wilt bouwen!

Wij hebben voor uw maatwerk plannen haken en ogen voor ronde schommelpalen of voor vierkante balken. Tevens hebben wij een prefab schommelhoek voor het eenvoudig, zonder rekenwerk, plaatsen van schuine palen voor uw schommeltoestel. Bekijk ook onze prefab schommels en kant en klare speeltorens.

Gaat u zelf een houten speeltoren, speelhuis of schommel op maat maken? Denk dan ook na over rubberen valtegels rond uw toestel of speelhut. Tevens adviseren we grondankers voor alle staanders. Werk bij voorkeur met slotbouten in plaats van schroeven of houtdraadbouten. Met slotbouten krijgt u een volledige verbinding, dit is altijd steviger. Raadpleeg ook onze klustips zelf maatwerk schommel bouwen.