Logo Gadero
service

Terrasscherm van matglas 90x127 cm windscherm 6mm dik

Productnummer
PL5712-900-910-6
Gehard matglas
inclusief beslag
exclusief schroeven
175365_1fritlagt_billede600
175365_1billede1600
Per stuk

331,75

incl. BTW

Op voorraad
2 tot 3 weken
  • Beoordeeld op TrustedShops met een 8,4/10
  • Thuiswinkel Waarborg: gunstige service voorwaarden
  • Snelle levering in de Benelux

Plus- en minpunten

  • Inclusief 6 glasklemmen

  • Beschut zitten

  • Moderne afscheiding

  • Je kunt er niet doorheen kijken

Specificaties

Materiaal
Glas
Product type
Glaswanden
Dikte
0,6 cm

Terrasscherm van matglas 90x127 cm windscherm 6mm dik

Deze betonnen funderingsbalk zorgt ervoor dat uw tuinhuis of tuinschuur optimaal beschermd is tegen houtrot. De funderingsbalk heeft een dikte van 10 cm, een lengte van 100 cm en een hoogte van 15 cm. Verder heeft deze betonnen fundamentsbalk een vlakke kant van 5,6 cm. Deze funderingsbalken zijn geschikt voor 28 t/m 45mm blokhutprofielen.

Deze betonnen fundering zorgt ervoor dat uw houten blokhut of tuinhuisje niet in aanraking komt met vochtige ondergronden. De betonband van de >opsluitband heeft een afwateringsprofiel en is daarmee uniek in de markt. Het regenwater blijft zo niet staan. Plaats deze funderingsbalk van beton op een zandbed.

Voor zowel blokhutprofielen als Lariks Douglas houtbouw projecten met dichten wanden

U kunt deze betonnen funderingsbalk zowel gebruiken voor het plaatsen blokhutprofielen en balken (zet deze tegen de opstaande rand aan) om zelf wanden van bijvoorbeeld een Lariks Douglas overkapping te maken. U kunt de onderste houten balk desgewenst vastschroeven met slagpluggen aan de betonband, dit is echter niet een must, echter wel aan te raden als uw houtbouw project veel wind vangt.

Bestel ook...

Met de >ventilatierooster set van Gadero is uw tuinhuis nog beter beschermd tegen het houtrot. Zo kan uw blokhut namelijk ook van binnen uit ventileren. Deze betonnen funderingsbalk is goed te combineren met >betonpoeren 15x15x60 cm recht model als u een overkapping gaat bouwen met vierkante hoekstaanders en wanden van blokhutprofielen. Voor >blokhutten plaatsen heeft u geen betonpoeren nodig.