Stalen paal 8x8x267 cm geschikt voor glazen tuinscherm

Productnummer: PL5706-80-80-2760 Ijzeren paal   |   Uitermate geschikt om glazen schermen aan te bevestigen

Aangepaste levertijd ca. 10 dagen

€ 109,98 Per stuk incl. BTW
Delen via WhatsApp

Voor- en nadelen van Stalen paal 8x8x267 cm geschikt voor glazen tuinscherm

  • Vergaat niet
  • Strakke professionele look
  • Geschikt voor (horeca)tuin
  • Het is geen hout

Stalen paal 8x8x267 cm geschikt voor glazen tuinscherm

Zoekt u een stalen hekwerk voor bijvoorbeeld glazen tuinschermen? Kijk dan eens naar deze stalen palen. Met deze schuttingpalen maakt u een degelijk hekwerk voor een tuin afrastering.

Verzinkt staal

Gadero levert A-kwaliteit stalen schuttingpalen. De paal is gemaakt van verzinkt staal, door de behandeling die dit staal gehad heeft is dit een ijzersterk materiaal. Gebruik deze palen in combinatie met uw glazen tuinscherm, zo krijgt u een superstrakke tuinafscheiding. De palen hebben een afmeting van 8x8x267 cm. 

Proffesioneel gebruik

Deze stalen palen zijn uitermate geschikt voor gebruik op zakelijke terreinen. De 267 cm lange paal wordt in de grond geplaatst en verankerd met beton. Zo bouwt u een stevige basis voor uw tuinschermen. 

Montage stalen palen

De verzinkte paal dient in de grond geplaatst te worden, vergeet niet snelbeton mee te bestellen. Zorg ten allen tijde dat de paal waterpas in de grond staat.

Voor het bevestigen van de schermen heeft u speciale schroeven nodig, geschikt voor stalen palen. Wilt u weten welke schroeven u moet hebben? Kijk hiernaast bij de verwante producten.


Vragen & antwoorden over dit product

Vraag is verzonden

Stel uw vraag
* verplicht
productbeoordelingen

Beoordeling is verzonden

Schrijf beoordeling
* verplicht
Dit product bestellen?
Stalen paal voor tuinschermen 267 cm Stalen paal 8x8x267 cm geschikt voor glazen tuinscherm Ijzeren paal   |   Uitermate geschikt om glazen schermen aan te bevestigen
€ 109,98 Per stuk incl. BTW