Paal Antraciet Elephant Modular 6.8 x 6.8 x 200 cm

Productnummer: DV16007-68-68-2100 Voor Elephant Modular 180 x 200 cm schutting

111 stuks op voorraad Vaste bezorgdag per postcode

€ 62,95 Per stuk incl. BTW
Delen via WhatsApp

Voor- en nadelen van Paal Antraciet Elephant Modular 6.8 x 6.8 x 200 cm

  • Minimale afname van 4 stuks

Paal Antraciet Elephant Modular 6.8 x 6.8 x 200 cm

Deze aluminium 2 meter paal uit de Elephant Modular lijn is speciaal voor het Elephant Modular composiet antraciet zelfbouw schutting systeem van 180 x 200 cm. De aluminium schuttingpaal is 6.8 cm dik en 200 cm lang. Deze schuttingpaal kunt u of in de grond plaatsen en stevig vastmaken met een zak betonmix of op een paalhouder schuiven (zie tips). De zak betonmix of paalhouder wordt er niet standaard bijgeleverd (zie bijbehorende producten).

De multifunctionele 68x68x2000 mm aluminium Modular Zelfbouw paal is te gebruiken als hoekpaal, tussenpaal en t-paal. De Elephant Modular paal wordt geleverd met 2 afdekstrips en paalkap. De aluminium tuinpaal is antraciet gepoedercoat. 

Met de modulaire zelfbouwschutting systemen uit de Elephant Modular lijn bouwt u eenvoudig en snel een tuinscherm bij uw terras of als erfafcheiding. De schutting wordt opgebouwd uit losse onderdelen. Waardoor u deze eenvoudig in hoogte en breedte kunt aanpassen. Zo heeft u al gauw een unieke schutting.

Tips

Zodra u een gat in de grond heeft gemaakt, kunt u hier de schuttingpaal in plaatsen. Vervolgens voegt u aan het gat de betonmix toe en houdt u de paal rechtop. Zodra de paal recht staat, moet er water worden toegevoegd aan de betonmix. De paal zou u ongeveer 30 minuten rechtop vast moeten houden totdat het beton hard wordt. Hiernaast kunt u de schuttingpaal gemakkelijk op de voetsteun schuiven, nadat u de voetsteun stevig aan een harde ondergrond heeft toegevoegd.

Een zeer fraaie toevoeging aan uw composiet zelfbouwschutting is het speciale LED verlichting voor de Elephant Modular lijn. De LED verlichting loopt op zonne-energie.

Daarnaast kunt u eenvoudig gevel-verlichting op uw scherm monteren. Via de holle kamers van de composiet lamellen kunt u de kabels eenvoudig werken. Ook het binnenwerk van de aluminium schuttingpaal is ideaal voor het verwerken van de kabels van uw gevel verlichtings-armatuur.


Vragen & antwoorden over dit product

Vraag is verzonden

Stel uw vraag
* verplicht
productbeoordelingen

Beoordeling is verzonden

Schrijf beoordeling
* verplicht
Dit product bestellen?
Elephant Modular Antraciet Paal Paal Antraciet Elephant Modular 6.8 x 6.8 x 200 cm Voor Elephant Modular 180 x 200 cm schutting
€ 62,95 Per stuk incl. BTW