Logo Gadero
service

Paal Aluminium Elephant Modular 6.8 x 6.8 x 270 cm voor stapelschutting 200 cm

Productnummer
DV16006-68-68-2700
Voor Elephant Modular 180 x 200 cm schutting
aluminiumpalen_composiet_7_3
aluminiumpalen_composiet_8_3
aluminiumpalen_composiet_9_3
aluminiumpalen_composiet_10_3
aluminiumpalen_composiet_11_3
aluminiumpalen_composiet_12_3
Per stuk

77,75

incl. BTW

Verkocht per 4 stuks á € 311,-

Niet op voorraad
Details
Lengte
200 cm
Breedte
6,8 cm
  • Beoordeeld op TrustedShops met een 8,4/10
  • Thuiswinkel Waarborg: gunstige service voorwaarden
  • Snelle levering in de Benelux

Plus- en minpunten

  • Minimale afname van 4 stuks

Specificaties

Kleur
Aluminium kleur
Lengte
200 cm
Dikte
6,8 cm
Breedte
6,8 cm

Paal Aluminium Elephant Modular 6.8 x 6.8 x 270 cm voor stapelschutting 200 cm

Deze aluminium paal uit de Elephant Modular lijn is speciaal voor het Elephant Modular composiet aluminium zelfbouw schutting systeem van 180 x 200 cm. De aluminium schuttingpaal is 6.8 cm dik en 270 cm lang. Deze schuttingpaal kunt u in de grond plaatsen en stevig vastmaken met een zak betonmix (zie tips).

De aluminium schuttingpaal is te gebruiken als hoekpaal, tussenpaal en t-paal. De Elephant Modular paal wordt geleverd met 2 afdekstrips en paalkap. Let op, deze paal is enkel per 4 stuks te bestellen.

Met de modulaire zelfbouwschutting systemen uit de Elephant Modular lijn bouwt u eenvoudig en snel een tuinscherm bij uw terras of als erfafcheiding. De schutting wordt opgebouwd uit losse onderdelen. Waardoor u deze eenvoudig in hoogte en breedte kunt aanpassen. Zo heeft u al gauw een unieke schutting.

Tips

Zodra u een gat in de grond heeft gemaakt, kunt u hier de schuttingpaal in plaatsen. Vervolgens voegt u aan het gat de betonmix toe en houdt u de paal rechtop. Zodra de paal recht staat, moet er water worden toegevoegd aan de betonmix. De paal zou u ongeveer 30 minuten rechtop vast moeten houden totdat het beton hard wordt.

Een zeer fraaie toevoeging aan uw composiet zelfbouwschutting is het speciale LED verlichting voor de Elephant Modular lijn. De LED verlichting loopt op zonne-energie.

Daarnaast kunt u eenvoudig gevel-verlichting op uw scherm monteren. Via de holle kamers van de composiet lamellen kunt u de kabels eenvoudig werken. Ook het binnenwerk van de aluminium schuttingpaal is ideaal voor het verwerken van de kabels van uw gevel verlichtings-armatuur.