Logo Gadero
service

Sleufpaal Beton Gecoat Zaan 10 x 10 x 275 cm Voor Gladde of Smalle Motiefplaat

Productnummer
DE40011T-10-10-2750
Gecoat Beton
Sponningmaat 30 mm
Geschikt voor blokhutprofielen / stapelrabat
model_sleufpaal_beton_gecoat_zaan_sfeer
model_sleufpaal_beton_gecoat_zaan_10x10x275cm
Per stuk,vanaf

59,45

incl. BTW

2 varianten op voorraad
1 tot 2 weken
Details
Lengte
275 cm
Hoogte
275 cm
Materiaalsoort
Beton
Kies afmetingen
55 stuks
66,75
282 stuks
59,45
  • Beoordeeld op TrustedShops met een 8,4/10
  • Thuiswinkel Waarborg: gunstige service voorwaarden
  • Snelle levering in de Benelux

Vragen?

Reactie binnen 2 uur

Plus- en minpunten

  • Langere levensduur door coating

  • Voor vullen met dichtschermen, blokhutprofielen of dubbelrabat

  • Aantrekkelijke prijs en thuisbezorgd door Gadero

  • Geen vullat nodig!

Specificaties

Materiaalsoort
Beton
Materiaal
Beton
Kleur
Antraciet Zwart
Lengte
275 cm
Dikte
10 cm
Hoogte
275 cm

Sleufpaal Beton Gecoat Zaan 10 x 10 x 275 cm Voor Gladde of Smalle Motiefplaat

Met deze gecoate sleufpalen van beton, type Zaan, bouwt u een schutting die lang mee gaat en onderhoudsvrij is. De betonnen palen met sleuven zijn goedkoop en van kwaliteit. Gecoate betonpalen hebben veel voordelen ten opzichte van gewone betonpalen. De gecoate palen hebben een langere levensduur, behouden langer hun kleur, nemen minder water op en ze zijn effectief tegen mos, algen en schimmelgroei.

De gecoate betonpaal van Tuindeco heeft een sponning van 30 mm bij een lengte van 173 cm. Onder de normale sleuf van 173 cm zit een bredere sleuf van 4.5 cm met een hoogte van 26 cm. In de onderste bredere sleuf kan er een gladde onderplaat worden verwerkt. De sleuf van 173 cm kan worden afgevuld met stapelprofielen.

De beton sleufpaal Zaan is speciaal ontwikkeld voor het stapelen van 30mm dikte blokhutprofielen. Door dat speciale sponning in deze sleufpaal van 30 mm is het eenvoudig de betonpaal met blokhutprofielen van 180 cm lengte te vullen. Deze 10 x 10 x 275 cm sleufpaal beschikt aan de onderkant tevens over een iets breedere sponning voor het plaatsen van een onderplaat - Hoogte 25 cm. Ontdek ook onze complete >betonnen gleufpaal sets met stapelrabat.

Voor de afwerking kunt u de speciaal ontwikkelde U-profiel verzinkt zwart gepoedercoat gebruiken. Deze U-profielen, gemaakt van stevig verzinkt materiaal, plaatst u bovenop de laatste blokhutprofiel waarmee u de bovenkant van dit beton / hout systeem netjes afwerkt. Deze afdekprofielen zijn vooral bedoeld om de werking van het hout te maskeren, dus ze passen vooral bij betonsleufpalen gevuld met houten planken. De toevoeging van een u-profiel zorgt ook voor een goede afwatering, wat de levensduur van het hout verlengt. U vindt deze U-profiel verzinkt zwart gepoedercoat bij bijbehorende producten rechts op deze pagina.

Let op! U heeft geen vullat meer nodig voor deze betonpalen.

Dit type betonpaal wordt geleverd in 2 varianten als zijnde tussen- en eindpaal. De tussenpalen bevatten 2 sleufen en de eindpaal heeft een enkele sleuf, zodat u uw schutting strak afsluit.

- Sponningsmaat 30 mm. Deze betonpalen zijn voornamelijk geschikt om te vullen met blokhutprofielen. Hier heeft u geen vullat meer voor nodig.

- Lengte sleuf 173 cm

- Geschikt voor voor 1 gladde beton onderplaat of een smalle motiefplaat.

- Gaat u deze sleufpalen vullen met 30 mm dikte >blokhutprofielen. Kies dan bij voorkeur voor 180 cm planken en plaats deze horizontaal (niet te strak) op een gladde onderplaat tot bovenaan. Sluit de bovenkant af met een U-profiel die de werking opvangt. Werk uiterst waterpas.

Deze betonnen gleufpalen kunt u combinatie met smalle betonplaten met hout, leisteen of rots motief.

Kies voor de tussen betonnen sleufpaal met sponningen aan weerszijden of de eindpaal met gleuf aan 1 zijde.

Bijbehorend bij dit product