Logo Gadero
service

Sleuf Betonpaal Antraciet Zaan 10 x 10 x 275 cm Voor Gladde of Smalle Motiefplaat en stapelrabat

Productnummer
DE40002T-10-10-2700
Antraciet Beton
Sponningmaat 30 mm
Geschikt voor blokhutprofielen / stapelrabat
model_sleufpaal_beton_antraciet_zaan_10_x_10_x_275_cm_voor_gladde_of_smalle_motiefplaat
model_sleufpaal_beton_antraciet_2
model_gleufpalen_beton_met_lariks_blokhutprofiel
model_sleufpaal_zaan_tekening_1
model_45x2815_17_s01_0
model_schutting_rabat_lariks_douglas_2
model_sleufpalen_antraciet
model_sleufpaal_beton_antraciet
model_schutting_lariks_douglas_blokhutprofiel_beton_paal
model_erfafscheiding_lariks_douglas_beton_sleufpaal
model_trap_schutting_lariks_douglas_1
model_betonpalen_schutting_sierbestrating_stapel_stenen
model_lariks_douglas_blokhutprofiel_1
model_sleufpaal_beton_stapelrabat
Per stuk,vanaf

41,45

incl. BTW

2 varianten op voorraad
1 tot 2 weken
Details
Lengte
275 cm
Hoogte
275 cm
Materiaalsoort
Beton
Kies afmetingen
460 stuks
48,25
1200 stuks
41,45
 • Beoordeeld op TrustedShops met een 8,4/10
 • Thuiswinkel Waarborg: gunstige service voorwaarden
 • Snelle levering in de Benelux

Plus- en minpunten

 • Mooie antraciet kleur

 • Voor vullen met dichtschermen, blokhutprofielen of dubbelrabat

 • Aantrekkelijke prijs en thuisbezorgd door Gadero

 • Plaats onderaan een standaard gladde onderplaat of smalle motiefplaat

 • Bij 10x10 cm dikte is geen hoekpaal variant mogelijk

Specificaties

Materiaalsoort
Beton
Materiaal
Beton
Product type
Betonpalen
Kleur
Antraciet
Lengte
275 cm
Dikte
10 cm
Hoogte
275 cm

Sleuf Betonpaal Antraciet Zaan 10 x 10 x 275 cm Voor Gladde of Smalle Motiefplaat en stapelrabat

Met antraciet sleufpalen van beton, type Zaan, bouwt u een onderhoudsvrije schutting. Goedkoop en kwaliteit, dat zijn deze betonnen palen met sleuven. Deze antraciet betonpaal van het merk Tuindeco heeft een sleuf van 30 x 201 cm lang. Deze beton sleufpaal Zaan is speciaal ontwikkeld voor het stapelen van 12 stuks 28mm dikte blokhutprofielen of dubbel rabat. Door de speciale sponning in deze sleufpaal in de kleur antraciet van 30mm vult u eenvoudig de betonpaal met >blokhutprofielen of >dubbelrabat van 180 cm lengte. Deze 10 x 10 x 275 cm sleufpaal beschikt aan de onderkant tevens over een iets breedere sponning voor het plaatsen van een Standaard Onderplaat beton Gadero antraciet glad - Hoogte 25 cm. Ontdek ook onze complete >betonnen gleufpaal sets met stapelrabat.

Stapelrabat afdekken

Voor de afwerking kunt u de speciaal ontwikkelde U-profiel verzinkt zwart gepoedercoat gebruiken. Deze U-profielen, gemaakt van stevig verzinkt materiaal, plaatst u bovenop de laatste blokhutprofiel waarmee u de bovenkant van dit beton / hout systeem netjes afwerkt. Deze afdekprofielen zijn vooral bedoeld om de werking van het hout te maskeren, dus ze passen vooral bij betonsleufpalen gevuld met houten planken. De toevoeging van een u-profiel zorgt ook voor een goede afwatering, wat de levensduur van het hout verlengt. U vindt deze U-profiel verzinkt zwart gepoedercoat bij bijbehorende producten rechts op deze pagina.

Let op! U heeft geen vullat meer nodig voor deze betonpalen.

Dit type betonpaal wordt geleverd in 2 varianten als zijnde tussen- en eindpaal. De tussenpalen bevatten 2 sleufen en de eindpaal heeft een enkele sleuf, zodat u uw schutting strak afsluit.

 • Sponningsmaat 30 mm. Deze betonpalen zijn voornamelijk geschikt om te vullen met blokhutprofielen. Hier heeft u geen vullat meer voor nodig.

 • Lengte sleuf 201 cm met onderplaat, zonder onderplaat 173 cm

 • Geschikt voor zowel 180 cm hoge schermen zonder tussenlatten en stapelrabat. Gebruik bij 180x180 cm >dichtschermen altijd 1 standaard gladde onderplaat of smalle motiefplaat van 26 cm hoogte.

 • Geschikt voor voor 1 gladde beton onderplaat of een smalle motiefplaat.

 • Gaat u deze sleufpalen vullen met 30 mm dikte >blokhutprofielen of >dubbelrabat. Kies dan bij voorkeur voor 180 cm planken en plaats deze horizontaal (niet te strak) op een gladde onderplaat tot bovenaan. Sluit de bovenkant af met een U-profiel die de werking opvangt. Werk uiterst waterpas.

Alternatief: vullen met dichtschermen

Deze betonpaal bevat een 201 cm lange sleuf waar u direct uw 180 of 200 cm hoge schermen in kunt schuiven. Let er wel op dat de sponning een maatvoering van 30 mm betreft en daarmee eigenlijk niet geschikt is voor 3 planks tuinschermen dikker dan 30 mm. In de verwante producten vindt u een aantal >speciale tuinschermen zonder tussenlatten die hiervoor geschikt zijn.

Ook deze sleufpalen plaatsen met 1 stuks standaard 180 cm onderplaten en 180x180 cm schermen (>tuinscherm zonder tussenliggers) met maximale totale dikte van 30 mm is mogelijk.

Deze betonnen gleufpalen kunt u combinatie met smalle betonplaten met hout, leisteen of rots motief van 26 cm hoogte.

Betonpaal bevestigen aan woning

Wilt u uw betonpaal graag bevestigen aan uw huis? Dat kan! Boor een gat in het hart van de paal van circa 10 mm. Ons advies is om aan 2 kanten te boren in verband met afschilfering bij het doorbreken van de boor. Ook raden wij aan om de gevel van uw woning te voorzien van een 10 mm plug. Bevestig de paal met een tellerkopschroef van 6x120 mm.

Gaat u uw betonpalen afkorten? Doe dit dan met een haakse slijper. Zorg er wel voor dat u het blood komende wapeningsstaal behandeld tegen roest.

Kies voor de tussen betonnen sleufpaal met sponningen aan weerszijden of de eindpaal met gleuf aan 1 zijde. Wilt u een sleufpaal kopen met hoekpaal variant? Kies dan altijd de 11.5x11.5 cm dikte variant. Deze zijn echter niet geschikt voor stapelrabat.