Logo Gadero
service

Schuttingdeur Timber Hardhout 90 x 180 cm Recht

Productnummer
DV3812-41-1800-900
Uit Timber serie
13 x 135 mm lamellen
Schuttingdeur_Timber_Hardhout

Plus- en minpunten

  • A-merk Elephant

  • Glad Geschaafd hardhout

  • Duurzaam

Specificaties

Materiaal
Hout
Houtsoort
Hardhout
Kleur
Houtkleur
Breedte
90 cm
Hoogte
180 cm

Schuttingdeur Timber Hardhout 90 x 180 cm Recht

Een hardhouten tuindeur voor uw schutting uit de Timber collectie van het 125 jaar bestaande houtmerk Elephant. Deze deur wordt geleverd zonder beslag, dit product vindt u in de verwante producte. De lamellen van deze luxe houten poortdeur zijn 1.3 cm dik en 13.5 cm breed. Deze deur is van Kempas (vergelijkbaar met Bankirai) hardhout en kunt u prima combineren met hardhouten tuinschermen. De verticale lamellen hebben 2 smalle V groefjes en het framewerk van de poortdeur is eveneens van hardhout.

De Kempas deuren kunt u combineren met bankirai tuinschermen, het kleurverschil is minimaal, na vergrijzing is het kleurverschil helemaal niet meer te zien.

Tips

Deze hardhout tuindeur van 90 cm breed en 180 cm hangen adviseren wij circa 10 cm van u bestrating te monteren tussen minimaal 7x7 cm dikte hardhouten palen. Maak op circa 240 cm hoogte ook een bovenligger over uw deur voor extra stevigheid en doorhangen te voorkomen.

Ontdek ons uitgebreide assortiment >hardhouten palen. Kies uit licht ruw en goedkoop of de iets duurdere in glad geschaafd Azobe of Bankirai.

Bijbehorend bij dit product