Logo Gadero
service

Timmerhout balk hardhout 4.5 x 14.5 x 305 cm Geschaafd

Productnummer
DE9305-44-145-3050
hardhout_balk_timmerhout_44x145mm
model_hardhout_balk_timmerhout_44x145mm
model_zelfbouw_overkapping_azobe_balk_2
model_zelfbouw_overkapping_hardhout_1
Per stuk,vanaf

51,95

incl. BTW

37 stuks op voorraad
1 tot 3 werkdagen
Details
Lengte
305 cm
Breedte
14,5 cm
1 - 3 werkdagen
37 stuks
51,95
1 - 3 werkdagen
328 stuks
67,95
1 - 3 werkdagen
68 stuks
72,95
1 - 3 werkdagen
102 stuks
82,95
  • Beoordeeld op TrustedShops met een 8,4/10
  • Thuiswinkel Waarborg: gunstige service voorwaarden
  • Snelle levering in de Benelux

Vragen?

Reactie binnen 2 uur

Specificaties

Materiaal
Hout
Houtsoort
Keruing
Product type
Balken
Offerte knop
Ja
Kleur
Bruin
Breedte
14,5 cm
Dikte
4,5 cm

Timmerhout balk hardhout 4.5 x 14.5 x 305 cm Geschaafd

Zelf een grote plantenbak in uw tuin plaatsen? Deze 4 stalen rails van Wovar kunt u gebruiken om een plantenbak op maat te maken. Bouw met deze slimme set hoekankers een plantenbak, volledig naar uw eigen wensen. U maakt uw eigen plantenbak door planken tegen deze rails te schroeven. Deze set bestaat uit 4 rails die 58 cm lang zijn en 3 cm breed. De dikte van het rails is 2 mm. Het rails is van verzinkt staal gemaakt. Hierdoor kunnen deze rails grote gewichten aan.

Maak een plantenbak, opbergbox of kist op maat

Met dit rails maakt u eenvoudig zelf een plantenbak, box of kist die ook nog eens erg stevig is. Voor uw plantenbak, box of kist op maat heeft u enkel deze rails, planken en spaanplaatschroeven RVS A2 nodig. U kunt jarenlang gebruik maken van de plantenbak door gebruik te maken van RVS schroeven. U hoeft namelijk hiermee geen zorgen te maken over roest. In schroefgaten van 5mm passen precies spaanplaatschroeven RVS 4 x 16 mm. Als u de kist wilt of bak wilt afsluiten kunt u hengen, scharnieren voor deuren of kistsluitingen gebruiken.

Een plantenbak maken

Voor het maken van een plantenbak zijnde juiste maat schroeven nodig. Als u planken wilt gebruiken met een dikte van 1.2 cm, kiest u voor schroeven die maximaal 12 mm lang zijn. Hiermee voorkomt u dat de schroeven door de plank komen. Gebruikt u hardhout voor de plantenbak? Dan is voorboren nodig om beschadigde planken en/of schroeven te voorkomen. Als u gebruik wilt maken van naaldhout is dit niet nodig. Voor een fraaie plantenbak adviseren wij om gebruik te maken van triple profiel planken of steigerhout planken.

Begin bij het maken van een plantenbak bij de bovenste rij planken. U werkt vervolgens naar beneden. Houdt een kleine ruimte tussen elke plank, zodat er ruimte is voor het hout om te werken. Aan de buitenkant ziet u niks van de schroeven, omdat deze aan de binnenkant vastgemaakt worden. Voor een mooie afwerking schroeft u balken of planken aan de boven- en onderkant. Het is belangrijk om gaatjes in de bodem te boren, zodat het regenwater weg kan lopen. Om het hout te beschermen, bekleedt u de binnenkant van de plantenbak met worteldoek.

Bijbehorend bij dit product