Tuinhuis Merseburg 6 Karibu 242 x 244 x 219 cm onbehandeld Wanddikte 14mm

Productnummer: KA73065   |   Snel en eenvoudig op te bouwen   |   Perfecte pasvorm

€ 829,95 Per stuk incl. BTW
Delen via WhatsApp
Extra opties toevoegen
Blokhut Vloer van A-keuze gedroogd vuren
Ventilatieroosters
Dakbedekking plat dak (VERPLICHT MEEBESTELLEN)
Beitz - Blokhut en Tuinhuis beits
Samenstelling Sluiten
  • € 829,95 Standaardproduct Tuinhuis Merseburg 6 Karibu 242 x 244 x 219 cm onbehandeld Wanddikte 14mm
  • € 0,00 Extra opties bekijk opties
  • € 0,00 Totaalbedrag

Voor- en nadelen van Tuinhuis Merseburg 6 Karibu 242 x 244 x 219 cm onbehandeld Wanddikte 14mm

  • 14 mm steek-/schroefsysteem
  • Snel en eenvoudig op te bouwen
  • 5 Jaar garantie op de constructie en het hout
  • Degelijke Duitse kwaliteit
  • Exclusief dakbedekking
  • Onbehandeld (Behandelen sterk aanbevolen)

Tuinhuis Merseburg 6 Karibu 242 x 244 x 219 cm onbehandeld Wanddikte 14mm

Houten tuinberging Merseburg 6 uit de Eco-Serie van het Duitse A-merk Karibu is een populaire houten blokhut 2x2 meter met plat dak die eenvoudig kan worden opgebouwd middels het steek-/schroefsysteem bestaande uit 1.4 cm dikte onbehandelde Scandinavisch vuren profielen. Tuinhuis Merseburg 6 van Karibu van 2x2 meter is daardoor perfect voor de echte doe-het-zelver. Deze moderne houten tuinhuis kan worden uitgebreid met tal van diverse opties waaronder dakbedekking en een houten vloerpakket. Merseburg 6 is perfect voor het stallen van o.a. tuingereedschap. 

Let op! Tuinhuis Merseburg 6 van Karibu wordt onbehandeld geleverd. Voor een langere levensduur adviseren wij om het houten tuinhuisje van binnen en buiten te behandelen met een beits of dekkende verf.

Afmetingen

Tuinhuis Merseburg 6 is 242 cm breed, 244 cm diep en heeft een maximale hoogte van 219 cm (aan de voorkant). De achterkant van deze populaire houten berging bedraagd 185 cm. Dit huisje wordt geleverd met dubbele vleugeldeuren (58,5 cm x 176 cm) met elke 2 lichtuitsneden met kunstglas en een veiligheidssluiting.

Tuinhuis Merseburg 6 Karibu - wanddikte 14 mm en kunstglas

Houten berging Merseburg 6 uit de ECO-serie heeft een wanddikte van 14 mm wat beschikt over een speciaal profiel van onbehandeld Scandinavisch vuren hout, met een pefecte pasvorm en wat waterafstotend werkt.

Hout geschaafd Ja
Type/Model Merseburg 
Houtsoort Scandinavisch Vuren
Wanddikte 14mm
Afmetingen 242 x 240 cm
Funderingsmaat 238 x 240 cm
Nokhoogte 219 cm
Ramen Geen raam
Deuren 1 Dubbele deur (114,5 x 175 cm)
Type Beglazing Kunstglas
Type Dak Plat dak
Dakbedekking Exclusief
Dakhelling  7°
Dakoppervlak (m²) 7 m²
Inhoud (m³) 11,2 m³
Gespiegeld op te bouwen?   Nee
Inclusief Hang-en sluitwerk en montagehandleiding

Dak(bedekking)

Tuinhuis Merseburg 6 beschikt over een lessenaarsdak met een dakhelling van 7 graden waardoor regenwater niet op het dak blijft staan. Het dak met een totale oppervlakte van 5.6 m² van dit fraaie moderne tuinhuis beschikt over een dakoverstek aan de voorkant van 17 cm, aan de achterkant van 8 cm en aan de zijkant van 13.5 cm. Het dak van houten tuinberging Merseburg type 5 bestaat uit dakplaten.

Merseburg 6 wordt standaard geleverd door Karibu zonder dakbedekking. Als extra optie (meerprijs) kunt u zelfklevende dakfolie in de kleur donkergrijs meebestellen (sterk aanbevolen). Deze zelfklevende dakfolie is extreem duurzaam, scheurbestendig en eenvoudig zelf te plaatsen op het dak van dit tuinhuisje.

Houten vloer

Merseburg 6 van Karibu wordt geleverd zonder houten vloerpakket voor in het huisje. Houten vloer in de berging van Merseburg 6 (meerprijs)? Kies bij extra opties ook voor een onbehandelde houten vloer, inclusief keteldruk geïmpregneerde (KDI) onderlegger. De KDI-onderlegger is vervaardigd uit massief hout en is door hoge keteldruk geïmpregneerd. Dit is een effectieve en ecologisch slimme bewerkingswijze voor houtbescherming.

Behandelen met Beits

Om het hout te beschermen en/of een mooie kleur te geven, is het belangrijk om het hout te behandelen met een goede beits. Bij het sellecteren van opties heeft u de mogelijkheid om een kleur te sellecteren tegen meerprijs. Wij leveren dan blikken met beits, genoeg voor 2 lagen aan de buitenkant van uw tuinhuis of blokhut. Voor een goede kleur en bescherming adviseren wij altijd om beits in 2 lagen aan te brengen. Wij leveren Beitz - Blokhut en tuinhuis beits in 10 kleuren. De eerste 5 (Zwart, Wit, Antraciet, Antiek groen en Ral9010) zijn dekkende kleuren. De overige kleuren zijn transparant. Bij deze kleuren ziet u dus de natuurlijke uitstraling van het hout nog beter terug. De glansgraad is altijd zijdeglans. Dit betekend dat het een erg lichte glans heeft als de zon er op een bepaalde manier op staat. 

Levering

De levertijd van Tuinhuis Merseburg 6 met plat dak van het Duitse Karibu bedraagd ca. 3 weken.

Let op! In het hoogseizoen, van maart tot en met oktober, kan de levertijd oplopen van 6 - 9 weken.

Vergelijkbare Modellen

Tuinhuis Merseburg 6 kan ook worden geleverd als set met verspringend dak van 144 cm. Tuinhuis Merseburg 6 met overkapping vindt u hier. Wilt u ditzelfde model in de afmeting 242 x 214 cm? Kies dan voor blokhut Merseburg 5. Zie alternatieve producten voor diverse vergelijkbare modellen.

Bestel ca. 2x2 meter blokhut Merseburg 6 nu met service en gunstige Thuiswinkel voorwaarden bij Gadero.


Vragen & antwoorden over dit product

Vraag is verzonden

Stel uw vraag
* verplicht
productbeoordelingen

Beoordeling is verzonden

Schrijf beoordeling
* verplicht
Dit product bestellen?
Populair Merseburg 6 Karibu Tuinhuis Merseburg 6 Karibu onbehandeld 242 x 244 x 219 cm Wanddikte 14mm   |   Snel en eenvoudig op te bouwen   |   Perfecte pasvorm
€ 829,95 Per stuk incl. BTW