Tuinhuis Merseburg 4 Karibu 212 x 214 x 219 cm

Productnummer: KA68154   |   14mm steek/schroefsysteem   |   Uit te breiden met diverse opties   |   Inclusief moderne dubbele vleugeldeur

Nergens voorradig, reserveer bij ons als eerste. Levertijd 6-12 weken.

€ 649,95 per stuk
Delen via WhatsApp
Extra opties toevoegen
Blokhut Vloer van A-keuze gedroogd vuren
Blokhut Vloer van A-keuze gedroogd vuren
Ventilatieroosters
Ventilatieroosters
Dakbedekking plat dak
Dakbedekking plat dak
Samenstelling Sluiten
  • € 649,95 Standaardproduct Tuinhuis Merseburg 4 Karibu 212 x 214 x 219 cm
  • € 0,00 Extra opties bekijk opties
  • € 0,00 Totaalbedrag

Voor- en nadelen van Tuinhuis Merseburg 4 Karibu 212 x 214 x 219 cm

  • Duitse A-kwaliteit
  • Inclusief geïmpregneerde funderingsbalken
  • 5 jaar garantie op hout en constructie
  • Van duurzaam Scandinavisch Sparrenhout
  • Exclusief dakbedekking
  • Onbehandeld (Behandelen sterk aanbevolen)

Tuinhuis Merseburg 4 Karibu 212 x 214 x 219 cm

Houten tuinberging Merseburg 4 uit de Eco-Serie van het Duitse A-merk Karibu is een populaire houten blokhut 2x2 meter met plat dak die eenvoudig kan worden opgebouwd middels het steek-/schroefsysteem bestaande uit 1.4 cm dikte onbehandelde Scandinavisch vuren profielen. Tuinhuis Merseburg 4 van Karibu van 2 x 2 meter is daardoor perfect voor de echte doe-het-zelver. Deze moderne houten tuinhuis kan worden uitgebreid met tal van diverse opties waaronder dakbedekking en een houten vloerpakket. Merseburg 4 is perfect voor het stallen van o.a. tuingereedschap. 

Let op! Tuinhuis Merseburg 4 van Karibu wordt onbehandeld geleverd. Voor een langere levensduur adviseren wij om het houten tuinhuisje van binnen en buiten te behandelen met een beits of dekkende verf.

Afmetingen

Tuinhuis Merseburg 4 is 212 cm breed, 214 cm diep en heeft een maximale hoogte van 219 cm (aan de voorkant). De achterkant van deze populaire houten berging bedraagd 185 cm. De binnenmaat van de berging is 205 x 208 cm. Dit huisje wordt geleverd met dubbele vleugeldeuren (58,5 cm x 176 cm) met elke 2 lichtuitsneden met kunstglas en een veiligheidssluiting. Houten berging Merseburg 4 uit de ECO-serie heeft een wanddikte van 14 mm wat beschikt over een speciaal profiel van onbehandeld Scandinavisch vuren hout, met een pefecte pasvorm en wat waterafstotend werkt.

Dak(bedekking)

Tuinhuis Merseburg 4 beschikt over een lessenaarsdak met een dakhelling van 7 graden waardoor regenwater niet op het dak blijft staan. Het dak met een totale oppervlakte van 5.6 m² van dit fraaie moderne tuinhuis beschikt over een dakoverstek aan de voorkant van 17.5 cm, aan de achterkant van 8 cm en aan de zijkant van 16 cm. Het dak van houten tuinberging Merseburg type 4 bestaat uit dakplaten.

Merseburg 4 van Karibu wordt standaard geleverd zonder dakbedekking. Als extra optie (meerprijs) kunt u zelfklevende dakfolie in de kleur donkergrijs meebestellen (sterk aanbevolen). Deze zelfklevende dakfolie is extreem duurzaam, scheurbestendig en eenvoudig zelf te plaatsen op het dak van dit tuinhuisje.

Houten vloer

Merseburg 4 van Karibu wordt geleverd zonder houten vloerpakket voor in het huisje. Houten vloer in de berging van Merseburg 4 (meerprijs)? Kies bij extra opties ook voor een onbehandelde houten vloer, inclusief keteldruk geïmpregneerde (KDI) onderlegger. De KDI-onderlegger is vervaardigd uit massief hout en is door hoge keteldruk geïmpregneerd. Dit is een effectieve en ecologisch slimme bewerkingswijze voor houtbescherming.

Levering

De verwachte levertijd van Karibu tuinhuizen is ongeveer 3 weken (10 - 12 weken in de periode april t/m september).

Merseburg 4 wordt standaard geleverd met uitgebreide opbouwtekening, 60 mm brede (KDI) geimpregeneerde funderingsbalken en alle benodigde bevestigingsmaterialen. Houten tuinhuis type Merseburg kan tevens geleverd worden inclusief aanbouwdak en dichte achterwand. Kijk hiervoor o.a. bij alternatieven van dit product onderaan deze pagina. 


Vragen & antwoorden over dit product

Vraag is verzonden

Stel uw vraag
* verplicht
productbeoordelingen

Beoordeling is verzonden

Schrijf beoordeling
* verplicht
Dit product bestellen?
Populair Tuinhuis Merseburg 4 Karibu Tuinhuis Merseburg 4 Karibu 212 x 214 x 219 cm   |   14mm steek/schroefsysteem   |   Uit te breiden met diverse opties   |   Inclusief moderne dubbele vleugeldeur
€ 649,95 per stuk incl. btw