Tuinhuis Merseburg 2 Karibu 182 x 126 x 219 cm

Productnummer: KA68150 14mm steek/schroefsysteem   |   Uit te breiden met diverse opties   |   Inclusief moderne dubbele vleugeldeur

Nergens voorradig, reserveer bij ons als eerste. Levertijd 6-12 weken.

€ 479,95 per stuk
Delen via WhatsApp
Extra opties toevoegen
Blokhut Vloer van A-keuze gedroogd vuren
Blokhut Vloer van A-keuze gedroogd vuren
Dakbedekking plat dak
Dakbedekking plat dak
Samenstelling Sluiten
  • € 479,95 Standaardproduct Tuinhuis Merseburg 2 Karibu 182 x 126 x 219 cm
  • € 0,00 Extra opties bekijk opties
  • € 0,00 Totaalbedrag

Voor- en nadelen van Tuinhuis Merseburg 2 Karibu 182 x 126 x 219 cm

  • Duitse A-kwaliteit
  • Inclusief geïmpregneerde funderingsbalken
  • 5 jaar garantie op hout en constructie
  • Van duurzaam Scandinavisch Sparrenhout
  • Exclusief dakbedekking
  • Onbehandeld (Behandelen sterk aanbevolen)

Tuinhuis Merseburg 2 Karibu 182 x 126 x 219 cm

Merseburg 2 uit de Eco-Serie van het Duitse A-merk Karibu is een populaire houten tuinhuis met plat dak die eenvoudig kan worden opgebouwd middels het steek-/schroefsysteem bestaande uit 1.4 cm dikte onbehandelde Scandinavisch Sparrenhout profielen. Tuinhuis Merseburg 2 van Karibu van ca. 2 x 1 meter is daardoor perfect voor de echte doe-het-zelver. Deze moderne houten berging kan worden uitgebreid met tal van diverse opties waaronder dakbedekking en een houten vloerpakket. Door zijn geringe afmeting past Merseburg 2 perfect in wat kleinere tuinen en is ideaal voor het stallen van o.a. tuingereedschap. 

Let op! Tuinhuis Merseburg 2 van Karibu wordt onbehandeld geleverd. Voor een langere levensduur adviseren wij om het houten tuinhuisje van binnen en buiten te behandelen met een beits of dekkende verf.

Afmetingen

Houten tuinhuis Merseburg 2 is 182 cm breed, 126 cm diep en heeft een maximale hoogte van 219 cm (aan de voorkant). De achterkant van deze populaire houten berging bedraagd 195 cm. De binnenmaat van de berging is 175 x 115 cm. Dit huisje wordt gelverd met dubbele vleugeldeuren (58,5 cm x 176 cm) met elke 2 lichtuitsneden met kunstglas en een veiligheidssluiting. Merseburg 2 uit de ECO-serie heeft een wanddikte van 14 mm met een speciaal profiel van onbehandeld Scandinavisch sparrenhout, met een pefecte pasvorm en wat waterafstotend werkt.

Dak(bedekking)

Tuinhuis Merseburg 2 beschikt over een lessenaarsdak met een dakhelling van 7 graden waardoor regenwater niet op het dak blijft staan. Het dak met een totale oppervlakte van 2.6 m² van dit fraaie moderne tuinhuis beschikt over een dakoverstek aan de voorkant van 11.5 cm, aan de achterkant van 8 cm en aan de zijkant van 5 cm. Het dak van houten tuinberging Merseburg type 2 bestaat uit dakplaten.

Merseburg 2 wordt standaard door Karibu geleverd exclusief dakbedekking. Als extra optie (meerprijs) kunt u zelfklevende dakfolie in de kleur donkergrijs meebestellen (sterk aanbevolen). Deze zelfklevende dakfolie is extreem duurzaam, scheurbestendig en eenvoudig zelf te plaatsen op het dak van dit tuinhuisje.

Houten vloer

Merseburg 2 van Karibu wordt geleverd zonder houten vloerpakket voor in het huisje. Houten vloer in de berging van Merseburg 2 (meerprijs)? Kies bij extra opties ook voor een onbehandelde houten vloer, inclusief keteldruk geïmpregneerde (KDI) onderlegger. De KDI-onderlegger is vervaardigd uit massief hout en is door hoge keteldruk geïmpregneerd. Dit is een effectieve en ecologisch slimme bewerkingswijze voor houtbescherming.

Levering

De verwachte levertijd van Karibu tuinhuizen is ongeveer 3 weken (10 - 12 weken in de periode april t/m september).

Merseburg 2 wordt standaard geleverd met uitgebreide opbouwtekening, 60 mm brede (KDI) geimpregeneerde funderingsbalken en alle benodigde bevestigingsmaterialen. Houten tuinhuis type Merseburg kan tevens geleverd worden inclusief aanbouwdak en dichte achterwand van 143 cm breed. Kijk hiervoor o.a. bij alternatieven van dit product onderaan deze pagina. 


Vragen & antwoorden over dit product

Vraag is verzonden

Stel uw vraag
* verplicht
productbeoordelingen

Beoordeling is verzonden

Schrijf beoordeling
* verplicht
Dit product bestellen?
Populair Karibu Merseburg Sfeerfoto Tuinhuis Merseburg 2 Karibu 182 x 126 x 219 cm 14mm steek/schroefsysteem   |   Uit te breiden met diverse opties   |   Inclusief moderne dubbele vleugeldeur
€ 479,95 per stuk incl. btw