Logo Gadero
service

Vlonderplank Massief Composiet Natuurbruin Classic 2.1 x 14.5 cm

Productnummer
MW40132-21-145-3000
Duitse topkwaliteit
5 jaar garantie
Kies uit grove of fijngeribbelde zijde
model_vlonderplank_classic_natuur_bruin
model_megawood_composiet_9
model_megawood_composiet_10
model_vlonderplank_classic_natuurbruin
model_natuurbruin_classic
model_classic_geriffelt_natur_1
Aanbieding
Per stuk,vanaf
50,45

42,88

incl. BTW

95,19 per ㎡

2 varianten op voorraad
1 tot 5 dagen
Details
Lengte
300 cm
Breedte
14,5 cm
Kies afmetingen
1 - 5 dagen
31 stuks
50,4542,88
1 - 5 dagen
91 stuks
60,4551,38
  • Beoordeeld op TrustedShops met een 8,4/10
  • Thuiswinkel Waarborg: gunstige service voorwaarden
  • Snelle levering in de Benelux

Vragen?

Op werkdagen direct antwoord tussen 9:00 uur en 17:00.

Specificaties

Afwerking hout
Geen afwerking
Materiaal
Composiet
Houtsoort
Composiet
Kleur
Bruin
Breedte
14,5 cm
Dikte
2,1 cm
Benodigde per m2
2.22

Vlonderplank Massief Composiet Natuurbruin Classic 2.1 x 14.5 cm

Deze Megawood terrasplank is massief, onderhoudsarm, modern en 2-zijdig te gebruiken en heeft de afmetingen 21 mm dik, 14.5 cm breed en 3 tot 6 meter lang. De vlonderplank heeft aan de beide zijden een geribbeld profiel om te voorkomen dat u hierop uitglijdt. De ene zijde is grof geprofileerd en de andere zijde lichtgeribbeld, aan 2 kanten te monteren dus. Ook in een natte omgeving zal deze composieten vlonderplank met ribbel profilering haar grip behouden. Deze plank is fijngeribbeld aan de ene zijde en aan de andere zijde breder geribbeld. Deze plank is tweezijdig te gebruiken en hiernaast kunt u een vlonder van dit type Megawood gerust met blote voeten belopen, aangezien dit materiaal barst en splintervrij is. De vlonderplank is kleur- en slijtvast en heeft daardoor ook een langere levensduur dan de gemiddelde vlonderplank. De natuurbruine kleur geeft uw vlonderplank een authentieke houtlook.

Het WPC materiaal bestaat gedeeltelijk uit kunststof en deels uit hout. Deze planken zijn uit de binnenlanden verkregen, zodoende is het gebruikte hout verantwoord te noemen en gaat het tropisch kap tegen. Hiernaast hebben de Megawood producten het PEFC keurmerk en zijn zij 100% recyclebaar.

Wanneer u zich houdt aan de leg- en montage instructie, bieden wij 5 jaar garantie voor megawood composiet.

Onderhoud Megawood vlonderplanken

Wij adviseren uw Megawood terrasplanken 2x per jaar grondig te reinigen. Dit kan door uw vlonder schoon te vegen met een bezem. Vervolgens het volledige terras nat te maken met water en de vlonder nogmaals te reinigen met een stevige borstel. U heeft voor deze behandeling geen schoonmaakmiddel nodig. Watervlekken kunnen ontstaan door water en stof. Deze vlekken kunnen met water en een harde schrobber verwijderd worden. Watervlekken zijn niet te vermijden, door uw terras met een afschot van 2% te plaatsen worden watervlekken in ruime mate voorkomen.

Bekijk alle composiet vlonderplanken. Van budget holkamer profielen tot massief wpc terrasplanken. Bij Gadero alleen A-kwaliteit van gerenommeerde merken.