Logo Gadero
service

Vlondertegel Scheveningen Geimpregneerd Grenen 100 x 100 cm

Productnummer
DE2805-2-1000-1000
A-kwaliteit geïmpregneerd Grenen hout
Met reliëf
Diagonale latten
tuintegel_scheveningen_geimpregneerd_100x100_cm
tuintegel_scheveningen_geimpregneerd_100x100_cm_patroon
tuintegel_scheveningen_geimpregneerd_100x100_cm_sfeer
Per stuk

20,95

incl. BTW

186 stuks op voorraad
1 tot 2 weken
Details
Lengte
100 cm
Breedte
100 cm
 • Beoordeeld op TrustedShops met een 8,4/10
 • Thuiswinkel Waarborg: gunstige service voorwaarden
 • Snelle levering in de Benelux

Plus- en minpunten

 • Geïmpregneerd voor langere levensduur

 • Ideaal voor balkon of dakterras

 • Diagonale latten geven speels effect

Specificaties

Afwerking hout
Geschaafd
Houtsoort
Grenen
Kleur
Houtkleur
Lengte
100 cm
Dikte
2 cm
Breedte
100 cm
Afmetingen
100 x 100 cm
Structuur
Reliëf
Vorm
Vierkant
Profiel
Geribbeld

Vlondertegel Scheveningen Geimpregneerd Grenen 100 x 100 cm

Op zoek naar een unieke en extra grote geïmpregneerde houten tuintegels van maar liefst 1 bij 1 meter voor dakterras of woningvlonder? Deze Vlondertegel Scheveningen van geïmpregneerd Grenen hout is 100 x 100 cm en heeft een dikte van 2 cm. Deze houten tuintegels beschikt over fraaie diagonale latten waar een speels effect geeft voor uw vlonder. De latten beschikken over een fijn reliëf als profilering.

 • Onder hoge druk geïmpregneerd vurenhout voorzien van KOMO-keurmerk

 • Afmeting tuintegel 100x100 cm

 • Tegel totale dikte 2 cm dikte, latten van 1.6 cm

 • Prefeb kant-en-klare houten vlondertegel met levensduur van circa 10-15 jaar.

 • Zeer geschikt als buitenvloer voor terrasoverkapping, buitenverblijf, beursvloeren en evenementenvloeren

 • Diagonale latten met reliëf


Deze onder hoge keteldruk geïmpregneerde houten tuintegels zijn maar liefst 100 x 100 cm groot. De vlondertegels zijn glad geschaafd en beschikken over een fijn reliëf als profilering. Per tuintegel legt u in 1 keer een vierkante meter vlonderterras. Ideaal voor uw tuinaanleg, beursvloer, vlonderterras en tuinterras. Eenvoudig aan te brengen en snel te leggen.

Elke tegel heeft 15 diagonale plankjes van 9 cm breed. Deze houten tegels zijn op milieuverantwoorde wijze onder hoge keteldruk behandeld, wij noemen dat Celfix geïmpregneerd.

Houten terrastegels monteren tips

De tuintegels zijn eenvoudig en snel aan te brengen op houten funderingsbalken minimaal om de 25 cm. Wij adviseren altijd om anti-worteldoek onder de tegels aan te brengen. Indien u de houten tegels op een harde ondergrond, zoals beton of stoeptegels, aanbrengt dan is ons advies eerst de rubberen tegeldragers aan te brengen (tenminste 11-19 st. per tegel, bij zware belasting en/of ronde vormen extra tegeldragers toepassen). Ook de rubberen tegeldragers kunt u bij ons eenvoudig online bestellen. Leg deze houten tegels altijd met 0.5 cm tussenruimte tussen de tegels.

Plaats de 4 x 50 mm schroeven in de naad (onderlat) om de circa 30 cm en altijd op de hoeken. Blijft altijd circa 2 cm van de randen van uw dakterras of woning. Monteer de onderbalken nooit aan de zijkant van uw woning, houdt hier ook 2 cm afstand. Gebruik bij voorkeur 4.5 x 7 cm onderbalken. U heeft per tegel 2 middenbalken nodig en een balk aan de zijkant. Dus uw onderliggers komen om de 25 cm. Dit is een must om doorbuigen te voorkomen. Gebruik de onderbalken bijvoorkeur staand (u komt dus op een totale hoogte van 3.2+7 cm = 10.2 cm). Bij balkon of dakterras waar weinig werkende hoogte is, kunt u anders besluiten.