Tuintegel Mixed Hardhout 100x100 Dikte 2.4 cm ACTIE PRIJS

Productnummer: DV2823-24-1000-1000 Kant en klaar   |   Onzichtbaar geschroefd vanaf de onderkant 1

€ 38,95 Per stuk incl. BTW , pakkorting wordt automatisch verwerkt
Vanaf 56 stuks, 4% korting
Delen via WhatsApp

Voor- en nadelen van Tuintegel Mixed Hardhout 100x100 Dikte 2.4 cm ACTIE PRIJS

 • MEGA Aanbieding en Ruim voorradig
 • Duurzaam hardhout
 • Onzichtbaar geschroefd vanaf de onderkant
 • XL Hardhouten Houttegel die snel te leggen is
 • B partij, kan dus kleine gebreken bevatten als pinholes en kleurverschil

Tuintegel Mixed Hardhout 100x100 Dikte 2.4 cm ACTIE PRIJS

Wij hebben voor u grote, hardhouten tuintegels van 1 bij 1 meter te koop voor de beste prijs en van hardhout. Deze hardhouten tegel van het merk Fesca is fijngeribbeld, maarliefst 100 x 100 cm groot en 24 mm dik. Houdt er wel rekening mee dat deze houten tegels kleine gebreken kan bevatten als pinholes en kleurverschil.

Wilt u uitsluitend deze houten tegels bestellen (aantal onder de 20 stuks), zonder lange lengte artikelen erbij, dan kunnen wij deze aanbieden voor pallettarief. Onze vlonderschroeven bijbestellen is ook geen probleem voor dit tarief.

 • Houten tuintegel van Mixed Hardhout: Bankirai, Kapur en andere hardhoutsoorten 
 • Afmeting 100 x 100 cm (1m2) en aan de onderkant geschroefd (gegalvaniseerd) dus geen schroefkoppen zichtbaar aan bovenzijde van de tegel.
 • Deze hardhouten tegel heeft een dikte van 2,4 cm
 • Kant-en-klaar prefeb vlondertegel voor veranda, balkon, dakterras of vlonder
 • Eenvoudig te monteren op tegels met tegeldragers of houten balkjes
 • Latten zijn 12 mm dik
 • Latten zijn 55 mm breed
 • Hardhouten houttegel zeer geschikt voor dakterras of balkon
 • 14 lammelplanken op 5 liggers
 • Deze vlondertegel nu tegen SUPER prijs hier te koop OP=OP

Deze kant-en-klaar hardhouten tuintegel 100x100 cm is uiterst robuust gefabriceerd. Ideaal voor uw veranda, luxe vlonder terras of balkon en dakterras. Deze 100% hardhout tegels met ribbelprofiel zijn eenvoudig te leggen op 4,5 x 7 cm balken, plaats balken om de 25 cm. Deze houten terrastegels hebben een ribbel anti-slip profiel voor extra grip. Eventueel ook dunnere balken beschikbaar, leg de tegels altijd 0,5 cm uit elkaar voor enige opvang van werking.

Tips houten tegels monteren

Bij toepassing op balken op palen zoals bij een vlonder deze balken tenminste om de 25 cm aanbrengen. Dus altijd 2 dwarsbalken in het midden van deze geribbelde 100x100 cm hardhouten tegel. Plaats de 4x50 vlonderschroeven steeds in de naad (onderlat) op de hoeken en steeds 2 in het midden. U heeft dus 12 schroeven per tegel nodig. Gebruik bij voorkeur onze 4.5 x 7 cm balken. Gebruik deze staand, dus uw totale hoogte wordt 2.4+7 = 9.4 cm. Heeft u een balkon of dakterras met beperkte werkende hoogte, gebruik deze balk dan plat of kies voor onze 35x60 mm regel zie verwante producten.


Vragen & antwoorden over dit product

Kan ik deze tegels los en rechtstreeks over een bestaande tuintegelvloer leggende zonder de ondertekend of balkjes (in een serre waar geen water komt en blijven de regels recht?

Dit is mogelijk. Wij adviseren wel rubberen tegeldragers hieronder te hanteren.
De tegeldragers verzorgen demping en gaan verschuiving tegen.

Worden de tegels glad bij regen? Zo ja is daar iets aan te doen om dat te voorkomen met een of ander product?

Uiteraard zullen de tegels iets glad worden, maar de regen kan natuurlijk goed weglopen. Advies is om de tegels altijd schoon te houden van alg en bladeren. Wel kunt u de tegels bekleden met kippengaas, dit zorgt altijd voor meer grip: https://gadero.nl/kippengaas-betafence-50cm-hoog-rol-25-meter-mw25

Met welke schroeven zijn deze tegels geschroefd? Wij zijn op zoek naar bankirai tegels 100x100cm met rvs schroeven geschroefd.

De schroeven zijn gegevalvaniseerd, geen RVS.

Wat is het gewicht van deze 100x100cm Bankirai hardhouten tegel?

De tegel heeft ene gemiddeld gewicht van 6 a 7 kilo.

Ik heb gisteren een vraag gesteld over advies voor ons balkon. Probleem is de maximale hoogte van 4 cm i.v.m.rails balkonbeglazing. Mogelijke oplossing zou kunnen zijn: Als ondervloer de schuttingplank hardhout DE3533-15-140 op de balkonbeglazing en daar op geschroefd de tegel bangkirai van 100x100 van 19,95 Lijkt u dat wat?

Wij raden aan om hiervoor de rubberen tegeldragers te gebruiken. Deze zijn 1 cm dik en vindt u onder het kopje vlonderplanken > vlonder toebehoren. Zo hoeft u ook niet te schroeven maar gaan de tegels nergens heen vanwege het stroeve rubber.

Wat is het onderhouds advies voor deze planken

Vrij houden van groene aanslag en vuil met water en stevige veger, bij voorkeur elke 2 weken even kort bijwerken. 

Vraag is verzonden

Stel uw vraag
* verplicht
productbeoordelingen
Snel te leggen tegel, super makkelijk. Wel wat scheurtjes in het hout en op plekken niet heel netjes geschuurd. Robuust noemen ze dat, hahaha
Makkelijk te leggen
Scheurtjes

Beoordeling is verzonden

Schrijf beoordeling
* verplicht
Dit product bestellen?
hardhout tegel 100x100 cm Tuintegel Mixed Hardhout 100x100 Dikte 2.4 cm ACTIE PRIJS Kant en klaar   |   Onzichtbaar geschroefd vanaf de onderkant Op voorraad
€ 38,95 Per stuk incl. BTW , pakkorting wordt automatisch verwerkt