Wandbekleding Set Teak Hardhout 2.2 - 2.5 x 20 x 56 - 60 cm - MEGA Aanbieding per 1 m2

Productnummer: LDS35692 Duurzame keuze door gebruikt resthout   |   Elk paneel is uniek   |   Handige 1 m2 set   |  

€ 72,00 Per stuk incl. BTW
Delen via WhatsApp

Voor- en nadelen van Wandbekleding Set Teak Hardhout 2.2 - 2.5 x 20 x 56 - 60 cm - MEGA Aanbieding per 1 m2

  • Rustieke wandpanelen van Teak hardhout
  • Handig vierkante meter pakket voor super lage prijs
  • Handgemaakt uit oud teak
  • Voor een echt opvallende muur op kantoor of thuis
  • Niet voor buiten gebruik

Wandbekleding Set Teak Hardhout 2.2 - 2.5 x 20 x 56 - 60 cm - MEGA Aanbieding per 1 m2

Er is geen betere manier om uw kantoor, thuiswerkruimte of woonkamer wat extra karakter te geven dan deze wandbekleding van Teak hardhout. De panelen zijn gemaakt van resthout wat overblijft na de productie van deuren en vloer. Het is nog eens een duurzame keuze ook. De stukjes resthout worden als een soort legpuzzel op 3 mm triplex gelijmd. Door de vele verschillende stukken hout krijgt dit wandpaneel een levendige uitstraling. Een echte blikvanger in elke ruimte dus!

Let op! U koopt deze wandbekleding per set, dus niet per stuk. Dit is een op=op aanbieding!

Wandbekleding set hergebruikt hout

Deze wandpanelen krijgt u als set geleverd. Één set bestaat uit 9 panelen, goed voor 1m2. Deze wandbekleding is gevormd in handzame platen van 22 tot 25 mm dik, 20 cm hoog en 56 tot 60 cm lang. Deze panelen hebben een inkepingen van 4 x 10 cm zodat ze in een soort halfsteens verband op de muur geplaatst kunnen worden. De wandpanelen danken hun rustieke uitstraling aan het gebruik van al het resthout, dus ook hout met natuurlijke gebreken als spint, kwasten, scheuren, wormgaten, glad en/of ruw, verkleuringen en zaagafdrukken. Hierdoor krijgt u echt een wand met een unieke uitstraling, waar u eindeloos naar kunt blijven kijken. 

Wandbekleding monteren

U monteert deze wandpanelen aan de muur met goede montage- of parketlijm. Welke lijm u gebruikt is afhankelijk van de ondergrond. Als u de wandbekleding nog iets steviger aan de muur wilt plaatsen, en het is mogelijk met de ondergrond, dan kunt u deze panelen met wat spijkers vastmaken. Sla de spijkers tussen de horizontale naden, om dit zo onzichtbaar mogelijk te doen. Ook mogelijk om te monteren met montagekit. Plak de houten wandbekleding dan op plaatmateriaal. 

De panelen worden met de hand samengesteld en zijn dus stuk voor stuk uniek. Het resultaat is wel dat met name de kopse kanten niet altijd naadloos op elkaar aansluiten. Controleer dit voor het aanbrengen van de lijm en breng waar nodig zwarte verf aan op de ondergrond. Begin altijd op het laagste punt en werk vanaf daar naar boven. U kunt snijverlies beperken door het reststuk van het laatste paneel te gebruiken als start stuk bij de volgende laag (zoals bij laminaat ook wel gebruikelijk is).

Gaat u deze panelen voor de zaak of voor een klant gebruiken? Maak dan een zakelijk account aan voor extra voordeel! Bekijk ook ons andere interieurhout voor het maken van unieke meubels. 

 


Vragen & antwoorden over dit product

Vraag is verzonden

Stel uw vraag
* verplicht
productbeoordelingen

Beoordeling is verzonden

Schrijf beoordeling
* verplicht
Dit product bestellen?
Aanbieding Teak hardhout wandbekleding Wandbekleding Set Teak Hardhout - MEGA Aanbieding per 1 m2 Duurzame keuze door gebruikt resthout   |   Elk paneel is uniek   |   Handige 1 m2 set   |   Op voorraad
€ 72,00 Per stuk incl. BTW