Online magazijn tour

Vaak krijgen wij van klanten de vraag of Gadero ook een showroom heeft. Gadero heeft maar liefst twee showrooms, zowel in Nederland als in Duitsland. De eerst geopende showroom bevindt zich in Breukelen, nabij Amsterdam en Utrecht. In januari 2020 opent Gadero ook een showroom in Meppen, vlak over de grens bij Emmen. Daarnaast heeft Gadero een mega-magazijn in Groningen waar het meeste hout opgeslagen ligt en verwerkt wordt. Dit magazijn, vol rondrijdende heftrucks, kan echter niet zomaar bezocht worden.

Wilt u een kijkje in de keuken nemen in de enorme loods van ons hoofdkantoor in Groningen? U vindt op deze pagina (rechts in beeld) onze digitale Warehouse video. Zo krijgt u een beeld van onze voorraden. Desgewenst kunt u een een afspraak maken voor advies en het meenemen van proefstukjes.

Proefmonsters van uw houtsoort

Hout is een natuurproduct. Er zijn ontzettend veel verschillende varianten hardhout en zachthout en deze hebben allemaal een andere kleur, structuur en zelfs geur. Het is dan ook logisch dat u uw gewenste houtsoort eerst wilt vasthouden met 2 handen en zien met uw eigen ogen. Daarom kunt u bij Gadero proefmonsters aanvragen van schuttingplanken, rabatdelen, vlonderplanken, vloerdelen en composiet. Wij sturen de proefmonster(s) dan naar u op zodat u de juiste keuze maakt voordat u besteld. Handig toch? Meer informatie? Klik hier!

Afhalen in Groningen

Tot slot is het ook mogelijk om uw bestelling af te halen bij onze warehouse in Groningen, aan de Euvelgunnerweg 19. Let op: u dient wel uw bestelling te plaatsen via de webwinkel. Geef in de winkelwagen aan dat u uw bestelling wilt afhalen in Groningen. Voor afhalen geldt vooraf betalen, pinnen niet mogelijk.

Tuinhuisjes en overkappingen zelf showroom

Gadero heeft in heel Nederland diverse deelnemers van ons zelf showroom concept.